27 Ocak 2008 Pazar 13.00 Taksim Akm önü teterjanlı kedili istanbul buluşması

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Ynt: 27 Ocak Pazar 13.00 Taksim Akm önü kedili istanbul buluşması

şekerim sen bu resimleri amatör ressamlar bölümümüze eklesene.. thumbsanim süper çizmişsin.. b456
ben portremi tamamlayana kadar akla karayı birbirine karıştırdım.. terli345 seninkiler maşallah harikalar.. super

**shamanic** ' Alıntı:
shmnrv0.jpg
girlhaha[/b][/i][/color]

aaaa...şimdi fark ettim...ayol şhamancım benim rüyamda gördüğümün tıpkısının aynısı yahu... sevincli

ben hakkatten seni görmüşüm...bak bak bak... aa34

Ressamlara ait biyermi var du bakim hele eklim resimlerimi ben sergi bilem yapmıştım aaa lütfem yani:))
Seni anlıyorum maosla resim lolay değil elim ayrı gözüm ayrı gidiyodu :))

yaw şimdi shamanic aynaya bakıp kendini aynen böyle görmüş çizmiş,suzzy arkadaşımızda onu rüyasında bölemi görmüş.Ne diim ben size cık cık bak şindi ii tamam o zaman bakcam ama buluşmada bölemisiniz diye.Herkez burdaki kıyafetleri giyip geliyo ona göre(Zeynep sende buluşmadan sonra bulaşıkları yıkıyosun :)

aa metin sen zeynepin bizi nası tasvir ettiğini görmedin heralde..
amatör ressamlar bölümünde pisi ve benim tıpkımızın aynısını bulabilirsin..
buradakileri de o resme ekle aynı ben işte .. girlhaha

senin resminde yoldaymış taze haber .. hemde bulaşık yıkarken.. zeynep dedi.. wave
buluşmayaa seni bulaşık süngeri ve deterjan ile bekliyoruz ona göre.. aa34

toplantılarınıza katılmayı çok istiyorum ama hep istanbulda yapılıyor. ankarada hiç buluşma olmıycakmı

**shamanic** ' Alıntı:
aa metin sen zeynepin bizi nası tasvir ettiğini görmedin heralde..
amatör ressamlar bölümünde pisi ve benim tıpkımızın aynısını bulabilirsin..
buradakileri de o resme ekle aynı ben işte .. girlhaha

senin resminde yoldaymış taze haber .. hemde bulaşık yıkarken.. zeynep dedi.. wave
buluşmayaa seni bulaşık süngeri ve deterjan ile bekliyoruz ona göre.. aa34

o6Metin süngeri sabunu sen getir bulaşıklar sana ait boşa bana yükleme:))
Evet resimi bugün fırsat bulursam bide ilhamım gelirse 06Metin bulaşık yıkarkeneki resmini yapcam:)))
heh ne güzel demiş shamanc unutma gelirken süngeri detarjanı:))

Dayanamadım burayada ekliyorum resimi:)))

yaw kimler geliyor şimdi cat56 istanbul buluşmasına netleşsin bakım blook

yaw çok fenasınız siz haha.. zeyneple shaman birde bi araya geldimi al başına iş :)) ahanda ben

yalnız shaman harbi önsezilerin çokmu kuvvetli anlamadım dün o mesajın altına 1 saat şöle kısa şortlu bi çocuk fotoğrafı koycaktım aradaım bulamadım buda benim diye sen resmin yoldaymış dedin ya..

biz iltifatlara kanmayız öle önsezi falan.. hih33(geç kaldın geeeçç ... girlhaha girlhaha )
teterjanını süngerini al gel ayın 27 sine akm nin önüne.. wave

senin sayende birbirimizi bulucaz.. kimin elinde detarjan varsa orada kümelenecez.... ark5
bu resimde ki gibi beklerseniz beni daha çoookkk beklersiniz.. b456
ona göre metin.. gogogo
görevin büyük.. sevincli sevincli

O zaman konu başlığını değiştirmemiz gerekecek.Teterjanlı Kedili İstanbul buluşması yapıyorum. 956k

Kimler geliyor Canan Orçun neredeseniz.Hayat Dolu ,İzumi hadi bekliyoruz. blissy

Pisim elinde kedi olsun Metininde tetarjan shamanic bende kolkola geliriz:))
heee peki ekistiradan misafir getrsem kabul olur dimi?:)oda belki belli değil:)

Ynt: 27 Ocak Pazar 13.00 Taksim Akm önü teterjanlı kedili istanbul buluşması

smil56 vallaaa ben gittiğim her yerde kedi bulurum zaten hiç meraklanma kaldırıma oturmuş kedi seven keltoş bi kız görürsen o benim pisimbat blook cat56

zeynepcim misafir elbette getirebilirsin..
yanıbaşımızda yeri hazır.. buyursun gelsin...
ark5

Teşekkür ederim shamanicim:)
Pisim saçların çok kısa galiba tanırım seni verdiğin tariften :))

hayatimdegisti ' Alıntı:
O zaman konu başlığını değiştirmemiz gerekecek.Teterjanlı Kedili İstanbul buluşması yapıyorum. 956k

Kimler geliyor Canan Orçun neredeseniz.Hayat Dolu ,İzumi hadi bekliyoruz. blissy

:))

yeni üyeyim.Eğer kabul ederseniz bende gelmek isterim. sapkal89 Bu forumu sevdim.Okeye beşinci olursam arıza çıkarırım baştan söyleyeyim. Kısmetse görüşmek üzere hismiley

Nickimin altında "üye adayı" yazıyormuş yeni gördüm. Arıza falan çıkarma söz 96 Bi kenarda sessiz sessiz otururum blissy

Üye adaylarımızda toplantıya katilabilirler.Uzun süre önce foruma üye olup tek mesaj yazmadığı halde toplantılara katılanlar yada bugun üye olup ertesi gün katilanlar oluyor.Buda bizleri sevindiriyor.

cankanak ' Alıntı:
Nickimin altında "üye adayı" yazıyormuş yeni gördüm. Arıza falan çıkarma söz 96 Bi kenarda sessiz sessiz otururum blissy

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri