6 Kasım Shamanic Doğum Günü Partisi

hayatimdegisti

Administrators, Atakan Sönmez
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
87
Web sitesi
www.hayatimdegisti.com
Bugunnnn büyük bir günnnn siirokul Sevgili Shamanic'in doğum günü... Bence bu parti en güzellerinden birisi olacak.Videolar animasyonlar kutlama mesajları ...
Ben çok mutluyum burada bizlerle olduğu için .İyi ki doğdun Shamanic s456

Ynt: 6 Kasım Shamanic Doğum Günü Partisi

http://www.youtube.com/watch?v=4HBUnvznl54

nee biri dansöz mü istediii smil56 hayalim mesgul şimdi herhal telkin yazıyormuş msnde öle yazıyo bakalım benim dans figüranımı begenecen mi dogum günü bebesiii sung66

clapping clapping clapping clapping

skan67 hpm1 dogum derty günün skan67 kutluuu hpm1 mutluu derty olaa skan67 sevgili hpm1 shmanicc derty skan67 hpm1 derty

uy897 uy897 uy897 uy897 uy897 uy897 uy897 uy897 uy897 uy897 uy897 uy897 uy897 uy897 uy897 uy897

attırıvereyim gübecikleri şamanım için
şamanım doğum günün kutlu olsun..

uy897 uy897 uy897 uy897 uy897 uy897 uy897 uy897 uy897 uy897 uy897 uy897 uy897 uy897 uy897 uy897

aa34 aa34 yahu parti burada dogum günü bebesi kayıp yaa aa34 aa34 aa34

Haydi herkesi partiye bekliyoruz partysmiley u859 blissy gulensmiley

burdayım emelim geldimmmmm ....

çok güzel bir duygu fırtınası yaşıyorum inanki...

kaptırmışım kendimi forum da ki mesajlara... konu başlığını görünce şaşırdım kaldım...

kendi doğum günümü unutmuşum bir an için... aaa bi de baktım saat doğumgünü saaatiiii....

yazdıklarınızı okuyorum... seçtiğin güzel şarkılarımı dinliyorum..sevincli

atakan bey... çok teşekkür ederim.. güzel sözleriniz için.. sizlerle birlikte olmak benim içinde çok özel ve güzel bir duygu...
sizin sayenizde bu adreste tüm bu güzel insanlarala sevgimizi paylaşmak ise başlı başına güzel bir hediye hepimiz için.. kiss3

emelim sen olmasan kim neşelendirir bu partileri böyle bilmem celine dion için extra teşekkür canım çok severim...
yalnız dansözün sağına soluna para sıkıştırma isteği doğdu içimde ekrandan olmuyomuş dneyip görmüş oldum sevincli

hayal ablam yine işlerini böldürdüm sana.. işinin başından kalkıp attığın göbeciklerini severim senin.. bi tanesin... ttli3

kiss3 mutlu yillar shamanic kiss3

hayatinin en unutulmaz yili olmasini diliyorum

emel canım benim nerden de bulduğun sevdiğim şarkıları eylemin bu şarkısını ne zaman keyfim biraz bozulsa dinlerim.. neşem yerine gelir...
shakira nın şarkısıda orjinali olsaymışş super utananadam

canım sümbülüm... hep beraber unutulmaz güzellikte yıllar yaşayalım inşallah...
hani sen isme özel şiir yazıyodun sümbül ... hani benim şiirim.. ark5
happy6

himmmm ben isme ozel siir yazmiyorum ki ama sanabir siir sozum olsun

dur sana can yucelden bsiey bulayim eeee ben ondan guzle yazacak degilim degil mi?

mutlu yilar

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri