Ankara Hazır Mısın? :) 1 Kasım 2008 Ankara Buluşması

Ynt: Ankara Hazır Mısın? :) 1 Kasım 2008 Ankara Buluşması

Ooo olmaz ama novos her iki durumda da fazladan kârlı çıkıyor.Benim geçen seferden pasta sözüm var e bir de kırılmasın diye çay ısmarlamam lazım,sen de kahve yok olmadı bu.Hep zarar bana yazıyor.(misafir benim yahu çayı kahveyi bana söyleyin bakıyım a ayıp canım aa34 )

bir engelim çıkmazsa gelmeyi isterim ama şimdiden söz veremiyorum rezervasyon şart mı eğer kızılaya çıkabilirsem uğrasam olmaz mı?

Kaafinur'cum olur elbet ama kişi sayısını net vermemiz gerekiyor ona göre yer ayırtılacak çünkü.Sen yine de inersen bir uğra. ttli3

ben de gelmek istiyorum...

Benim İstanbul planı olmıcak gibi netleşince kesin kararımı bildireceğim.Sanırım gelebileceğim yanii u859. Seminerden bahsetmişsiniz konusu ne olacak acaba bu seminerin?

789569 yaaaa. tamam gittiniz de , gelemedik. bari anlatın nasıl geçti, hani çektiğiniz fotoğraflar, hani neler paylaştınız , nasıl geçtii???

rt67 benim belli oldu gelemeyeceğim arkadaşlar acil işim çıktı kusura bakmayın herkeze iyi eğlenceler dilerim

aa34 haha ya daha gelmemiş ki 1 kasım. neyse o zaman imgeleyelim bari nasıl geçecek. nasıl poz verilecek, ne konuşulacak 44

ÖZLEMBOZ ' Alıntı:
aa34 haha ya daha gelmemiş ki 1 kasım. neyse o zaman imgeleyelim bari nasıl geçecek. nasıl poz verilecek, ne konuşulacak 44

khkh56 Ay Özlem alemsin y789

toplantı kaç saat kadar sürecek arkadaşlar? eğer akşama kadar sürecekse ben de gelebilirim...

kaç saat sürecek bilmiyorum ama gelsene teoman smiliyface

gündüz gelme şansım zayıf
ancak saat 5'ten sonra.. o zaman kadar da herkes tası tarağı toplamış olur heralde dusun

Yok canım saat 5 e kadar kalırız.Gitmek isteyen olursa onu bilemem ama biz Ayşegüll'cüm le oradayız.Bekleriz Teoman.

dusun tamam o zaman. kesin söz vermeyim ama yine de siz beni gelecekmiş varsayın. gelecek olursam adresi biliyorum. orada görüşürüz hismiley

Ben de katılmak isterim...

merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım..
buluşmaya bende geleceğim bir aksilik çıkmazsa..
görüşmek üzere:)

Merhaba yengeç.

Yanımıza hoşgeldin.

Bekleriz ttli3

Evet arkadaşlar en kalabalık toplantılarımızdan birini yaşayacağız anlaşılan aa34

Listeyi bir güncelleyelim.Sonra ilave olursa tekrar ekleriz.

1.Atakan Bey,
2.Keops ve arkadaşı Musa,
3.Ayşegül,
4.Sycorox,
5.Mustang,
6.Güneş ve bir arkadaşı,
7.Novos,
8.Bukalemun,
9.Bucocukkim ve 2 arkadaşı,
10.Niki,
11.Bilgiç,
12.Ceren18,
13.Gülüm,
14.Pisii,
15.Meninje,
16.Türkem,
17.Saba,
18.Krex,
19.Byekizz,
20.Mayapepe,
21.Ebru,
22.Çiğdem Öcal,
23.Belkıs,
24.Ruhumdarda,
25.Güldeniz,
26.Sansi(Ayla Hn),
27.Alper006,
28.Güvenli27,
29.Nsho,
30.Melekmeltem,
31.Kaafinur ?,
32.Tuncerd,
33.Empati72,
34.Teoman,
35.MKL,
36.Yengeç.
37.Ben. (Redflowers)
38.Cernaz,
39.Lalezar ve bir arkadaşı

art56art56gerçekten çok hos 37 kişi....

bende geliyorum art56art56

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri