Ankara Hazır Mısın? :) 1 Kasım 2008 Ankara Buluşması

Belgin ∞

, Redflowers
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
45
Ankara'lılar Kasım'ın ilk haftası buluşmaya hazır mısınız? aa34

Ynt: Ankara Hazır Mısın? :)

Sen hazırsan hazırım

Arkadaslarla gelecem çekilin biz geliyoruz

Tamam o zaman buluşmamız Kasım'ın ilk haftası olarak kararlaştırılmıştır s456 Vatana millete hayırlı uğurlu olsun wave

oh oh çok iyi, seminer olur inşallah hocalarımızı bu konuda ikna edersek çok güzel olur super

ben çiçeği burnunda bir üye olarak buluşmaya gelmek istiyorum tam olarak nerede olacağı ve net tarihin ne zaman olduğu konusunda aydınlatırsanız sevinirim actionsmile

yrl78 eğer bir aksilik olmazsa ayarlama yapma imkanım olabilir inşallah sorun olmaz yeri zamanı mekanı hakkında bilgi verirseniz memnun olurum

Arkadaşlar yeri ve zamanı en kısa zamanda belirtilecektir.Kesin olmamakla beraber Kasım'ın 2 si olabilir.Eğer gelebilirseniz ben 1 i olmasından yanayım.Çok sevdiğim bir arkadaşım da gelecek forumdan ve pazar günü sınavı var onun katılabilmesi açısından 1 i olarak teklif sunuyorum.Lütfen yanıtlarınızı bildirin.

redflowers ' Alıntı:
Arkadaşlar yeri ve zamanı en kısa zamanda belirtilecektir.Kesin olmamakla beraber Kasım'ın 2 si olabilir.Eğer gelebilirseniz ben 1 i olmasından yanayım.Çok sevdiğim bir arkadaşım da gelecek forumdan ve pazar günü sınavı var onun katılabilmesi açısından 1 i olarak teklif sunuyorum.Lütfen yanıtlarınızı bildirin.

Cumartesine geliyor benim için daha iyi olur pazar günü tekrar dönme imkanım olur smiliyface

uy897 ben kesin geliyorummmmmmmmmm,ahhh cok mutlu oldum.birsürü güzel insan tanıycammmmmmmmm derty

Canım bu buluşmaya vesile olduğun için sana teşekkür ederim.Arkadaşlar normalde biz ayşegül le buluşacaktık Ankara'da ayın 1 inde.O da ankara dışında yaşıyor malum bende.Ama o keşke toplantı yapabilsek ne güzel olur deyince kıramadım can arkadaşımı.Şöyle kalabalık kalabalık bir toplantı yapalım dedim.

Kasım'ın 1 i olarak tarih belirlenmiştir.

Yer konusunda daha önce buluştuğumuz bir yer vardı gelenler bilir.Ne dersiniz yine orası olsun mu?Eğer olur derseniz onu da kararlaştırıp açıklayalım.Kızılay'da.

evet ya iki kişi olacaktık şimdi bir sürü güzel insan toplanacagız.bakarsınız seminerde olur girlhaha

redflowers ' Alıntı:

Yer konusunda daha önce buluştuğumuz bir yer vardı gelenler bilir.Ne dersiniz yine orası olsun mu?Eğer olur derseniz onu da kararlaştırıp açıklayalım.Kızılay'da.

sana katılıyorum belgin, çok uygun olur orası bence de.

Evet düşündük taşındık efenim.Önceki buluşma yerimiz gerçekten çok rahattı.Sadece bize ayrılmış bir alan.Hem merkezi bir yer.buluşma gününe daha çok var.O yüzden gidip tespit yapabilirsiniz.(Hatta buluşmaya 1-2 gün kala gidip kişi sayısına göre yer ayırtabilecek biri varsa buluşma günü kahvesi benden :) )

Buluşma yeri:Ardıç Kitap ve Sanat Evi
Adres:Yüksel cad.(konur sk. köşesi)Gülsan apt. 8/10 2. kat Kızılay
Buluşma saati:13:00

Not:buluşma gününden bir gün önce irtibat telefonu verilecektir.

redflowers ' Alıntı:
Evet düşündük taşındık efenim.Önceki buluşma yerimiz gerçekten çok rahattı.Sadece bize ayrılmış bir alan.Hem merkezi bir yer.buluşma gününe daha çok var.O yüzden gidip tespit yapabilirsiniz.(Hatta buluşmaya 1-2 gün kala gidip kişi sayısına göre yer ayırtabilecek biri varsa buluşma günü kahvesi benden :) )

Not aldım inşallah aksilik olmazsa geleceğim peki ben dışardan katılıyorum büyük ihtimallede cumartesi sabah ankarada olurum umarım kolay yerdedir ve yerimizi nasıl ayırtcağız genel bilgi detayları ile verirseniz memnun olurum

perilice58 ' Alıntı:
Not aldım inşallah aksilik olmazsa geleceğim peki ben dışardan katılıyorum büyük ihtimallede cumartesi sabah ankarada olurum umarım kolay yerdedir ve yerimizi nasıl ayırtcağız genel bilgi detayları ile verirseniz memnun olurum

ayrıca yerinizi ayırtmaya gerek yok, siz sadece buluşma adresine gideceksiniz. buluşma yeri ankaranın tam merkezinde, otogardan metroyla kızılay durağında indiğinizde karanfil sokak çıkışından çıkacaksınız, buluşma yeri durağa çok yakın adresi kime sorsanız gösterirler.

redflowers ' Alıntı:

bu göreve ben talibim, perşembe günü yer ayırtırım o zaman, kahvemi de isterim sevincli

novos ' Alıntı:
perilice58 ' Alıntı:

ayrıca yerinizi ayırtmaya gerek yok, siz sadece buluşma adresine gideceksiniz. buluşma yeri ankaranın tam merkezinde, otogardan metroyla kızılay durağında indiğinizde karanfil sokak çıkışından çıkacaksınız, buluşma yeri durağa çok yakın adresi kime sorsanız gösterirler.

y789 Bilgi için teşekkürederim

Tamam kahven benden.Geçen sefer verdiğim bir pasta sözü de vardı sana.O da yanında ikramiye.Nasıl?

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri