27 Ocak 2008 Pazar 13.00 Taksim Akm önü teterjanlı kedili istanbul buluşması

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Ynt: 27 Ocak Pazar 13.00 Taksim Akm önü teterjanlı kedili istanbul buluşması

Bravo bana dimi pisim cilgin897
Şükür Atakan bey beğendi içim rahat etti:))
Resim olsa ayrı güzel olurdu ama bu başkaaaaaaa hazır şipşak değil tamamen sevgi emek var o yüzden çok değerli ona göreeeeeee resimlerimi atmayın hııı yoksa zırdeliyi salarım üstünüze:))
Zırdeli benm sevimli mink arkadaşım:)
Kutalmış arkadaşım saol :)
He sora öle becerikliyimki bi annem kabul etmedi :))
Saolun:)

yaw zeynep ii güzel de Atakan kardeş nie o portakal suyuna o kadar sıkı sarılmış iki elle,kimse almasın diyemi khkh56 ben öle bi sahne hatırlamıyorum ama ..

üç gömleke gelince o da saolsun böyle kendi gibi güzel bi mesaj atmış ondan teşekkür ettim..
üç_gömlek ' Alıntı:
pisi güzel özetlemişin buluşmayı.tabi lunaparktaymış gibi olacaktı buluşma.yoksa buluşma büyük işadamları ciddi mi olsun.metin abimin daha ilk mesajlarından pozitiflik almıştım.gerçek diyorum.çok iyi birisi metin abi.herkes de iyidir.neyse az öz anlatabildim umarım. hismiley

tembel zeynep iki sayfa öncesine baksana tembel tembeeeeeeeeeeel zeyneeeep tembeellll blissy dl78

seN Dalmış konuşuyodun djjMetin haberin yok senin bi ara Pisim ters ters catslebakıyodu ne zaman bitiricek diye bende dikkatlice bakmaya başlınca Atakanda amanin portakal suyuma gözdiktiler galiba diye sandı kiiii iki elle sarıldı o anı sen görmedin sen:))
He hem sensin tembeeeeel kizgin1ben çok çalışkanım uykulusmile:))

veeeeeeeeee Pisimbatımız hırçın asi harbi kedimiz:))
Bak pisim shamanic beni lafa tuttu siirokul anca bu kadara çizebildim baka beğenmezsen sorumlu shamanic smil56beğenirsen sorumlu benim cilgin897okemi?:))Seviyorum seni asi kedi:))

tühh bak biliyodum bu kadar güzel olacağını onun için oyalamaya çalıştım ama yinede harika olmuş... sevincli

tender45 zeynepcim yaa sen 1 tanesin tatlım... ark5

cat56 hadi yine iyisin en havalı resim senin ki oldu .. ttli3

atakan bey ile beni geçtin.. dlckrn

vallaaa vesikalık çektirmicem artık saan gelicem zeynep harkulade olmuş yahu epey detaylar var kaşlar öle çatık eller kocaman keltoşluk burnum ayy hepsi harika ellerine emeğine sağlık kardeşşim
25889 956k s456 thumbsanim thumbsanim (en güzel beni çizmiş kıskananalar çatlasın metin bak şimdi bu şamanla atakan saldırrı bana sen yardım et kurtar beni ww oktay sende yardım et kardeşim kurtarın pisciği kıskançlardan )

ww oktay 06 metin yetişin kurtarın beni şamanın elinden kıskançlıktan beni kovalayack blook ayyyy tüylerimde yok şanam gelme tırmalarım bak 44 dusun blook

ooo67 metin le oktay dan destek alarak güç birliği yapmaya çaılışırsın hımmm khkh56

shamanların gücü adına voltran voltran voltran.. aa34

hepinizi kıskanırım bendee girlhaha

sırada onların resimleri var ben yine msn de zeynep ciğimi meşgul ederim çizdirmem.. wave

Evet en Güzel Kedicik oldu ay parcası gibi ayni:)
her ne kadar shamanicin taaruzuna kaldımsada başardım yani çizmeyi aferim bana eheheheee:))

ww oktayın gamzelerini 06metinin şöle artist artist oturuşunu çiz zeynep hoş sen bilirsin ne yapacağını :)

hüeeeeyttt ben geldim dokunmayın pisimbatıma ! yakarıımmmmmmmm !

Yannız harbi pisimbatın karizmatik halini çizmişn heee Zeynep.Hem karizma hemde dokunmayın çizerim gibi duruyo burda.Shamanic bırak onu dokunmayın daalın Atakan hımmmmmm ..

..bey :))))

khkh56 06metin seni şövalye ilan ediyorum hattaaaa site şövalyesi yapsın ilerde seni atakan vallaaa hepimizi korursun sen bende yardım ederim tırmık atarım

Şövalye06metin şık oldu yahu yakıştı çoçuğa ruhu şövalye yağmasada gürlüyor bak
www oktay nerde yok blook dlckrn

aldım kabul ettim Allah razı olsun : )

koalisyon yok ... girlhaha

teker teker gelin.. b456

hepinizi püskürtürüm... dlckrn

wave bende korkacak göz varmı öle www lardan şovalyelerdenn sevincli

metin06 ' Alıntı:
aldım kabul ettim Allah razı olsun : )

metin şövalye metin bundan sonra cv hazırlarken şöyle yaz meslek kısmına
cat56 şövalyesi bak gör itibarı sen o vakit 44ayy pek yakıştı benim yeğenime benzeyen metin kardeşime şövalyelik tu tu 41 kere mahşallah 8977

oktay kardeşimide arşi dük ilan ediyorum arşi dük ww oktay

**shamanic** ' Alıntı:
koalisyon yok ... girlhaha

teker teker gelin.. b456

hepinizi püskürtürüm... dlckrn

wave bende korkacak göz varmı öle www lardan şovalyelerdenn sevincli

bak shamanic cim kısançsın biliyoruz ama olmazki kardeşim bukdar bırak benim şövalyem arşidük kardeşlerimi rahat tırmalarım bak koca shamaicsin bir buda'n bile yok yazık ben şu garip cat56 halimle şövalye ve arşidük kardeşlerim var blook

caddg6.gif
salarım bak benim ekibi üzerinize khkh56

görünüşüme aldanmayın siz sevincli

shaman1zu9.gif
shaman2ew1.gif
ICONATOR_e8de699fb22b2ed4e50bad7e26064103.gif

khkh56 ayy sabaha sabah güldürdün beni bi kızılderili 2 kurt ayı şahin kartalmı senin yardımcıların benim aslan gibi iki kardeşim var şövalyem(metin) arşidük(ww oktay)seninkiler fasa fiso yahu masal gibi 44 dlckrn

Sen korkma kity cim ben burdayım onun ekibi neki ya şaman deil onlar saman saman,sonra ben onları bugday yapar yeriz beraber.

ya sabır cat56 yoldan çıkarmasana çocukları... y789

süreceğim şimdi savaş boyalarımı ona göreee....
hokoningshuise02knighttnb1.gif

sapla samanı karıştırmayın.. khkh56
şaman neymiş azıcık okuyun yahuu... girlhaha

benim yüreğimden bir sürü kedi çıkar dizilmeyin öle karşıma..
panter.gif

neyse ben size barış ve huzur diliyorum...
hothanksgindian06zb9.gif

sevgiler..
16my0.gif

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri