Abdullah Canıtez'den İstanbul'da Katılım Sertifikalı EFT Semineri

Eft,Deep Peat,Presicion,NLP Semineri Verilse Katılır Mısınız

• Kullanılan toplam oy
    49
Ynt: Keops'tan İstanbul'da Katılım Sertifikalı EFT Semineri

herkese merhaba..adımı yeni görmüş olabilirsiniz fakat yaklaşık 4-5 aydır üyeyim..bu seminere katılmak çok isterim tabiki ama yeri, ne zaman olacağı ve ne kadar süreceği, hakkında bilgi sahibi olursam gelip gelemeyeceğime dair vereceğim yanıt o kadar netleşir...herkese sevgiler....

Arkadaşlar şimdilik eft semineri için yoğunluk var sanırım. s456

Ben kesin olarak geleceklerin listesini şu şekilde yazıyorum.Yazdığım kişilerden gelmeyecek olan varsa lütfen belirtsinler.İstanbul'da olupta kesin geleceğini belirtenler de (eft bölümü için) lütfen belirtsinler. pc05

Tarih bayramdan sonra olacak.Tam olarak belirlendiği zaman liste güncellenerek tekrar yazılacaktır. clapping
Kişi başı fiyatı:50.00 ytl olarak belirlenmiştir.
Yer henüz belli olmadığı için bu konuda bir extra çıkar mı bilemiyoruz. 4897

Katılımcılar listesi:
1.Engilizce----------eft
2.Sehrinaz----------eft
3.Ruhsal------------eft
4.SpY.GaMe---------eft
5.Selero ve kardeşi--eft
6.Ecem18-----------eft
7.Jeolog------------eft
8.Shamanic---------eft

Yazdığım listenin içinde İstanbul'da olmayanlar varsa lütfen belirtsinler.Kesin katılımda bulunacaklarını bilmediğim kişileri listeye eklemedim. utananadam

Sevgiler.

merhaba,
seminer günü, haftasonu olacak değil mi

ben de katılımak istiyorum..aslında iki konu içinde farklı günlerde eğitimler düzenlense ne güzel olur.. k8908 ama eft öncelikli olacaka ona da katılmak istyorum...

Ben kesin geliyorumm..Ancak aksam yediden sonra olursa cok iyi olucak gercekten.Eeger uygun olmazsa is saatlerime izin almayı dusunuyorum.

Sehrinaz ' Alıntı:
merhaba,
seminer günü, haftasonu olacak değil mi

Evet Pazar günü olur diye düşünüyoruz.

gülays ' Alıntı:
ben de katılımak istiyorum..aslında iki konu içinde farklı günlerde eğitimler düzenlense ne güzel olur.. k8908 ama eft öncelikli olacaka ona da katılmak istyorum...

Sevgili gülays iki konu için ayrı ayrı seminerler düzenlemeyi düşünüyoruz zaten.Ama yoğunluk şimdilik EFT de toolandığı için önceliği ona verdik.

melinaa ' Alıntı:
Ben kesin geliyorumm..Ancak aksam yediden sonra olursa cok iyi olucak gercekten.Eeger uygun olmazsa is saatlerime izin almayı dusunuyorum.

Üzgünüm ama akşam 7 den sonra olmasının mümkünatı yok.Bu tarz seminerler öğlen saatlerinde başlar ve akşam saatlerinde akışa göre biter.Kaç saat süreceğini bilemiyorum o yüzden bu konuda bir şey söyleyemem.

sanırım en uygun gün pazar olur herkes için. kaç gün sürer acaba? tek gün mü? teşekkür ederim.

merhaba ben istanbulda / anadolu yakasinda oturuyorum bu kursların yeri, zamanı ve kac gun surecegi ve fiyatlari hakkinda genel bir bilgi verebilir misiniz? hafta ici calisiyorum- aksam 7 den sonra yada hafta sonu musait oluyorum. kurslarin hepsi ilgimi cekiyor..
sevgiler
sibel

Evet arkadaşlar yer ve tarihte belirlendi.

Yer:Taksim Hill Otel
Tarih:21 Aralık 2008
Saat:11.00

1.Atakan Sönmez (hayatimdegisti)
2.Redflowers (bensapkal89)
3.Engilizce-----------eft
4.Sehrinaz-----------eft
5.Ruhsal-------------eft
6.MuminOKAN--------eft
7.Selero ve kardeşi---eft
8.Ecem18------------eft
9.Jeolog-------------eft
10.Shamanic---------eft
11.Gülays------------eft
12.Melinaa-----------eft
13.Yeni Bir Hayat-----eft
14.Serpil22-----------eft
15.Gökkuşağı15-------eft

Listenin güncellenmiş hali budur arkadaşlar.Gelme durumunda değişiklik olanlar lütfen önceden belirtsinler,son güne bırakmasınlar ki bizlerde mahçup olmayalım ttli3

Seminer 11.00 başlayıp akşam saatlerinde bitecektir.2-3 saatte bir mola verilecektir.Seminerin yapılacağı yerde çay kahve ve kuru pasta ikramı yapılacaktır.(ayrıca yan tarafında harika sandviçler yapılan yer var benden söylemesi :) )

Katılım semimer ücreti:50.00 ytl
Katılım yer ücreti kişi başı:17.00 ytl dir.

Ayrıca katılımcılara Aksiyon Eğitim Danışmanlık tarafından katılım belgesi verilecektir.

İrtibat telefonu: MuminOKAN: 0555 639 66 78

Sevgiler.

Ek:Katılmayı düşünen arkadaşlar buraya yazarlarsa liste tekrar güncellenip yazılacaktır.

arkadaşlar 11.00 da seminer başlayacak olupp en geç sat 1030 da taksim hill hotelde bulunmamız bizim açımızdan daha iyi olacaktır.

katılım belgesi mi?
smileydance blissy 956k 956k

çok çok iyi...
saol redflowers... smiliyface

Arkadaşlar, beni de ekler misiniz listeye..

Aman efendim ne demek.

Bana da sürpriz oldu açıkçası.Sağolsun Keops düşündü.

Ona da buradan sevgiler. ark5

yeni bir hayat ' Alıntı:
Arkadaşlar, beni de ekler misiniz listeye..

Tabi canım zevkle kiss3

şimdilik 15 kişimiyiz arkadaşlar?

Ankaraya da gelin :)) Hemen gelin hemen gelin :))) Çok istiyorum EFT öğrenmeyi..İnternetten biraz araştırdım ama işi uzmanından öğrenmek daha güzel olsa gerek.. mlk34

Gökkuşağı15 listeye eklenmiştir.

ben ankarada yaşıyorum eğer ankarada olursa ve haber verirseniz ben de katılırım bu arada herkes merhaba ben yeni üye oldum

1.Atakan Sönmez (hayatimdegisti)
2.Redflowers (bensapkal89)
3.Engilizce-----------eft
4.Sehrinaz-----------eft
5.Ruhsal-------------eft
6.MuminOKAN--------eft
7.Selero ve kardeşi---eft
8.Ecem18------------eft
9.Jeolog-------------eft
10.Shamanic---------eft
11.Gülays------------eft
12.Melinaa-----------eft
13.Yeni Bir Hayat-----eft
14.Serpil22-----------eft
15.Gökkuşağı15-------eft
16.H.e.m.r.a.z--------eft
17.Turunç ve Arkadaşı

Güncelleme.

EFT yi kitaplardan öğrendim. Ama kursuna gidip daha ayrıntılı öğrenmek isterim.

Su 21 aralık gelsin hemen ya O0 ..O kadar cok istiyorum ki ogrenmeyi uygulamalar yapmayı :) Keopstan cok sey ogrenicez eminimmmm 956k

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri