acemi-sirine´nin zayiflama günlügü

acemi-sirine

New member
2
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
ben zayıflamak ıstıyorum ve yardımlarınıza ıhtıyacım var; yada destegınıze ıhtıyacım var smiliyface bisiklet

Ynt: acemi-sirine´nin zayiflama günlügü

sabah saat 7:30 kalktim ve ilk önce yüzümü yikadim, aynaya bakarak bugün cok güzel bir günün olacak dedim kendime...

kahve suyunu isiticiya koyarken hemen pc´dem indirdigim telkinleri actim, kahve suyum kaynaya dursun bende üzerimi

giyindim ve kahvemi sevdigim gibi bir kasik sekerli ve sütsüz sekilde ictim... telkinlerim tam bitmemistikiii kendime artik bu kadar dinlenme yeter

simdide spora gidiyorsun dedim ve spor deyneklerimi alarak hizli yürüyüse ciktim saat 8´de.. tabii mp3 almadan gidilirmi, onlari zaten bu siteye basladigim

günün ertesi günü yüklemistim, aldim actim ve basladim yürümeye saat kurmustum bir saat yürümek icin. bir saat boyunca telkinlerle birlikte hem yürüdüm

hem kendimi dinc ve dinamik hissetttim ve morelimde cok düzgün........

bu sayfanın ısmı gıbı olacak benımde bırgün sözüm

sımdılık sadece hayatım degısmedı ama degısmeye baslıyor...

art56art56 art56art56 art56art56 art56art56 s45apk

bir saat yürüyüsten sonra eve geldim, o kadar su icmisim kiii wc yetismek kolay olmadi mlk34

simdi ise mp3 cikardim ve pcden telkinleri muzik dinler gibi aciyorum ve kahvaltimi hazirladim....

kahvaltida 1 dilim ekmegimi koydum, 3 dilim beyaz peynir, 5 zeytin, 1 boy salatalik kesip dogradim ve bir tanede domates, bunlari belkim baska zaman cok

cabuk bitirirdim ama bu sefer sindire sindire yedigim icin 9:20 de basladigim kahvaltiyi 10 da bitirdim ama severek ictim, kahvalti bittikten sonra simdi buraya

hem yaziyorum hemde adacayimi iciyorum. adacayini cok seviyorum

yerimde duramiyorum o kadar icim kipir kipir, aslinda zaten öyle bir yapim vardi ama simdi ise destekli bir sekilde kipir kipirim...blissy blissy blissy

bakalım bu hafta sonu terazı bızı ne kadar bu yönde desteklıyecek b456

selam sevgılı hayatım degıstı´dekı arkadaslarım ve sevgılı net-günlügüm vien1

az evvel öglen yemegımı yedım; aralarda hep su ıcıyorum; kendıme ıkı sıse 1.5 lıtreden hazırladım onları ıcmeye calısıyorum...

hayatımdan sımdı memnunum ve telkınlerle bırlıkte ılerlıyecegıme ınanıyorum; cünkü etkılerını görüyorum; her bırını ımkanım oldukca

seslı sekılde mp3; pc yada araba ıcın cektım cd´de dınlıyorum...gogogo

öglen yemegımde bugün bır tabak ıspanak haslanmıs ve 2 tane yumurta 1 haslanmıs patates vardı; aksam yemegıne kadar da bır sürü

meyve cesıdı aldım acıktıkca onları yıyecegım ve tabıı yanında su...

daha bugün baslamama ragmen kendımı cok dınamık; cok etkılı ve cok zınde hıssedıyorum; var olan güvenım; ınancım daha cok güclestı

ve benı ayakta tutuyor... derty

bu sayfa sadece okumak ıcın degıl ınsanı saglamlastıran ıkıncı bır doktor olarak görüyorum neseli56

sevgılı günlüm kendıme bol bol basarılar dılıyorum terli345

acemi-şirine hayırlı olsun günlüğün.. hedeflerine ışık tutsun ve dilediğinden daha kısa zamanda ulaşabilesin hedeflerine..

coşkunu anlıyorum coşkundan dolayı büyük harf kullandığını da anlıyorum canım ama rahatsız edici bir görüntü oluşturduğu için küçük harf kullanımına dikkat etmekteyiz.

ilgili linke bir gözat istersen

http://www.hayatimdegisti.com/forum/site_kurallarimiz-t63.0.html

sevgiler kiss3

tesekkürler canim uyarildimmm krz56

ttli3 neseli56 super

cici mutlu oll umutlu ol bak bende :D iri yarı birisiyim ama mutluyum acı cekiyom haa ama mutluyum okul yıllarımda dirlik vermezlerde
un cuvalı derlerdi bana :D alısmısdım beni öyle severlerdi spora basladım uzun yıllar spor yaptım milli takım kapısına kadar geldim sana tavsiyem kim ne derse desin karsıma alır konusurum diyet yaparak kilo vermen imkansız gibi bi şey :P
sadece diyet asla yetmez sporda yapmaalısın en azından sabahları yürüyüşe cık ama umudunu kaybetme ve hep mutlu oll kendin gibi cici ol hep

bigcii cok tesekkür ederim tavsiyen icin kiss3

ben birileri dedi diye diyet yapmiyorum, gercekten fazla ve fazla kilo aldim dunk56

ativ bi kisi olarak biraz versem daha iyi olacak sung66

sporumu yapiyorum ama bura sayesinde artik insaaalllahh diyetime de baslayinca cok daha iyi oldu benim icin utananadam

yoksa ben cok mutlu umutlu huzurlu birisiyimdir genelinde arada bi depresivlessemde khkh56

Sevgili günlügümmm;

günüm cok güzel ve rahat gecti, stres sikInti ve üzüntülü olaylara cok farkli baktim...

sadece kilo verici telkinleri degil ego ile kendine güven telkinlerinide dinliyorum firsat buldum her anda...

rahatim, iyiyim ve kendime olan güvenim daha da artti...

diyetimi soracak olursan cok iyi gidiyor, aksam yemegine bir tabak tarhana corbasi vardi ve yaninda da 2 kaynatilmis patates ile bir kase yogurt...

dogrusu diyet dediysem artik ne yedigime dikkat ediyorum ve ne kadar yedigime dikkat ediyorum, sularimda neredeyse bitti bugün masaallah bolca su

tükettim, hadi hayirlisi smil56

s456 f678h u859 956k

cici :D ya ben nabıyım resimlerim var bak üye resimleri adlı acıdıg baslıkda
186 boy 100 ün üstünde kilo :D degişiyo sürekli çözemedim en son 105 idi :D gerci be kilolu degilim kilolu hissetmiyom kendimi askere giderken 98 di :D sivri burun ayakkabıyla gittim için ve yozgatlı oldugum için :D jöh e aldılar zuhaHaHa:D
komutan aha bu ayı daha geldi ben bun barfiksde salya sümük döver stres atarım diyodu herhalde içinden :D uzmanlar 6 tane cekiyo şişiyodu ben gıg demeden 12 14 tane cekerdim :d itanyal cıkırı saroplanen pentaglon benden sorulurdu :D eyy gidi askerlik eyyyy ne gnlerdi bee:D

baktim resimlerine neseli56

ama oradan burnunun daaaaaaaaaaaaaaaaaa eskiden beri kirik olabilecegini göremedim sung66

yok cicim orda tipten kurtarmıyoz tipsiziz ya hani ondan dolayı :D

canim ben siddeti sevmem ama seni bi güzel dövesim var simdi smil56

tipsizim tipsizim deyip durma yaaaaa 2600 bak elime gecersen böyle olursun hayatimdegisti sayfa arkadasimsin demem ona göre smiliyface

dövv cankim :d sana can feda ehe

sevgili günlügüm s45apk,

sabah 5´e dogru yatmama ragmen (ayri bi konu paylasirim seninle) cok dinc ve dinamigim bir güzel sabah bir saatlik hizli yürüyüsümü yaptim walking-degneklerimle u859 f678h blissy...

saat 7:30 da kalktim ve elimi yüzümü yikadim, ayna karsimda oldugundan, bugünüm dündende güzel olacak diyerek basladim güne ve aradan iki saat gecmesine ragmen bugünüm dündenden de güzel gogogo

kalkar kalkmaz bir bardak kahvemi mutlak ictim sevdigim gibi bir kasik sekerli ve sütsüz coffe2 kahvesmiley

sonra hazirlandigim gibi 8 de yürüyüse ciktim actionsmile

dinlenmis ve dinamik bir sekilde eve geri geldim kahvaltimi hazirladim ve cok rahat bir sekilde kahvaltimi yaptim 25889

simdi herseyden cok sevdigim müziklerimi dinliyorum indirdigim guitar skan67 hpm1 yaniii telkinlerimi imkan buldukca en az birkere en cokda artik dinliyemiecegim kadar dinliyorum ve cok rahatliyor ve gevsiyorum thumbsanim skan67 hpm1 derty

icim kipir kiprrr cok iyiyim cok mutluyum cok huzurluyum, bu sefer bir farkla insaallah daha cok icten ve daha cok gercekten smil56

skan67
cankaların en guzeli en balı en tatlısı inanıyorum ben sana bir an evel fazla kilolarını vericeksin benim cankam bitanem mutlusun sen cok sekersin

benim canim cankim yaaa verecegim tabiii daaa ava cikacagizz bu kilolarla ben kosamam khkh56 sonra oradakii kurtlara yem olurum khkh56 smil56

sevgili günlügüm yorucu bi günün ardindan halen daha dinamik ve güclüyüm... kendimi cok rahat hissediyorumm.. bu telkinleri dinlemeye basladigimdan beri

isten gelince yorgun olmuyorum... is hayatinda sert olmama ragmen bugün daha ilimli ama bir o kadar da etkiliydim yani sinirli bakislar ve konusma tarzi ile

etkili olmama gerek yok neseli56

öglen yemegimi hazirladim kendime yarim saat evvel bugün yemek planinda bir tabak mercimek corbasi ile yagsiz baharatli kaynatilmis mantar var bir

domatesle yaninda ttli3 tabii arada 3 litre sularim her gün hazir onlar aksama kadar bitmek zorunda, bitiyorda skükür alk78

basaracagim ve basarmak istiyorum ve umutluyum... her gecen gün kendimi daha rahat hissediyorum aradan bi bes gün gecsin tartiya cikacagim, aclik

hissetmiyorum gayet tokum ve gayette iyi yiyor ve sporumuda yapiyorum... simdiden aksama seveiniyorum cünkü aksam yemeginde bamya yapacagim

kendime bol limonlu ve yaninda bir graipfruit cilgin897 clapping

simdi isime hazirlanmam gerek siirokul

dosyayi hazir ettikten sonra yemegimin basina

sevgili günlügümmm cok iyi bir gün geciriyorum bugün 98569

bisiklet blissy uy897

cankam yayın balıkları seni bekliyo daha dr ankaraya geleceksin sen

khkh56

isteee diyomm yaaa aa34

merhabalar acemi-sirine..
fleurs50.gif

günlüğün hayırlı olsun..
49117824gb-11.gif

dilerim hedeflerine kısa sürede mutlulukla ulaşırsın..

telkinleri dinlerken değişim aşamalarını bizlerle paylaştığın için teşekkürler.. super

sevgiler.. hismiley

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri