Abdullah Canıtez'den İstanbul'da Katılım Sertifikalı EFT Semineri

Eft,Deep Peat,Presicion,NLP Semineri Verilse Katılır Mısınız

• Kullanılan toplam oy
    49
merhaba arkadaşlar.
seminere katılmak iteyen arkadaşlarım bana yada redflowers kullanıcı adlı arkadaşımıza özel mesaj atarak. hesap numarasını isteyebilirler.

sağlıcakla ve ışıkla...

seminer

merhabalar ,
bu seminerde sanirim yanliz eft değil ayni zamanda deep peat de mi oğretilecek?
birde bu seminer kim tarafindan verilecektir. bilgi alabilir miyim lutfen?
teşekkurler

Merhaba Asibel.

Eğitim Eft,Deep Peat ve Sedona eğitimi olacak.

Forumdaki eğitmenimiz Keops tarafından verilecek.

Daha önce toplantılarımızda kendisi bizi kırmayarak gelmiş ve tanıtım seminerleri gerçekleştirmişti 3 büyük ilimizde de.

Ama bu gibi konuları derinlemesine öğrenmek isteyen üyelerimizden böyle bir talep geldiği için bu semineri gerçekleştirmeye karar verdik.

Forumda bir çok yazısına,bilgilendirmesine rastlayabilirsin Keops'un.

Sevgiler.

EFT seminerine katılcaklara hayırlı olmasını temenni ediyorum. En yüksek verimle semineri tamamlarsınız inşallah.

Yetkililerden biriyle telefonla görüşmem mümkün mü.

Ankarada böyle bir eğitim verecekmisiniz. Verecek olursanız ben katılırım. sevgiler

katılımcı sayısı dolmuş değildir umarım. ancak belli oldu pazar günkü programım. şimdi eft yapsam diyorum..

Şimdilik kayıtları dondurduk.

Katılımda bulunmak isteyenlerin sayısı çok fazla.Özellikle Atakan Bey toplu mail gönderdiği için geri dönüşler çok oldu.

Bayram olduğu için geleceğini kesin belirten fakat rezervasyon işlemlerini gerçekleştiremeyenler oldu.

3 gün içinde kesinleşeceğine inanıyorum.

Şu an kontenjan %50 dolu.Ama net sayı perşembe günü belli olacak diye düşünüyoruz.

Eğer katılımda bulunmayı düşünüyorsanız size daha önce verdiğim bilgilerle gerçekleştirebilirsiniz Sevgili Ruhsal.

Sevgiler.

Selam,
Mümin beyden hesap numarası almıştım ancak numarada bir hata olduğunu söyledi ilgili banka. Lütfen havale yapacağımız hesabı bana tekrar iletebilir misiniz. Çok teşekkürler.

Herkese Selam,
Eğitim ücretinin yarısını, gönderdiğiniz yeni hesap numarasına yatırdım. Listeye ismimi eklemenizi rica ediyorum. Bu organizasyona katkısı olan herkese teşekkürler. Seminerde görüşmek üzere...

katılmak istiyorum ama sitede ne yapmam gerektiğine dair bir bilgiye ulaşamadım. Gelen mail de de böyle bir ayrıntı yok tu
tşk

aslında, arkadaşlar EFT yi ben evde yaptım, hatta anneme de yaptım...Sanki hipnoz oldu ve uykusu geldi...Bende de aynı etkiyi yaratıyor, anında etki görüyorsunuz, etkili bir yöntem...Katılım ücretleri daha düşük olsaydı katılmayı düşünebilirdim.

Sevgili Pofuduk sanırım bu fiyat bizim siteye özel..Çünkü Eft seminerleri 150-250 ytl gibi fiyatlar arasında değişiyor.Ben araştırmıştım bu fiyatlardan daha uygununu bulamamıştım.Lütfen yanlış ama..Tabii herkesin kendine göre bütçesi var.Ama bu fiyatlar çok uygun..Sevgiler

Tekrar Merhaba;
İlgili arkadaşlara bir arkadaşımın daha katılacağını iletmek istiyorum. Ödemesi de yapıldı. İsmi Filiz. Listeye eklerseniz çok sevinirim. Pazar günü görüşmek üzere.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri