2010 Hayatimdegisti.com Yılbaşı Çekilişi

25 aralığa kadar üye olan demişsiniz ben 25 aralıkta üye oldum kabul ediyomusunuzagl34 bende katılmak istiyorum çekilişeee...

25 aralığa kadar üye olan demişsiniz ben 25 aralıkta üye oldum kabul ediyomusunuzagl34 bende katılmak istiyorum çekilişeee...
Malesef 25 Aralık günü çekiliş duyurusu sonrası üye olduyasınız kabul edemiiyoruz.Bundan sonra ki çekilişlere katilabilirsiniz.

isterdim ama... ağla2
Siz eylul de üye olmuşsunuz.Spam olmamak kaydi ile 8 mesajınız daha olursa katilabilirsiniz.

herkese bol şans diliyorum.
Hayatımızdaki tüm seçim ve çekilişlerimizde.

bende başvuruyorum

Çekiliş bittimi? Bitmediyse bende şansımı denemek istiyorum.

benim 10 mesajım yok ama bende katılıyoırum çünkü neyin ne zaman olacağı belli değil öyle dimii

Ben de çekilişe katılıyorum. Kambersiz düğün olur mu??? :))

hepinize mutlu yıllar arkadaşlar
inşallah hersey gönlümüzce olur...

Çekilişe katılımlarınız için teşekkür ediyorum.
Gerekli koşulları sağlayan yani 25 aralık öncesi üye olup bu konuya ismini yazdiran 10 mesaj ve üzeri üyelerimizi belirleyip çekilişi yapacağım.
Tabii ki herkesin şansı eşit.Diliyorum ki doğru yerlere gerçekten kıymetini bilen ve faydalanacak kişilere gitsin hediyelerimiz.
Bundan sonra da çekilişlerimiz olacaktır.
Hepimizin yeni yılı kutlu olsun...
actionsmile

ben çekilişe katılırken zaten ihtiyacım olan bir şey varsa bana çıksın diye dileyip katıldım...o yüzden içim çok rahat.. hayat ihtiyaçlarımızı karşılayacakkk

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri