- Reaksiyon puanı
- 45
Evet arkadaşlar 3 büyük ilde (İstanbul,İzmir,Ankara) Sevgili Abdullah Canıtez tanıtım seminerlerini gerçekleştirdi.Herkesin ilgi alanına,ihtiyacına göre farklı konular ufak çapta anlatıldı.
Şimdi sıra işin özünü kavramaya geldi.
1.Nedir bu Eft,nasıl yapılır?
2.Deep Peat ne işe yarar?
3.Presicion(hedef belirleme) nedir?
4.NLP yi nasıl öğrenebilirim?
diyenler için seminer düzenlemeyi düşünüyoruz.
Seminerler gruplar halinde olacaktır.Eft öğrenmek isteyenler için 15 kişilik bir grup,Presicion öğrenmek için başka bir grup oluşturulacaktır.
Size düşen sadece istediğiniz semineri buraya yazmak ve geleceğinizi belirtmektir.Gerekli katılım sağlandığında Keops arkadaşımızla bağlantıya geçilerek uygun zaman saptanacaktır.
Sevgiler.
---------------------------------------------------------
Yer:Taksim Hill Otel
Saat:10:30
Eğitim:Eft,Deep Peat,Sedona
Katılım ücreti yer+seminer:67.00 ytl
Katılımcılara Aksiyon Eğitim Danışmanlık tarafından katılım sertifikası verilecektir.
Katılımda bulunacak kişilerin özel mesajla belirteceğim hesap numarasına kapora yatırmaları gerekmektedir.Hesap numarası bana ulaşacağınız özel mesajla verilecektir.
Şimdi sıra işin özünü kavramaya geldi.
1.Nedir bu Eft,nasıl yapılır?
2.Deep Peat ne işe yarar?
3.Presicion(hedef belirleme) nedir?
4.NLP yi nasıl öğrenebilirim?
diyenler için seminer düzenlemeyi düşünüyoruz.
Seminerler gruplar halinde olacaktır.Eft öğrenmek isteyenler için 15 kişilik bir grup,Presicion öğrenmek için başka bir grup oluşturulacaktır.
Size düşen sadece istediğiniz semineri buraya yazmak ve geleceğinizi belirtmektir.Gerekli katılım sağlandığında Keops arkadaşımızla bağlantıya geçilerek uygun zaman saptanacaktır.
Sevgiler.
---------------------------------------------------------
Yer:Taksim Hill Otel
Saat:10:30
Eğitim:Eft,Deep Peat,Sedona
Katılım ücreti yer+seminer:67.00 ytl
Katılımcılara Aksiyon Eğitim Danışmanlık tarafından katılım sertifikası verilecektir.
Katılımda bulunacak kişilerin özel mesajla belirteceğim hesap numarasına kapora yatırmaları gerekmektedir.Hesap numarası bana ulaşacağınız özel mesajla verilecektir.