cat56efemmmmmmmmmmmmmmmmmm döndüm işte ve 23 nisan ulusal egemenlik ve çoçuk bayramı na ek olarak cat56kedili istanbul buluşması olsun diyorum efendim blook çünki çalışanlarda tatil olur o gün ehhh fenamı olur çoçuklar gibi şen olur eğleniriz hattaaaa bu kez ortaköyde buluşalım derim deniz kenarında yada başka fikirlerede açığım ben yahu ama deniz havası alallım yahu hem ben balık tutarım blook blookkumpir yeriz çay içeriz tavla oynarız seksek oynarız halay çekeriz çayda çıra oynarız kör ebe oynarız haydi bakalım kimler geliyor wave sevincli sevincli
kıskanç şaman ressam zeynep şövalyem arşidük atakan beyoğlum fatale çiçek cankan ayyyy haydi eski buluşmaya gelenler gelemiyenler hayal kalk gel izmirden yahu boğazda çay içelim emel bacım sende gelicen bu kez kaçma bak tırmalarım ona göre bacımm sevincli sevincli blook
haydi gelenler yazsın kesinleştirelim olayı
tekrar ediyorum.
YER:ORTAKÖY
TARİH:23 NİSAN 2008 ÇARŞAMBA
ORGANİZATÖR : cat56
KATILIM :MECBURİ DEĞİL CANI GÖNÜLDEN OLMALIDIR blook ESKİLER YENİLER HERKESE AÇIK TOPLANTI
ETKİNLİKLER: ÇAY İÇME,KUMPİR ,TAVLA SEKSEK ÇAYDA ÇIRA YAKANTOP NLP VB KONULAR HAKKINDA KONUŞMALAR blook
44 44 şaşkın blissy blissy cat56 kiss3 smil56 blook sevincli dlckrn
kıskanç şaman ressam zeynep şövalyem arşidük atakan beyoğlum fatale çiçek cankan ayyyy haydi eski buluşmaya gelenler gelemiyenler hayal kalk gel izmirden yahu boğazda çay içelim emel bacım sende gelicen bu kez kaçma bak tırmalarım ona göre bacımm sevincli sevincli blook
haydi gelenler yazsın kesinleştirelim olayı
tekrar ediyorum.
YER:ORTAKÖY
TARİH:23 NİSAN 2008 ÇARŞAMBA
ORGANİZATÖR : cat56
KATILIM :MECBURİ DEĞİL CANI GÖNÜLDEN OLMALIDIR blook ESKİLER YENİLER HERKESE AÇIK TOPLANTI
ETKİNLİKLER: ÇAY İÇME,KUMPİR ,TAVLA SEKSEK ÇAYDA ÇIRA YAKANTOP NLP VB KONULAR HAKKINDA KONUŞMALAR blook
44 44 şaşkın blissy blissy cat56 kiss3 smil56 blook sevincli dlckrn