ANGELİN KANATLARI ÇIKIYOR :)

Ynt: ANGELİN KANATLARI ÇIKIYOR :)

Angel selam,

avatarın nasıl duruyor diye bakmak için özellikle geldim. Bence çok güzel duruyor. Hikayesini de paylaşırsan iyi olur. şimdi sırada kendin için bir olumlama yazıp bunu da imza olarak kullanmana geldi. Mesajlarının altına güzel bir cümle bulalım.

sahiden güzel miş bea kesin hoş bir aşk hikayesidir gulensmiley

Emelcim seni hayal kırıklığına uğratmam istemem ama bu bir aşk hikayesi değil en azından şimdilik dusun smil56.
Avatarımdaki dişi melek benim karşımdaki erkek melek ise eşim değil bir iyilik meleği benim meleğim beni mutlu etmek, işlerimi kolaylaştırmak onun görevi. Bana sunduğu kalp ise sihirli bir güç özgüven. Ben bu sihirli gücü kabul ettim ve yükselmeye başladım tabi meleğimde benimle birlikte.
Bu öyle güzel bir avatar ki hayatınızdaki herşeye uyarlayabilirsiniz. Şu başarı işini halledeyim sonra aşkla ilgilide bir hikayesi olacak emelim emin ol.

Coşkun teşekkür ederim yardımların için super (Anladın sen onu 44 )

eksikleri ben tamamlayayım.

arka fondaki güneş, yeni doğan bir günü ve yeni bir gün de yeni bir başlangıcı simgeliyor. her yeni gün bundan sonra Angel için yeni başlangıçlar demek olacak. üstünde durdukları bulutlarda onları bir önceki günden geriye düşmemeleri için koruyacak, yumuşak , güvenli bir zemin olacak hedefleri doğrultusunda ilerlerken.

angel ben avatarını civciv sandım 4897 aşk hikayesi yazanları okuyunca dikkatlice baktım ve gördüm melekleri utananadam utananadam utananadam sanırım bir göz doktoruna görünmeliyim dl78

Ay çok özür dilerim bende dikkatli bakmadım ama yansıma civciv gibi gelmişti utananadam
Ama şimdi hakkınıda vermek lazım açıklama da harika şans getirsin

khkh56 khkh56 öldüm gülmekten ne diyeyim ben size kızlar civciv haaa Coşkun duymasın khkh56

sağdan bakıyorum
soldan bakıyorum
tersten bakıyorum
neresi civciv anlamıyorum.

madem çoğunluk öyle görüyor

ben güzel bir melek resmiyim
civciv sananlara peşinen söyleyeyim

gibi kafiyeli bir cümle yazalım avatarın altına ne dersiniz.

inanmıyorum gerçekten benzettim öyle bakınca. ben melekleri civciv sandınız ya da güneşi civciv sandınız ama civcivin kafası değil de gövdesi olarak görmeye çalıştım. güneşi. senin dediğin gibi bakınca anladım. hep bu boyut meselesinden oluyor. küçültene kadar çok uğraştık küçülünce de böyle oldu. güneşin rengini mi değiştirsem acaba. ama yeşil yaparsamda kurbağa demeyin sakın. angel güneşin rengini değiştirmem gerçekten mümkün. tercih ettiğin bir renk varsa hemen yaparım.

Yeşil yap o zaman coşkun

csk ' Alıntı:
sağdan bakıyorum
soldan bakıyorum
tersten bakıyorum
neresi civciv anlamıyorum.

madem çoğunluk öyle görüyor

ben güzel bir melek resmiyim
civciv sananlara peşinen söyleyeyim

gibi kafiyeli bir cümle yazalım avatarın altına ne dersiniz.
ya hem civciv zannedenlere çok güldüm khkh56 hemde coşkunun verdiği cevaba khkh56 harika yaa khkh56 khkh56 khkh56

angel2030 ' Alıntı:
Yeşil yap o zaman coşkun

tamam yarın işyerimde yapacağım. bu arada bulut ya da kıyafetlerin rengide değişeblir tercihin varsa şimdiden alayım. bi kerede bitsin bu iş.

Sana zahmet coşkun benim kıyafetimin renginide değiştirsene mor intahar rengi derler dusun mesela açık yeşil olabilir renk kısmını sana bırakıyorum. (şimdi güneşi yeşil yapınca kurbağaya benzetirlerse şaşmam senin dediğin gibi) khkh56

Yok vazgeçtim coşkun bırak böyle kalsın, hiç değişiklik yapma olurmu. Biz bu avatarı böyle seçtik böyle beğendik (civcivde asil hayvandır) y789

sen bilirsin angel, ben yinede yapayım belki daha çok beğenirsin. istemezsen kullanma yine.

Tamam o zaman çok vaktini almayacakya yap lütfen. Ayyy ne kararsız bir insanım ben yaaa dunk56

angel2030 ' Alıntı:
Sana zahmet coşkun benim kıyafetimin renginide değiştirsene mor intahar rengi derler dusun mesela açık yeşil olabilir renk kısmını sana bırakıyorum. (şimdi güneşi yeşil yapınca kurbağaya benzetirlerse şaşmam senin dediğin gibi) khkh56

khkh56 khkh56 khkh56 ya,mevzu ya bak ya vallaha kurbağa da olabilir khkh56

ben avatarı değiştirip gönderdim. kendi de beğenirse siteye ekler. kalp civcivin gagası sanılmasın diye güneşi aşağıya aldım. ayrıca elbiselerin rengi de değişti. görüldüğü gibi konuya cok ciddi bir sekilde eğiliyorum. smil56

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri