Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
suzzy ' Alıntı:okey abla bence uygun... wave
shamanım da gelsin o bizi istiyordu...pisi gelmesin.... dlckrn
hayalayaz ' Alıntı:atakan ve sanemce çok teşekkür ederim ilginize...ecemciğim edirne zaten listede..inşallah gelicem edirneye..zaten bu ay gelicektimde ben nete giremeyince kopukluk oldu...düzeltiriz..ya ben ankaraya' da geleyim dedim ama ankaralılardanda bir ses çıkmamıştı ozamanlar aa34 aa34 ( iftiraya bak) suzy biz sanemceyi ve atakanı buraya alalım..en iyisi..güzel izmirimizde yapalım toplantıyı..otururuz sahilde .imbatımızda eser püfür püfür..ohhhh safamız olsun..benim bu gün mikserliğim üstümde aa34 aa34 aa34 aa34 aa34
redflowers ' Alıntı:Küstüm oynamıyorum.Senin gibi mikser dostlar başına meleğim.Gece gece kattın ortalığı birbirine.
suzzy ' Alıntı:okey abla bence uygun... wave
hayalayaz ' Alıntı:suzzy ' Alıntı:okey abla bence uygun... wave
cat56 m olmadan olmaz...şamanım, cat56..ve diğer arkadaşlarımızda..ben arsızım herkesi görmek tanımak istiyorum...
pisimbat ' Alıntı:suzzy ' Alıntı:okey abla bence uygun... wave
44 dlckrn dlckrn dlckrn
hayalayaz ' Alıntı:suzzy ' Alıntı:okey abla bence uygun... wave
cat56 m olmadan olmaz...şamanım, cat56..ve diğer arkadaşlarımızda..ben arsızım herkesi görmek tanımak istiyorum...
canımsın hayal yaww sevincli AMA amavelakin ben malesef gelemiyeceğim o tarihte başka yerdeyim malesef
siz buluşun eminim çok iyi geçer atakan bey ayaralar nerde buluşacaksanız aslında yer önemli değil ha istanbul ha konya ha izmir ha ankara
ben afınıza sığınıyorum başka bir buluşmaya gelirim af ola blook
redflowers ' Alıntı:<center></center>![]()
küsme küsme..eğer ben istanbula giderde şeytanın bacağını kırarsam var yaaa...önümüzdeki yıl urfa bile giderim...hülyayı görür gelirim...sen zaten burnumun dibindesin...
pisimbat ' Alıntı:agl34 hayal yaaa üzülürüm bak canım benim dişlerimi yaptırmam gerekiyor eğer müsait olursam gelirim ama söz veremiyorum yahu insan hem keltoş hem dişsiz olursa gelemez değilmi cat56 liğinde bir karizması var
suzzy canımm çok isterim gelmek ama bakalım söz vermiom siz karar verin müsait ve dişli olursam gelirim blook
suzzy ' Alıntı:pisimbat ' Alıntı:agl34 hayal yaaa üzülürüm bak canım benim dişlerimi yaptırmam gerekiyor eğer müsait olursam gelirim ama söz veremiyorum yahu insan hem keltoş hem dişsiz olursa gelemez değilmi cat56 liğinde bir karizması var
suzzy canımm çok isterim gelmek ama bakalım söz vermiom siz karar verin müsait ve dişli olursam gelirim blook
pisi noolur gel ben seni görmezsem çatlarım yahu emb23 ...dişsiz gel bir hafta sonra yaptırırsın...
ayol ben naapiim senin dişleri... sevincli ben seni görücem... kizgin1 sana bir sarılam şöle başını okşuyam pisi pisi diye...mırnavım pisim ayarlarsın sen güloom.. cat56
şaka bir yana gerçekten gelmek isterim ama işte söz veremiyorum hele siz kesinlik kazandırın buluşmaya ATAKAN nerde yahu piştttt site sahibi beyoğlum 44 metinimde gelsin ama şövalyesiz olmaz şamanda gelsin herkes gelsin yahu duyan gelsin bence miting gibi olsun sevincli
söz vermiyorum ama inşallah gelirim bende sizlerle tanışmayı isterim
mauuwww
hayalayaz ' Alıntı:cat56 m sen gel, benimde sana diş konusunda bir sürprizim var..ne saçına, nede dişine bakarım..kellikse iki yıl önce aynı durumdaydım..immun sistem bir çöktü..saçlarımın tamamı bir hafta içinde döküldü..diş dersen görünce anlarsın...sen gelmeye çalış ablam..önemli olan seni görmek..hem hepimiz türkiyenin bir ucunda yaşıyoruz...bir daha ne zaman bir araya geliriz kimbilir..imkanın olursa gel gülüm..
Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.