27 Ocak 2008 Pazar 13.00 Taksim Akm önü teterjanlı kedili istanbul buluşması

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Ynt: 27 Ocak Pazar 13.00 Taksim Akm önü teterjanlı kedili istanbul buluşması

Zeynep AY ' Alıntı:
Suzi aşkolsuuuuuun ben anlatamadımmııı?:))

tatlım senin o güzel resimlerine doyamadığımızdan yazılarına takılmaz olduk ayol...oy oy kıyamam zeynebime...

pisiiiii.sana pes ööööyyyleee bir anlatmışsın ki tam çatladım...gülmekten öldüm ayol atakan beyin portakal suyu içme telkinine çok güldüm...öyleee aheste aheste tebrikler...telkinler tam etki etti desenize...

shamanım yavrucum sende içme bu kadar kafeinleri nikotinleri...ye biraz kilo al tatlım.... girlhaha

ayyy...hepiniz çok alemsiniz canlarıııımm... khkh56

ya ne oldu biliyomusunuz dün değil ondan önceki gün Atakan beyin resmini çizdim tam kayıt edicem küt elektirik gidince varyaaaaaaaa sinir kıvızi geçiriyodum sevincliemeğim bi anda püffffffff :))
Atakan bey ilhamı bekliyorum en yakın zamanda herkesin resmini eklicem buraya:)
resimler beynimde hazır:)))
Pisimin balıkları izlemesi Shamanicin bol kahve tüketmesi Atakan beyin Portakal suyu içmesi saatlerceeeeee bitmemesi:)))
Metininb bulaşıklardan yırtması:))
daha çok var :)
az sonra:))

cats179br9.gif

İşte aynı böle izliyodun pisim:)))
Suzii ikna etmedi beni ama senimi kıracam bak bakalım resimlerime:))
Şimdiiiiiiiiiii karşınızdaaaaaaaaaa sahamaniiiiiiiiiiiic:)))

zeynep bunları nasıl yaptın harika olmuş. thumbsanim

Çok kolay Güneş aç "Paint"programını istediğin gibi çiz böle işte:)
Hadi görelim seni:))
Beğenmene sevindim cınım saol:)

khkh56 khkh56 khkh56
ayyy koptum ben yaa.zeynepcim harikasın..nasılda güzel çizmişsin..bence shamancıma pek bi benzemiş..ayy kıyamam kızcağız toplantıda kahve kolik olmuş..pekte güzel çizmişsin...zarif narin ve estetik..ellerine sağlık 25889
ayyy beni çizsen nasıl çizerdin valla merak ettim şimdi..bende kahve koliklerdenim..ayrıca sigaramda var..sanırım toplantıda olsaydım..shamanın karşısına oturmuş birlikte fincanlarca kahve tüketen ve tüttüren iki kafadar olarak çizerdin.. sevincli
shamanım bunlar bir daha ki toplantıda bizi istemiycek anacım.. khkh56

demek sende kahve koliksin Hülya hııı :))
Ya maosla bu kadar oluyo bide tam olarak benzetebilme kabiliyetine sahip değilim belirgin özelliklerini vurgulamaya çalıştım öhem resmimde yane:))
Shamanic madaratörümüz gerçekten güzel narin çıtır bişe kişiliği o başka güzel onu tarifim imkansıııııııız:)
Nİye canım eksik olmayın tütün yanımızda püfür püfür göz gözü görmesin bak kafamda lamba yandı eğer bidaha ki toplantıya sende gelirsen duman içinde çizicem kimse sizi göremicek :)))
tabi içinde bizde sisler içinde kalmış gibi oluruz herhal:))

Zeynep AY ' Alıntı:
demek sende kahve koliksin Hülya hııı :))
Ya maosla bu kadar oluyo bide tam olarak benzetebilme kabiliyetine sahip değilim belirgin özelliklerini vurgulamaya çalıştım öhem resmimde yane:))
Shamanic madaratörümüz gerçekten güzel narin çıtır bişe kişiliği o başka güzel onu tarifim imkansıııııııız:)
Nİye canım eksik olmayın tütün yanımızda püfür püfür göz gözü görmesin bak kafamda lamba yandı eğer bidaha ki toplantıya sende gelirsen duman içinde çizicem kimse sizi göremicek :)))
tabi içinde bizde sisler içinde kalmış gibi oluruz herhal:))

aynen öyle olur zeynepcim..shamanla bir araya gelirsek o cafe bomba düşmüşe döner.. sevincli

yani duman ederiz diyosun:))
canınız saolsun ne diyelim sigara kötü kötü içmeyin kendinize zarar vermeyin tabe arada olan bize oluyo yaneee kendimi düşünüyosam ne olim:)))

zeynep cim ben seni napsam... nerelere saklasam.. hala ağzım açık kahve budalası olarak resmime bakıyorum... sevincli sevincli 25889 25889

36411bw7.gif
sen ne kadar özel ve güzel bir insansın...
127zs5gp1km.png

gerçekten ayrıntıları yakalamışsın kuzucum.. nası teşekkür edeceğimi bilemiyorum inan.. sadece büyülendiğimi ve hayranın olduğumu bill... kalbimdesin.. ark5

hülyacım canım... ark5 ankara istanbul neresi denk gelirse inşallah bir araya geleceğiz şeker...
neyse yaza denk getirir
d020.gif
kapalı mekanlarda sis oluşmasını engelleriz.. 44

suzzy cim ark5 hele izmire geleyim alacağım senden uzman olarak güzellik görüşlerini..
bakma sen bunlara yawf...
70op7.gif
abartıyorlar.. girlhaha girlhaha

sevgiler hepinize .. kiss3

zeynep harika çizmişsin helal olsun art56art56 thumbsanim clapping bacadaki kedide şık olmuş yahu 44

Beğenmene sevindim shamnicm:)
Kusurum varsa afola b456:)
Teşekkür ederim harbi kedi :))e sadık arkadaşın kedicik ne olur olmaz diye güvenliğini çatılardan gözeterk sağlıyo sağlam arkadaş:)))
Allah herkese böle pisim gibi harbi arkadaş versin en azından iyi kötü ne varsa yüzüne çatır çatır söylüyo:))
Yakınındakiler bence çok şanslı:)

Zeynep AY ' Alıntı:
Beğenmene sevindim shamnicm:)
Kusurum varsa afola b456:)
Teşekkür ederim harbi kedi :))e sadık arkadaşın kedicik ne olur olmaz diye güvenliğini çatılardan gözeterk sağlıyo sağlam arkadaş:)))
Allah herkese böle pisim gibi harbi arkadaş versin en azından iyi kötü ne varsa yüzüne çatır çatır söylüyo:))
Yakınındakiler bence çok şanslı:)

yahu zeynepcim bende kendimi bi mok sanıcam bakma sen bana eserekliyimdir bazen etrafımdakiler bukadar dürüstlüğü kaldıramıyorlar bende bazen kırıcı oluyorum blook ama yine de bildiğimi okuyorum işte utananadam

sen atakanı portakalsuyuna subnial midir nedir o telkini yaparken çiz :) bak çoçuk küstü yazmıo siteye atakan beyoğlum nirdesiniz

khkh56 khkh56 khkh56alemsin pisiim:)))
Sen yinede bildiğini oku hayata bi kere geliyosun dimi onun için herkesin burnundan getir:)))
Niye küssün? dlckrnyok canım küsmez işleri vardır belki o yüzden yazmıyodur çizicem merak etmeyin:)))

Üç gömlek çok teşekkür ederim güzel sözlerin için .Herkez bir aynadır biliyorsun sende dolayısıyla içindeki güzelliği yansıtmışsın..

Ooo pisimbat gelmiiiiiiiiiişşşş. hoşgeldiiiiiin özledik seni yahu..

Zeynep shamanicin resmini acayip benzetmişin vallahi bravo..

Saol metin kardeşim :)
deee üçgömlek nerde? dusun ne dedi sana bak şimdi merak ettim:))
veeeee Atakaaan Bey:)
İnşallah beğenirsin atakan utananadam:))
karizma havanızı yansıtmaya çalıştım elimden geldiğince yani bu kadar özen gösterdim artık bana ödül verirsiniz mi acaba?:))

khkh56 vallaaa bravo zeynepcim helal olsun hık demiş atakan olmuş 8977
atakan ve telkinlerin bir boyutu portakal suyu telkini khkh56

Çok beğendim Zeynep.Özenerek yaptığın çok belli...Bir kaç gündür bilgisayarım bozuktu.Bugun alacaktım servisten ancak sorun tam olarak çözülmemiş.Neyse servisten elim boş geldim gelmesine ama resmimi gördüm çok sevindim...
Şu bilgisayarimida servisten alayim bende o gün yaşadıklarımı kendi gözümle anlatacağım..

Çok iyi gözlem yapmışsın...Fotograf çeksek bu kadar doğal olmazdı yani :)

resim güzel olmuş.becerkli birisin sanırım zeynep hanım

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri