ACİL KİLO VERMEK İSTİYORUM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan lalll
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: ACİL KİLO VERMEK İSTİYORUM

hayal ablacığım teşekürler linki vermişsin ama ben hala çözemedim ya linkte yabancı yazıyor sonrasında ne yapacağım

teşekkürler hayal abla indirmeyi başarabilirsem dinleyecem
yeni teşekkür et butonunuda kullanmaya çalıştım ama olmadı

başardım ve dinledim ellerine sağlık süper olmuş

nemde iondiriyorum imgelemeyi hayal abla nerdesin.? tsk ederim daha dinlemdim

Indirdim ve dinliyorum hayal ablacim cok guzel olmus yuregine saglik. seni seviyorum hayal abla bebeklerim nasil hayal ablacim yaaaaaaaaaa nerdesin sana ihtiyacim var nerelerdesinnnnnnnnnn

Eylem ve Sezennl nasıl indirdin paylaşırmısın bizimle

anlatayim linke tikliyorsun, karsina bir yer cikiyor sen vrie seceksin yani bedava yazan yeri o turkce yazmiyor ama. onu tikliyorsun karsina bir yer cikiyor fakat beklemen gerekiyor beklediginde karsina rakamlar cikiyor onu kutuya yazaip okyliyeceksin bukadar dawlond ediyor sonra. ve acele edin indirin cok guzleolmus cunki.

Öncelikle freee seçeneği var altta sağ tarafta ona tikladiginizda saniyeler geir saymaya baslar.Daha sonra çıkan sayfada görülen harf ve rakamları boşluğa yazın ve download tuşuna tiklayin.

bende sezenden aldım yani hazıra kondum ama hayal abla teşekürlerya şimdi dinliyorum hersabah bunu uyanır uyanmaz dinliyeceğim

benim rapidshare de üyeliğim yok sanırım ondan olmuyo bu anlatılanlar dusun

Ynt: AHANDA SİZE LİNK KİLO VERMEK

sayenizde,rapidshare ses kaydı yüklemeyi öğrendim..dileyin gari benden ses kayıtlarını..ne isterseniz yapceeeeeem [/quote]

arkadaşlar beğendiğinize sevindim..ve inşallah işinizede yarar...aslına bakarsanız bu güne kadar böyle bir meditasyon yazmamıştım..büyük sorumluluk ve uzmanlık isteyen bir çünkü..telkinler ve meditasyonlar..sorumluluk isteyen bir iş...bu yüzden son cümlemi ciddiye almayacağınızı umuyorum....

sevgili üç gümlek sen imgeleme çalışmalarında yapmak istediğin ne varsa, bunları uzmanlar tarafından yazılan kitaplarda en sağlıklı şekliyle bulacağını düşünüyorum..ben yıllardır kendi telkinlerimi yazıyorum..ama bu güne kadar kimseye telkin yazmadım..bu telkinleride okuduğum kitaplardan, yaptığım alıntılarla oluşturdum..zaten dün gece önce atakana gönderip onayını almak istedim ama bir türlü olmadı ve rapidshare kendim yüklemek zorunda kaldım..bu telkinler atakanın onayından geçmezse lütfen dinlemeyin..sizlere zarar vermek en son düşüneceğim bir şey bile değil..hepinize saygılı sevgiler.

Telkin içeriğini metin olarak alip inceledim içerik olarak güzel olmuş dinleyebilirsiniz.

hayalablacım çok teşekkür ederim ama ben indiremedim..bu konularda çok usta olduğum için,ustalığım fazla geliyor ondan olmadı sanırım sevincli
sezencim bana da gönderebilir misin?hazıra koncam belki ama ne yapayım olmadı işte...yasıkkkk banaaaaa 88a

şimdi indiriyorum bende saol abla sevincli

agl34

eveeeeeeeeeeeeeettttt agl34

dilekcik ' Alıntı:
eveeeeeeeeeeeeeettttt agl34
alla alla ağlamasana ya sölesene ne oldu kafaya taktıgın sey nedir? hadi konuş bizim le 44

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri