Ynt: 27 Ocak Pazar 13.00 Taksim Akm önü teterjanlı kedili istanbul buluşması
Gelen herkeze teşekkürler arkadaşlar gayet güzel bir toplantı oldu..ve ilginçtir herkez sanki sitede tanışıp kafamda canlandırdığım şekildeydi,uzun bir tasvir yapmayacağım çünkü shamanic o engin görüş açısı ile herkezi tarif etmiş benim için söylediklerine de teşekkür ediyorum.Bu arada siteye ilk dahil olduğumda beni de diğer arkadaşlarda olduğu gibi sevgi ve hoşgörü ile karşılamıştın(çiçek masaya ilk oturduğunda onuda aynı şekilde karşıladın..)Bazen hoşgörü adaletten önce gelir ve bilgi akışı için önemlidir(yuh ya iki dakkada gene felsefe yaptık
bu açıdan hiç farklı insanlarla karşılaşmadım.Shamanic te aynı sitedeki shamanic engin bilgi sahibi ve anlayışlı.Ama pisiye laf yok huysuz demişin bak hımmmmmmmm
biz daha onlan kokoreç yiycez hehe..şaka bi yana shamanla pisi arasındaki muhabbet bir alem görmeliydiniz..Pisi süperdi biz konuşmanın derinine dalmışken bir anda arkamdaki bacanın içindeki kediyi farkedip örnek vermesi..(algıda seçicilik herhal-çook güzel kedileri var bu arada) neşesi filan da bir başka pisinin.Atakan bey ,bey diyorum çünkü bazen mesafeli ama her zaman insanlarla konuşulan konulara ortak içinde davranışları ve mütevazi hali güzeldi.Ya bu arada bu konuları kalabalık olduğumuzdan çok derinine konuşamadık ama fatale nin de spritüel konularda bilgisi olduğunu görmekten ziyade(biraz konuştuk ama) daha çok hissettim hatta bu konularda deneyimi olduğunu hissettim.O da bence çözülmesi gereken yada bizlere anlatacağı şeyler olan biri.Forumun diğer yanlarında yazıların vardır belki görmediysem benim cahilliğim kusura bakma..ozgunk,valla toplantının ortasında bi ara eft seansına girecektik nerdeyse ama olmadı ben onu öğrenicem ama,girişim yapmıştım daha önce zaten bi yerden saol..Oktay ve Çiçek in katılımları kısaydı ama onlardan da gayet pozitif şeyler aldık.Zeynepcim senle biraz uzak köşelere düştük o yüzden çok muhabbet edemedik ama güzeldi.İnşallah dönerken sorun olmamıştır teksasta oturuyorum demiştin ya..Bişey vars söle Charles Bronson u alıp geliim 
iyikide kısa dedik he..
Gelen herkeze teşekkürler arkadaşlar gayet güzel bir toplantı oldu..ve ilginçtir herkez sanki sitede tanışıp kafamda canlandırdığım şekildeydi,uzun bir tasvir yapmayacağım çünkü shamanic o engin görüş açısı ile herkezi tarif etmiş benim için söylediklerine de teşekkür ediyorum.Bu arada siteye ilk dahil olduğumda beni de diğer arkadaşlarda olduğu gibi sevgi ve hoşgörü ile karşılamıştın(çiçek masaya ilk oturduğunda onuda aynı şekilde karşıladın..)Bazen hoşgörü adaletten önce gelir ve bilgi akışı için önemlidir(yuh ya iki dakkada gene felsefe yaptık
iyikide kısa dedik he..