22 haziran pazar hayalayazlı suzzyli istanbul toplantısı...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan suzzy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Ynt: 22 haziran pazar hayalayazlı suzzyli istanbul toplantısı...

Küstüm oynamıyorum.Senin gibi mikser dostlar başına meleğim.Gece gece kattın ortalığı birbirine.

suzzy ' Alıntı:
okey abla bence uygun... wave

shamanım da gelsin o bizi istiyordu...pisi gelmesin.... dlckrn

cat56 m olmadan olmaz...şamanım, cat56..ve diğer arkadaşlarımızda..ben arsızım herkesi görmek tanımak istiyorum...

izmirde toplantı olmasa bile ben gelicem ablacım. ama biraz daha zamanı var 12389

hayalayaz ' Alıntı:
atakan ve sanemce çok teşekkür ederim ilginize...ecemciğim edirne zaten listede..inşallah gelicem edirneye..zaten bu ay gelicektimde ben nete giremeyince kopukluk oldu...düzeltiriz..ya ben ankaraya' da geleyim dedim ama ankaralılardanda bir ses çıkmamıştı ozamanlar aa34 aa34 ( iftiraya bak) suzy biz sanemceyi ve atakanı buraya alalım..en iyisi..güzel izmirimizde yapalım toplantıyı..otururuz sahilde .imbatımızda eser püfür püfür..ohhhh safamız olsun..benim bu gün mikserliğim üstümde aa34 aa34 aa34 aa34 aa34

redflowers ' Alıntı:
Küstüm oynamıyorum.Senin gibi mikser dostlar başına meleğim.Gece gece kattın ortalığı birbirine.

küsme küsme..eğer ben istanbula giderde şeytanın bacağını kırarsam var yaaa...önümüzdeki yıl urfa bile giderim...hülyayı görür gelirim...sen zaten burnumun dibindesin...

canım hülyacım... ağla bi o kalıyor göremeyeceğim...keşke gelebilse güzelim...yada biz gidebilsek... sadanim

tatlım hülyam özledik gülüm...forum sayfalarımızı sensiz bırakma artık şekerim... mlk34

( kayıp aranıyor kısmına yazıcaktım ama üşendim...) sevincli

biz ankaralılarda artık siz buluştuktan sonrakı yazacagınız keyıflı anılarınız okur okur iç geçiririz ne yapalım utananadam sad456

suzzy ' Alıntı:

44 dlckrn dlckrn dlckrn

hayalayaz ' Alıntı:
suzzy ' Alıntı:

cat56 m olmadan olmaz...şamanım, cat56..ve diğer arkadaşlarımızda..ben arsızım herkesi görmek tanımak istiyorum...

canımsın hayal yaww sevincli AMA amavelakin ben malesef gelemiyeceğim o tarihte başka yerdeyim malesef
siz buluşun eminim çok iyi geçer atakan bey ayaralar nerde buluşacaksanız aslında yer önemli değil ha istanbul ha konya ha izmir ha ankara

ben afınıza sığınıyorum başka bir buluşmaya gelirim af ola blook

yaaa...olmadı ama...pisi... ağla ben senide istiyooommm. kizgin1

küsme küsme..eğer ben istanbula giderde şeytanın bacağını kırarsam var yaaa...önümüzdeki yıl urfa bile giderim...hülyayı görür gelirim...sen zaten burnumun dibindesin...
[/quote]

Burnunun dibi mi khkh56 İyi o zaman İstanbul'dan atla feribota 2 saat burayada gelllllllll.Suzzy i de al.Gerçi ev pek bi ufacık tefecik ama sığısırız artık.Başımda taşırım sizi.

Valla vazgeçicek Ankara'ya gitmekten ablam kaç parçaya ayırır diye merak ediyorum.Gel diye tuttturdu keçi inadıyla.

pisimbat ' Alıntı:
suzzy ' Alıntı:

44 dlckrn dlckrn dlckrn

hayalayaz ' Alıntı:
suzzy ' Alıntı:

canımsın hayal yaww sevincli AMA amavelakin ben malesef gelemiyeceğim o tarihte başka yerdeyim malesef
siz buluşun eminim çok iyi geçer atakan bey ayaralar nerde buluşacaksanız aslında yer önemli değil ha istanbul ha konya ha izmir ha ankara

ben afınıza sığınıyorum başka bir buluşmaya gelirim af ola blook

88a 88a 88a 88a 88a 88a

redflowers ' Alıntı:
<center>
hidetaggdb7.png
</center>

Burnunun dibi mi khkh56 İyi o zaman İstanbul'dan atla feribota 2 saat burayada gelllllllll.Suzzy i de al.Gerçi ev pek bi ufacık tefecik ama sığısırız artık.Başımda taşırım sizi.

Valla vazgeçicek Ankara'ya gitmekten ablam kaç parçaya ayırır diye merak ediyorum.Gel diye tuttturdu keçi inadıyla.
[/quote]

mesafe bilinci yok bende...uzun yıllar izmirden dışarı çıkmasamda..daha önceleri..çalışma hayatımın devamlı gezerek olduğundan olsa gerek...ben yeterki bir kere dışarı çıkayım..sen geçen yıl yoktun burda...ben evden bir çıktım pir çıktım..şimdide bu şehirden çıktımmı..türkiyede ayağımın değmediği yer kalmaz, turalar dururum..oğlumda yuvana dön anne diye pankart açar...açsın pankartları köftehor umurumda değil..belki bakımsız kalırda yaa ben evleneyim bari der..bak ama bak, nelerden neler olumluyorum...ne kadınım be, kendimi takdirmi etsem ayıplasammı bilemedim şimdi...

agl34 hayal yaaa üzülürüm bak canım benim dişlerimi yaptırmam gerekiyor eğer müsait olursam gelirim ama söz veremiyorum yahu insan hem keltoş hem dişsiz olursa gelemez değilmi cat56 liğinde bir karizması var
suzzy canımm çok isterim gelmek ama bakalım söz vermiom siz karar verin müsait ve dişli olursam gelirim blook

Ben seni biliyorum canım bilmem mi?Sen istesen aynı anda hem İstanbul'da hem Ankara'da bide İzmir'de olursun.Kalıcak mısınız günübirlik mi?

pisimbat ' Alıntı:
agl34 hayal yaaa üzülürüm bak canım benim dişlerimi yaptırmam gerekiyor eğer müsait olursam gelirim ama söz veremiyorum yahu insan hem keltoş hem dişsiz olursa gelemez değilmi cat56 liğinde bir karizması var
suzzy canımm çok isterim gelmek ama bakalım söz vermiom siz karar verin müsait ve dişli olursam gelirim blook

pisi noolur gel ben seni görmezsem çatlarım yahu emb23 ...dişsiz gel bir hafta sonra yaptırırsın...

ayol ben naapiim senin dişleri... sevincli ben seni görücem... kizgin1 sana bir sarılam şöle başını okşuyam pisi pisi diye...mırnavım pisim ayarlarsın sen güloom.. cat56

suzzy ' Alıntı:
pisimbat ' Alıntı:

pisi noolur gel ben seni görmezsem çatlarım yahu emb23 ...dişsiz gel bir hafta sonra yaptırırsın...

ayol ben naapiim senin dişleri... sevincli ben seni görücem... kizgin1 sana bir sarılam şöle başını okşuyam pisi pisi diye...mırnavım pisim ayarlarsın sen güloom.. cat56

şaka bir yana gerçekten gelmek isterim ama işte söz veremiyorum hele siz kesinlik kazandırın buluşmaya ATAKAN nerde yahu piştttt site sahibi beyoğlum 44 metinimde gelsin ama şövalyesiz olmaz şamanda gelsin herkes gelsin yahu duyan gelsin bence miting gibi olsun sevincli
söz vermiyorum ama inşallah gelirim bende sizlerle tanışmayı isterim

mauuwww

cat56 m sen gel, benimde sana diş konusunda bir sürprizim var..ne saçına, nede dişine bakarım..kellikse iki yıl önce aynı durumdaydım..immun sistem bir çöktü..saçlarımın tamamı bir hafta içinde döküldü..diş dersen görünce anlarsın...sen gelmeye çalış ablam..önemli olan seni görmek..hem hepimiz türkiyenin bir ucunda yaşıyoruz...bir daha ne zaman bir araya geliriz kimbilir..imkanın olursa gel gülüm..

redflower'im ctesi gece buradan binicez otobüse..pazar günü toplantıya katılıcaz...pazar gecesi yine yollardayız..pazartesi izmirde olucaz .

hayalayaz ' Alıntı:
cat56 m sen gel, benimde sana diş konusunda bir sürprizim var..ne saçına, nede dişine bakarım..kellikse iki yıl önce aynı durumdaydım..immun sistem bir çöktü..saçlarımın tamamı bir hafta içinde döküldü..diş dersen görünce anlarsın...sen gelmeye çalış ablam..önemli olan seni görmek..hem hepimiz türkiyenin bir ucunda yaşıyoruz...bir daha ne zaman bir araya geliriz kimbilir..imkanın olursa gel gülüm..

inşallah hayalcim çok gelmek isterim hayırlısı süpriz yaparım size belkim şaka bir yana sizlerle olmak çok güzel olur ama söz vermiyorum anlaştık dusun

ben suan İsveçteyim inş. bir aksilik olmazsa 18 haziranda Türkiyede olucam ttli3 blissy. eğer toplantınız istanbulda olursa katılıcam. sizlerle tanışmak cok güzel olucak.. super

ben de gelirim smiliyface

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri