6 Kasım Shamanic Doğum Günü Partisi

Ynt: 6 Kasım Shamanic Doğum Günü Partisi

pardon canım karıştırdım suzzy yazıyodu.. doğum günü heyacanı mazur gör utananadam
can yücel de kabulüm ama senin gönderdiğin güzel temenniler ondan daha değerliydi benim için ark5

Can Yücel'den...

Bilmelisin ki...
Duvarda asılı diplomalar insani insan yapmaya yetmez.

Bilmelisin ki...
Aşk kelimesi ne kadar çok kullanılırsa, anlam yükü o kadar azalır.

Bilmelisin ki...
Karşındakini kırmamak ve inançlarını savunmak arasında çizginin nereden geçtiğini bulmak zor.

Bilmelisin ki...
Gerçek arkadaşlar arasına mesafe girmez. Gerçek aşkların da!

Bilmelisin ki...
..........
..........

Can Yücel

iste bak simdi
suc bende tabi nasil dusunemedim ben sana shakiradan bir klip atayim

can yuzcel iyi soyluyorda zamanimi simdiyani yoruldum ya ondandir yavas duusnuyorum galiba smiliyface

http://www.youtube.com/watch?v=OyHiYqDZ15I

parti zamani keyfin zamani dimi

basladin mi oynamaya!
ben den sana

dogum gunun kutlu olsun arkadasim.aklinin almayacagi kadar guzel ne varsa seni bulsun.dogum gunun kutlu olsun

sağol canım benim her hediyen ayrı güzeldi... hepsi için çoooookkkk teşekkür ederim
images

guller.jpg
bu güllerde benden size ... yaşamınız güllük gülistanlık olsun her daim... şimdilik iyi geceler... e birazda uyuyayım... bu gün değerli bir gün benim için... ve günümün güzel başlamasına sebep olduğunuz için kucak dolusu sevgiler... yüreğimden yüreğinize..

kisseyface.gif

iyiki doğmuşun shamanic.ben de çok mutluyum burda olmandan.iyiki de burdasın.bu hiperaktif çocuk sen burda olduğun için bu kadar sevinçli.
derty derty derty derty derty derty derty derty derty derty derty derty derty derty derty derty derty derty derty derty

Günaydın Shamanic Doğum günün kutlu olsun. Nice senelere hep beraberce inşallah.
İyiki varsın.

günaydın güzel insanlar... pamirim sizlerde iyiki varsınız... inşallah mutlu seneler geçirelim.. ark5
üç_gömlek.. sevincimi paylaştığın .. neşe kattığın için sağolasın blissy

chicken4.gif
chicken8.gif
chick_hop.gif
chick_hop.gif
chicken.gif
chicken7.gif

günaydııııııın...
mutlu mutlu yıllaaar sevgili arkadaşım...
umarım her şey gönlünce olur ve her zaman sevdiklerinle nice doğum günleri kutlarız...
sana kocccaman öpücükler.....
ttli3 ttli3 ttli3 ttli3 ttli3

amanda aman istediğin şiir olsun canım...
biraz zor toparladım amma..
buda sana hatıra...

Sevmek sevilmek güzel
Hep birlikte beraber..
Arkadaşlık ve dostlukla..
Müdavimim sizlere..
Adına şiir yazmak..
Nede zordur SHAMANİC
İşte oldu sonunda..
Canım arkadaşıma...
sevgiyle ttli3

kelamlarım en güzeliyle selam ola öncelikle

bizden biri doğmuş kutlamamak olmaz hiç
adı namı bellidir ortada onun adı shamanic
bu kez kelamlar mizah dolu mizaca yönelmiş
terviç edil ve huzur kevserinden kana kana iç

dostluk tarlasına huzur ekip saadet biç
gübremiz belli aşikare ümit dolu bir sevinç
kötülükler böylece hayatında edilsin linç
bayram olsun hayatın ve ebedi huzura eriş

Sevgili Shaman

İçimde fırtınalar kopuyor. Kendi çıkmazımda boğuşuyorum. Kafamı kaldırdığımda ışıkları görüyorum. Ne kadar tartışsakta eşim yere göğe koyamadığım yavrum annem babam kardeşlerim arkadaşlarım.Birde sizler....Hepiniz benim ışığımsınız.

Sanal ortamda dostluk arkadaşlık paylaşım konularında ketum olan ben sizleri tanıdığımdan beri önyargıların ne kadar yanlış olduğuna karar verdim.

Hayal ablamın ; Senin ; Tresor’un , Asisler’in , Sezen’in , Atakan bey’in ve diğer tüm arkadaşlarımın yardımlarını kişisel gelişimimdeki desteklerini asla küçümseyemem.
Hepinize şükran ve sevgilerimi gönderiyorum.

------İyiki varsın----’ı yüreğim söylüyor parmaklarım yazıyor zaten bu yazıda mantığımı geriye çektim yüreğime yazdırıyorum.

Doğum günün kutlu olsun’un ötesinde.

İyiki varsın Shaman; iyiki doğdun ;iyiki hayatlarımıza bir şekilde girdin.

Sevgili Hayal ablamın müsadesiyle sana çokça dansöz gönderiyorum.
Hepinizi öpüyorum.

uy897 uy897 uy897 uy897 uy897 uy897 uy897 uy897 uy897 uy897 uy897 uy897 uy897 uy897 uy897 uy897 uy897 uy897 uy897 uy897 uy897 uy897 uy897 uy897 uy897 uy897 uy897 uy897 uy897 uy897 uy897 uy897 uy897 uy897 uy897 uy897 uy897 uy897 uy897 uy897

herkes geceden başlamış kutlamaya..
ben daha yeni başlıyorum okumaya...
geç geldim,bakmayın kusura..
şimdi göbek atıyorum doya doya...
uy897 uy897 uy897 uy897 uy897 uy897 uy897 uy897 uy897 uy897

süpersinizzz canlarım benim....

suzzy canım nede güzel yazmışsın..
yapıcam dedimmi mutlaka başarırsın..
şiir yazdın oldu nazar boncuğum... burada kalsın
söylenecek kelam yok sen harikasın.. ttli3

turgaycım hep diyorum çok derinlik var sözlerinde her okuyuşta ayrı bir anlam yükleniyor kelimelerine..

pek bi övmüşsün beni şımardım kedi gibi..
duygulandım biyandan da göz yaşlarım sel gibi..
dizelerin pek etkili.. kalbime yerleşti izleri
iyiki varsınız seviyorum hepinizi...
ttli3 kiss3

geceden kutlamışsınız b456 ben şimdi gördüm. Canım shamanicim iyi ki doğdun 8977 site vesilesiyle de seni iyi ki tanıdım..yüzyüze de görüşücez inşallah çoook öpüyorum smiliyface nice sağlıklı ve mutlu yaşların olsun,iyi ki varsın ark5

pamirim .. geçecek bu fırtınalar .. yanaşacaksın güvenli limanlara .. yürekten inanıyorum bu yazdıklarıma ..
önce dışarıda tanışsaydık sizlerle.. bakacaktık kılığımıza .. kıyafetimize ... saçımıza başımıza mesleğimize...
ama burada zor olanı başardık ve ruhumuzu tanıdık herbirimiz diğerimizin.. ve sevdik gerçek olanı...
harfsel bağlarımız döndü böylelikle anlamlı birer sevgiye...
yazdığın satırların hepimiz için anlamı çok büyük.. yüreğinin derinliklerinden geldiği için..
hepimiz birlikte varız pamirim..

yaşamımız da ki herşeyden bir ders alırız.. mutlaka yaşamamızın bir sebebi vardır..
şu anda yaşadığın sıkıntılı döneme bu açıdan bak birde kuzum..
belki senin için görevlerini tamamlamıştır artık o adres ve yeni ufuklara açılman içindir bu yaşananlar..

sevgiler...

mügeee.... günün sürprizi sensin benim için .... blissy

bu sitede atakan beyden sonra tanıdığım ilk arkadaşım.. site rehberim benim... ttli3
özlemişim mesaj yazmanı da senide... sevincli

hadi gel artık istanbul a yoksa ben izmir e gelicem kiss3 ark5

shamanic ' Alıntı:
mügeee.... günün sürprizi sensin benim için .... blissy

bu sitede atakan beyden sonra tanıdığım ilk arkadaşım.. site rehberim benim... ttli3
özlemişim mesaj yazmanı da senide... sevincli

hadi gel artık istanbul a yoksa ben izmir e gelicem kiss3 ark5

canım canım inşallah.. kiss3

doğum günün tüm güzellikleri gitmemecesine hayatına getirsin
mutlu sağlıklı huzurlu yıllar

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri