2010 Hayatimdegisti.com Yılbaşı Çekilişi

bende katılıyorum acaba kazanabilirmiyim :P

Ödül kazanan tüm arkadaşları tebrik ediyorum actionsmile

Aaa inanmıyorum ya bende kazanmışım :D
Harikaa çok mutlu oldum çoook teşekkür ederim iyi ki varsınız (:

Talihli arkadaşları tebrik ediyorum.
Çekirdek inanç çalışması için talihli arkadaşlar bana özelden mesajla ulaşabilirler.
Bu tarz faliyetlerimiz devam edicektir..

Kayıt yaptiğim diskte oluşan bir sorun oldu.Bu sorunu bugun düzelttikten sonra hem çekilişte www.telkincd.com dan hediye kazanılan çalışmaları hemde elimde ki diğer çalışmaları göndereceğim.

cd leri merakla bekliyoruz atakan bey teşekkürler...iyi ki varsınız...

Ben Özlem Hanım'dan kuantum isim analizi kazanmıştım. Özlem Hanım sağolsun kendi yoğunluğunun arasında bir de bana vakit ayırıp analizimi yapıp göndermiş. İnanamadım, ağzım açık okudum. Beni bu kadar iyi tanımlayan bir analiz olması beni çok mutlu etti. Unuttuğum ve üzerinde çalışmam gereken yönlerimi birer birer hatırlattı. Kendisine çok teşekkür ediyorum huzurunuzda..

Ben de Abdullah Canıtez'e (keops) çok çok çok teşekkür ederimblissy Hem yardımseverliği hem de sabrı içiny789 Bir döngü halinde istemediğim halde tekrarladığım ve düzeltemediğim şeylerin hiç aklıma gelmeyen bir nedenden dolayı olduğunu gördüm. İlk günden değişimim başladı bile. Oleyycilgin897

bende katılıyorum...okuyunca çok sevindim...bol şanslar hepimize

ama bu 2010 a girerken olan bişi sanki :=)

Yeni yıl için çekiliş yapılırsa konusu ayrı bir başlıkta duyurulur muhtemelen. ttli3

Sevgilerimle. actionsmile

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri