22 haziran pazar hayalayazlı suzzyli istanbul toplantısı...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan suzzy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Ynt: 22 haziran pazar hayalayazlı suzzyli istanbul toplantısı...

geliş için tarifler yazdım. çok uzak ne kadar uzak?

ben edrneden gelicem mümin okan

aaaaa. bi kızan daha khkh56

bana bir açıklama yaparsan sevinirim mümin okan

ben de edirneliyim. hatta pazar ordaydım. sanırım yanlış anlaşıldım. bizim orda kızan derlerde. cocuklara evlatlara.
mesela malatya da çağa derler.
bilmem anlatabildim mi.
belki yeterli bir açıklamadır.
sevincimde bi hemşerimi görmek ti.
o da di li geçmiş zamanda kaldı. sapkal89

serpil22 ' Alıntı:
bana bir açıklama yaparsan sevinirim mümin okan

ben sadece nasıl gideceğim hakkında açıklama istemiştim özür dilerim

sn serpil22 eğer esenlerden gelecekseniz otogardan 33m otobüsüne binip mecidiyeköy e oradan da 121a ile devam etmeniz gerekmekte. 121a güzergahını bilmiyorum. binince birine sormanız icab edebilir...

serpil22 ' Alıntı:
ben sadece nasıl gideceğim hakkında açıklama istemiştim özür dilerim

ben de geliyorum ttli3 ben kadıkoyden geleceğim,şimdi ona uygun otobusu bulayım bir de hangi durakta ineceğimi ttli3 aman kaybolmayayaım tuh788 t678

mümin serpille ne kadar hemşeri olduğunu öğrenince çok şaşıracaksın... aa34 aa34 aa34 aa34

toplantıyı böyle bi restorantda yapsak ne kadar guzel olur demi :D

clipimage001il5.jpg

clipimage002fd2.jpg

clipimage003ys1.jpg

clipimage004ij9.jpg

clipimage005hp3.jpg

clipimage006vo6.jpg

clipimage008yj4.jpg

clipimage009ub6.jpg

clipimage010lo7.jpg

Selam arkadaşlar forumun hayırsızları arasındayım bu aralar. utananadam Yeni bir iş buldum İstanbul Gaziosmanpaşada Avrupa Konutları şantiyesinde çalışıyorum. Keops heber verdi buluşmayı. Ben de geliyorum. Aslında pazar günü nöbetim var ama bir arkadaşa satacam inşallah. t678
Görüşmek üzere.

yeni işin hayırlı olsun. şantiyecilik zordur. allah kolaylık versin. bende arabistana gidecektim haziran başı, vazgeçtim...

prof19 ' Alıntı:
Selam arkadaşlar forumun hayırsızları arasındayım bu aralar. Yeni bir iş buldum İstanbul Gaziosmanpaşada Avrupa Konutları şantiyesinde çalışıyorum. Keops heber verdi buluşmayı. Ben de geliyorum. Aslında pazar günü nöbetim var ama bir arkadaşa satacam inşallah.
Görüşmek üzere.

Asalett ' Alıntı:
malesef biz gelemiyoruz eşimin önemli bir toplantıya gitmesi gerekiyormuş kısmet olmadı

asalet cim seninde gelmeni çok isterdim bu toplantıya.. sad456 hay allah üzüldüm bak...bebişi de sevicektik ne güzelll tender45

Benim bir arkadaşımda gelicek eğer eşinden pazar günü izin koparabilirse..:)

k8908 ben annem ve babam 3 kişi geliyoruz blissy listeye onları da eklerseniz sevinirim atakan bey smiliyface

Son Liste şu şekilde oluşmuştur.Listeyi sadece bilgi amaçlı veriyorum.Buluşma seminer gibi olmadığı için fazla gelen olursa sorun olmaz.Bir masa bir kaç sandalye daha birleştirilebilir.Yine de gelmeyi düşünen üyelerimiz burada yazarlarsa bilgi sahibi olmuş oluruz.

Hayalayaz, Suzzy, Shamanic ,Redflowers, Pamuk ,Sanem, ve Kızı, Keops , Prof19,Mümin ,Metin ,Atakan ,Zeynep Ay ve Arkadaşı ,Pisimbat ,Ezgia ve Annesi Babası,
Nurhanza ,Çiçek1973,Defduru, Merto ve İkizleri Defne ve Duru,Serpil ve kızı Ecem ,Tgb (İsvecden) ,Kyiğit ,Blue Jalloon,Kabiliyet , Eksen
,Ozgurc,Duru79 ve Dayisi ....

Gelebilirim diyip durumu net olmayan 9 kişi var...

Net olmayanlar..
,Tgb (İsvecden) ,Kyiğit ,Blue Jalloon,Kabiliyet , Eksen
,Ozgurc,Duru79 ve Dayisi

helalsin pisimbat valla çok sevindim gelmene..hadi hayırlısı ossun bakalım hadeee toplanın bakiim :)) yaa nerden buldunuz mihrabat korusunu avrupa yakası olaraktan yani..biraz daha gitsek ..shamanlara gidelim valla hem bol bol kave içeriz y789

shaman semaverle kave getiriyolarmış orda :)) ehe ehe

khkh56 beklerim efendim nedemek.. denizde kum bitse bende türk kahvesi bitmez.. şükür.. kahvesmiley

mehmet efendinin istanbul şubesiyim.. sevincli redflowers gördü fincanları.. girlhaha mini tencere ebatında..
cezvelerde de utanmasan iki kişilik çorba pişer.. girlhaha

metin06 ' Alıntı:
helalsin pisimbat valla çok sevindim gelmene..hadi hayırlısı ossun bakalım hadeee toplanın bakiim :)) yaa nerden buldunuz mihrabat korusunu avrupa yakası olaraktan yani..biraz daha gitsek ..shamanlara gidelim valla hem bol bol kave içeriz y789

benim yakışıklı şövalyem okadar yoğun istek aldımki ayıp olacaktı gelmesem blook
sen geliyorsun değilmi cat56

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri