redflowers ' Alıntı:Arkadaşlar yeri ve zamanı en kısa zamanda belirtilecektir.Kesin olmamakla beraber Kasım'ın 2 si olabilir.Eğer gelebilirseniz ben 1 i olmasından yanayım.Çok sevdiğim bir arkadaşım da gelecek forumdan ve pazar günü sınavı var onun katılabilmesi açısından 1 i olarak teklif sunuyorum.Lütfen yanıtlarınızı bildirin.
redflowers ' Alıntı:
Yer konusunda daha önce buluştuğumuz bir yer vardı gelenler bilir.Ne dersiniz yine orası olsun mu?Eğer olur derseniz onu da kararlaştırıp açıklayalım.Kızılay'da.
redflowers ' Alıntı:Evet düşündük taşındık efenim.Önceki buluşma yerimiz gerçekten çok rahattı.Sadece bize ayrılmış bir alan.Hem merkezi bir yer.buluşma gününe daha çok var.O yüzden gidip tespit yapabilirsiniz.(Hatta buluşmaya 1-2 gün kala gidip kişi sayısına göre yer ayırtabilecek biri varsa buluşma günü kahvesi benden)
Buluşma yeri:Ardıç Kitap ve Sanat Evi
Adres:Yüksel cad.(konur sk. köşesi)Gülsan apt. 8/10 2. kat Kızılay
Buluşma saati:13:00
Not:buluşma gününden bir gün önce irtibat telefonu verilecektir.
perilice58 ' Alıntı:Not aldım inşallah aksilik olmazsa geleceğim peki ben dışardan katılıyorum büyük ihtimallede cumartesi sabah ankarada olurum umarım kolay yerdedir ve yerimizi nasıl ayırtcağız genel bilgi detayları ile verirseniz memnun olurum
redflowers ' Alıntı:Evet düşündük taşındık efenim.Önceki buluşma yerimiz gerçekten çok rahattı.Sadece bize ayrılmış bir alan.Hem merkezi bir yer.buluşma gününe daha çok var.O yüzden gidip tespit yapabilirsiniz.(Hatta buluşmaya 1-2 gün kala gidip kişi sayısına göre yer ayırtabilecek biri varsa buluşma günü kahvesi benden)
Buluşma yeri:Ardıç Kitap ve Sanat Evi
Adres:Yüksel cad.(konur sk. köşesi)Gülsan apt. 8/10 2. kat Kızılay
Buluşma saati:13:00
Not:buluşma gününden bir gün önce irtibat telefonu verilecektir.
novos ' Alıntı:perilice58 ' Alıntı:Not aldım inşallah aksilik olmazsa geleceğim peki ben dışardan katılıyorum büyük ihtimallede cumartesi sabah ankarada olurum umarım kolay yerdedir ve yerimizi nasıl ayırtcağız genel bilgi detayları ile verirseniz memnun olurum
ayrıca yerinizi ayırtmaya gerek yok, siz sadece buluşma adresine gideceksiniz. buluşma yeri ankaranın tam merkezinde, otogardan metroyla kızılay durağında indiğinizde karanfil sokak çıkışından çıkacaksınız, buluşma yeri durağa çok yakın adresi kime sorsanız gösterirler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.