Abdullah Canıtez'den İstanbul'da Katılım Sertifikalı EFT Semineri

Eft,Deep Peat,Presicion,NLP Semineri Verilse Katılır Mısınız

• Kullanılan toplam oy
    49

Belgin ∞

, Redflowers
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
45
Evet arkadaşlar 3 büyük ilde (İstanbul,İzmir,Ankara) Sevgili Abdullah Canıtez tanıtım seminerlerini gerçekleştirdi.Herkesin ilgi alanına,ihtiyacına göre farklı konular ufak çapta anlatıldı.

Şimdi sıra işin özünü kavramaya geldi.

1.Nedir bu Eft,nasıl yapılır?
2.Deep Peat ne işe yarar?
3.Presicion(hedef belirleme) nedir?
4.NLP yi nasıl öğrenebilirim?

diyenler için seminer düzenlemeyi düşünüyoruz.

Seminerler gruplar halinde olacaktır.Eft öğrenmek isteyenler için 15 kişilik bir grup,Presicion öğrenmek için başka bir grup oluşturulacaktır.

Size düşen sadece istediğiniz semineri buraya yazmak ve geleceğinizi belirtmektir.Gerekli katılım sağlandığında Keops arkadaşımızla bağlantıya geçilerek uygun zaman saptanacaktır.

Sevgiler.

---------------------------------------------------------
Yer:Taksim Hill Otel
Saat:10:30
Eğitim:Eft,Deep Peat,Sedona
Katılım ücreti yer+seminer:67.00 ytl
Katılımcılara Aksiyon Eğitim Danışmanlık tarafından katılım sertifikası verilecektir.

Katılımda bulunacak kişilerin özel mesajla belirteceğim hesap numarasına kapora yatırmaları gerekmektedir.Hesap numarası bana ulaşacağınız özel mesajla verilecektir.

Ynt: Keops'tan İstanbul'da Katılım Sertifikalı EFT Semineri

Süper bir fikir. EFT öğrenmek istiyorum ttli3

Merhaba, tümüne katılmak ıstıyorum
selamlar

Katilma imkani olan herkesi cooook kiskandim ,, bende katilmak istiyorummm, fakat ha diyede Turkiyeye gelemiyoruz iste agl34
umarim imkani olanlar, boyle degerli gunun kiymetini bilip katilirlar...biz bulamiyoruz buralarda, noolur siz degerini bilin

sevgiler

Arkadaşlar seminer hızlandırılmış kurs türünde olacak.2 bölüme ayırdık

1.Eft,deep peat ve sedona,

2.Nlp ve precision (hedef belirleme,sonuca ulaşma)

Bu hızlandırılmış kursta seçtiğiniz bölümle ilgili seminer verilecektir.İlgili başlıklarla ilgili bölümler ayrıntılı olarak anlatılacaktır.Gruplar 15 kişiyle sınırlandırılmıştır.15 kişinin haricinde katılım olursa yeni bir grup oluşturulacaktır.Bu sebeple lütfen katılacaklar seçtikleri bölümle beraber mesajlarını yazsınlar.

Seminer katılımı kişi başı 50.00 ytl olarak belirlenmiştir.(yer ücreti dahil değildir.Yer belirlendiğinde o da belirtilecektir.)

Sevgiler.

Seminer tarihi belirlendi mi acaba?

Yoksa katılımcılar belirlendikten sonra mı belli olacak?

Katılımcılara göre tarih belirlenecek yeni bir hayat'cım.

ben ikisine de katılmak isterim. fakat birini seçmem gerekiyorsa:

1.Eft,deep peat ve sedona eğitimi almak isterim.

çok heyecanlandım. şimdiden teşekkürler. smiliyface

Arkadaşlar EFT öğrenmek isteyenlere Keopsun seminerine katılmalarını öneririm kendisi bu konuda gerçekten sonderece başarılı ve çok iyi bir eğitmen .Bence bu fırsatı kaçırmayın.

ben nlp ye katılmak isterim:) smiliyface

ben de memnuniyetle katılmak isterim. Tabii ki yeri ve zamanı önemli benim için de.

Merhabalar
Ben her iki seminerede katılmak isterim .Seminerler 1 gün mü sürecek....Elbetteki tarih belirlenmeden net birsey soyleyemiyorum.......Görüsmek üzere...........sevgiler...........

Slm herkese ..Ben yeni üye oldum siteye..Cok begendim ve hersey ilgimi cekmeye basladı.Bende katılmak istiyorum..Aksam yediden sonra olursa cok sevinirimm.Hafta sonu da calısıyorum cunku ..

Katılmayı cok istiyorum ama Eskisehir de oldugum icin sanırım Ankara seminerlerini beklemek zorunda kalıcam..

EFT konusu Ankara buluşmasında zaten ilgimi çekmişti. Münüvver Murat'ın kitabını da hemen aldım okudum. Ama seminerde öğrenmek daha bir başka olur herhalde. Keops'tan öğrenilebilecek çok şey olduğunu zannediyorum... Olmuşken NLP'yi de öğreneyim bari. Ben ikisine de katılmak isterim, tabi zamanı da önemli...

başka şehirlerde seminerler yapılcakmı ben eskişehirliyim gelemem ama ses kaydı ve ya kamera seminer kayıtlarını bizimle paylaşırsanız gelmiş kadar oluruz

Ankarada da inşallah en kısa zamanda düzenlersiziniz...
Dört gözle bekliyorum Ankara'da... ::)

EFT seminerine ben ve kızkardeşimde katılmak istiyoruz.

ben de bütün seminerlere katılmak isterim yalnız şunu öğrenmek istiyorum izmir için ayrı bir seminer düzenlenecek mi

biz bu konuyu daha önce bikaç arkadaşla görüşmüştük kendi aramızda sayıca toplanalım keopstan seminer talep edelim diye ama henüz netleşmemişti arkadaşların sınavları vardı yani izmir de olursa ben ve 2 arkadaşım daha katılır

taçyaprak ' Alıntı:
ben de bütün seminerlere katılmak isterim yalnız şunu öğrenmek istiyorum izmir için ayrı bir seminer düzenlenecek mi

biz bu konuyu daha önce bikaç arkadaşla görüşmüştük kendi aramızda sayıca toplanalım keopstan seminer talep edelim diye ama henüz netleşmemişti arkadaşların sınavları vardı yani izmir de olursa ben ve 2 arkadaşım daha katılır

Canım şu İstanbul'u bir tamamlayalımda İzmir'e de sıra gelir elbet. wave

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri