Amman - Berdan Mardini

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

bluemoon24

New member
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Amman - Berdan Mardini

Mahallenin güzeli çıkmış geziyor

Endamı cilvesi canlar yakıyor

Amman amman amman

Amman amman amman

Yandım aman

Gülünce gamzesi güller açıyor

Edası, işvesi canlar yakıyor

Amman amman amman

Amman amman amman yandım aman

Canım cananımsın, özüm, yarımsın

Dünyalara değişmem benim sevdamsın

Amman amman amman

Yanarım yanarım sana yanarım

Kız benim olmazsan alır kaçarım

Amman amman amman

Amman amman amman yandım aman

Isterem isterem seni isterem

Dünyaları verseler ben ele vermem

Amman

Uzak durma uzak sen gel yanıma

Sevdim seni güzelim al kollarına

Amman

Söyleyen : Berdan Mardini

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri