Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
allah cezanı veremesin y789 bende bişiy sandım girlhahadilekcik ' Alıntı:kilo vermem lazım aa34
25emel ' Alıntı:allah cezanı veremesin y789 bende bişiy sandım girlhahadilekcik ' Alıntı:kilo vermem lazım aa34
Sycorox ' Alıntı:Gerçekten acıktığında yemek yiyip,doyduğunda bırakma olayı çok önemli...Ben eskiden yemek saati geldiğinde yemek yerdim,tokken yani...şimdi ise ne zaman acıkırsam o zaman yiyorum,doyacak kadar...Öyle diyet yemekleri flnda yemiyorum,evde ne varsa yada canım ne istiyorsa...cidden işe yarıyor...baya inceldim...
Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.