ANGELİN KANATLARI ÇIKIYOR :)

Ynt: ANGELİN KANATLARI ÇIKIYOR :)

hayalayaz ' Alıntı:
canlarım, canımcıklarım benim abuzittin tamir olup yuvaya döndü,abuzittin yokken ben neyapıyormuşum yaa..neyse kendimizi duygusal açıdan iyi hissetmediğmiz zaman öfke,kıskançlık gibi duygularla boğuştuğumuz zaman ellerimizi midemizin üzerine...yaratıcılığımızı tetiklemek istiyorsak ellerimizi göbeğimizin hemen altındaki bölgeye,sevgisiz hissediyorsak göğsümüzün ortasına koyalım..ve mümkünse olumlamalarımızı düşünelim yükseldiğimizi hissederiz saygılı sevgiler..
gercekten ihtiyacım vardı saol 44

Kızlaaaaar ben geldim, güneş güzel hayat güzel nefes almak güzel. Kurban olduğum şükür etmek için bize o kadar çok nimet vermiş ki ŞÜKÜRLER OLSUN BU GÜNÜMÜZE....

Dedim ya başladık bir kere çok şükür değişmeye eskisi gibi olmaya ne güzel devamı da geliyor gelecek de inşallah. Elbet her anımız neşe içinde uçarak geçmeyecek mutlaka bizimde inişlerimiz olacak tıpkı benim ve sizin ara ara yaşadığımız gibi. Ancak bu inişler kısa süreli, hızı az sanki süzülüş gibi oluyor artık ve bizi yıpratmıyor eskisi kadar. Biz harikayız yaa küçük dağları biz yarattık büyükler babadan miras kaldı değil mi hayalim... blissy blissy blissy

gülüm sen kurtulmak istemiyorsun ki..merak etme bir kaç gün sonra içinde bulundğun rutin hoşuna gitmeye bile başlar...ben seni anlattığın şekilde düşünemiyorum..yatcen kalkcen sabah olcek, yine akşam,yine sabah..hiç bir şey üretmeden...sadece kendinle meşgul falan...bu bizim yapabileceğimiz bir şey değil...fakat haklısın..bodrumdan sonra ilk günler gerçekten çekilmiyor..

Hiç merak etme lerzanım geldikten bir hafta on gün sonra normale dönüyorsun mecburen. Ben de yeni yeni çıkıyorum tatil modundan. Ama senin gibiyim laf aramızda. Acaba hayat hep tatil mi olsa tatilsmiley

sıkılırdınız...lerzan döndüğünden beri sitede yarttığı sinerjiye bakın..arkadaşımın hasta hali bu...sağlığına kavuştuğu anda bir daha tatilin adını andırmam ona o yokken biz napıyoduk sahi..siteye can geldi canlılık geldi,hoşgeldi lerzanım safalar getirdi..

evet Kokular çok önemli pisim koku başlıklı benim çok duygulandığım bir yazı yazdı sende devamını getirebilirsin 44

ben o konuyu ramazan bayramında işliycem...bu ramazanda bu konuda kapanacak benim için ...adını anmıyorum müziğini dinleyerek hazırlık yapıyorum...bu arada çarşambacıların içinde en başarılı olduğunu biliyorsun değilmi bende seni kutluyorum...sonrasında bende bütün çamaşırlarımı yıkayıp mis kokular içinde yatıcam ve yaşıycam..innnnnşşşşaaaalllaahhhh

e hadi hayırlısı bakalım. hayalim gulensmiley

lerzan ' Alıntı:
:)
geldigimden beri ne dogru duzgun nefes alabiliyorum ne de aklim yerinde ustelik de atesim cikti bugun kemiklerim de dokuluyo hele kaslarim sopa yemisim gibi..yani hic tavsiye etmiorum hic tatile gidenlere geri donmeyi.. hayat hep tatil mi olsaydi acaba.. seytan dior ki firlat at salla havaya herseyi heyyt diye savrul neresine olursa dunyanin..

halbu ki eski kadinlar ne sansliymis di mi sabah oooh istedigin saatte uyan sonra lak lak komsu sora alisveris sora berber zate sevmem sora kaveye iki laklak da orda sora ogleden sora uykusu bi posta daha sora aksama ne pisiryim derken gasteleri alip yatip.. yani aklimda hasbi tembellikten baska hicbir sey yok..n''olcem ben boyle medeniyet dusmani oldum ciktim sonunda tersine gelisme gosteren bir evrim yasiorum galiba:)

hayal, sence ben nasil kurtulurum? :p

Geçmiş olsun. okuyunca inanamadam. rahatsız durumunuzda bile bu kadar enerji,yardımseverlik bravo doğrusu.

allah nazardan saklasın lerzanımııı kırbirbuçuk kere maaşallah

Allah hepimizi kem gözlerden saklaın sung66

Amin burcum, cümlemizi.

Yine bi haller oluyor bana dur bakalım ne olacak. Dalgalanmalar geçti de bu kıskançlık krizlerini atamıyorum ben arkadaşlar yaa. Ortada somut hiçbirşey yok baktığınız zaman ama nedense bir anda üstüme benzin döküp çakmağı yakıveriyorlar sanki. Haa çokmu takıyosun bunu derseniz yok çok değil aslında saman alevi gibi hemen geçiyor ama niye olsun ki ben buna takıyorum.
Amaaaannn buda geçer neler neler geçmedi ki. Ben bunuda atlatırım.

Kızlar ve coşkun çok özledim sizi işler yoğun yazamıyorum fazla ama herzaman söylediğim gibi yüreğim sizinle.

merhaba angel,

gördüm ki herhangi bir avatar kullanmıyorsun. csk danışmanlık olarak sana bir avatar hazırlıyorum inşalah beğenirsin. bence senin hikayene çok uyacak ve resme baktıkça kendine telkin uygulamış bile olacaksın. bugün ya da yarın mailine göndereceğim.

Seninle konuştuktan sonra avatarı sildim yeni birşeyde bulamadım öyle bekliyordum ki sen hızır gibi yetiştin yine merakla bekliyorum coşkun eminim çok güzeldir.

ben mail attım sana yarın işte bakarsın.

Canım sakin ol çok zor biliyorum ama bak geçti dalgalanmalar daha iyisin herşeyin zamanı var

Coşkun sağol birazdan bakarım maile eminim harikadır.

Burcum sakin olmaya çalışıyorum ve eskiye oranla daha başarılıyım. Dalgalanmalar geçti çok şükür. Kolay değil neler atlattık bunlarda geçecek kırk haramiler artık yok çok şükür

Sevgili Angel,
bizler hayatından birçok olayı geride bırakmış, çok güçlü insanlarız önemli olan gereksiz kıskançlıklarla hayatı kendimize ve değer verdiğimiz insanlara zehretmememiz , sen de bırak saman alevi gibi parlamayı rahat ol bak o zaman hayat nasıl huzurlu akıp gidecek smiliyface

Angel hepsini dinleyemedin sanırım ama sana radyo programımdaki kitap tanıtımının özetini göndermeye çalşacağım inan şu an ki düşüncelerin değişecek ama beklemen gerek biraz ancak nasipse pazar günü kaydedebileceğim

Beklerim burcum sağol. Elif haklısın dediklerini uygulamaya çalışıyorum. Hatta uyguluyorum ve başardım gulensmiley

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri