2010 Hayatimdegisti.com Yılbaşı Çekilişi

Neler hediye ediliyormuş böyle neler!.

Bende katılıyorum.))

şansımın ne düzeyde olduğu merakımdan ve hediyelerin cazibesinden dolayı ben de katılıyorum s456

Bende katılmak istiyorum ama nereye kayıt olunacak veya ne yapacağımı bilmiyorummm..

en son katılmıştım galiba am yine yeeniden bir daha katılıyorummm..

Ben de katılıyorum çekilişe. Tüm hediyeler çok güzel. Çok teşekkür ederiz. Umarım gönlümüze göre birşeyler çıkar bize de.. İnşAllah..

bende katılıyorum

selam. ben de katılıyorum.

benide alsanıza aranıza sevincli

bende katılıyorum..mesajım az ama olsun :) bir günde on tane yazarım..

Yılbaşı kampanyasına katılmak istiyorum. teşekkürler

:D ne güzel oldu bu çekiliş! şimdiden bi dolu hediye kazandım. sadece bir konuuyu takip ediyordum ( yorumu da çok nadir yapıyordum) şimdi çekilişe katılmak için yorum yazabileceğim konuları okuyorum ve çakra açıcıyı indiriyorum şimdi. ne kadar çok faydalı sayfa varmış meğer! şimdiden bir sürü hediyem oldu =)=) teşekkür ederim 10 mesajı tamamlayıp en kısa zamanda katılmak istiyorum diye buraya tekrar yazacağım :D

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri