Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
Tamam sevincli**shamanic** ' Alıntı:gelenlerin falına bakcam ona göre... sevincli khkh56
25emel ' Alıntı:vayy metinn ne meziyetler varmışş sende aa34 pisi ile sırt sırta veriri yıkarsınız sevincli benim günüm var pazar günü rt67 belki tarih değişebilir die ugrastım söle bir agız aradım falan yok anacım herkes kafaya koymuş pazar günü bende olmayı :44 bu kaçıncı buluşmaya katılamayışımın agl34 iyi eglenceler muhabbetler ağla
**shamanic** ' Alıntı:ama emellll sende hep yan çiizyon.. nereye kadar be kuzumm.. gelll biz sana bi gün daha yaparız.. ark5
pisimbat ' Alıntı:nöbetçiim de yalan söle kaç gel emel şaşkın
cankanak ' Alıntı:yeni üyeyim.Eğer kabul ederseniz bende gelmek isterim. sapkal89 Bu forumu sevdim.Okeye beşinci olursam arıza çıkarırım baştan söyleyeyim. Kısmetse görüşmek üzere hismiley
Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.