2010 Hayatimdegisti.com Yılbaşı Çekilişi

hayatimdegisti

Administrators, Atakan Sönmez
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
87
Web sitesi
www.hayatimdegisti.com
2010 yılına girerken yılbaşı çekilişi yapıyoruz.Çekilişimize forumda ki üyeler (25 Aralık öncesi üye olanlar ve çekiliş günü minimum 10 mesajı olan) ve moderatorler katılabilir.
present.gif

İşte hediyelerimiz.

Beş üyemize www.telkincd.com dan seçtiği 1'er adet isme özel telkin mp3.
CD.png

Her bir mp3 50 tl değerindedir.

İki üyemize Kuantum İsim Analizi Çalışması.Her bir isim analizi 30 tl değerindedir.İsim analizi uzmanımız Shamanic Özlem Şahin tarafından yapılacaktır mail ile gönderilecektir.Böylece isminizin uyumunu öğrenebileceksiniz. www.akrofonoloji.tk

etfmgi.jpg

Bir üyemize Ocak Ayı içerisinde İstanbul'da yapılacak olan yine Nefes Teknikleri uzmanımız Shamanic Özlem Şahin tarafından yapılacak nefes eğitimine ücretsiz katılma fırsatı.Eğitim bedeli 100 tl dir.Eğer başka bir ildeyseniz bir tanıdığınıza hediye edebilirsiniz.Seminer linki.
http://www.hayatimdegisti.com/forum/istanbul-seminerleri/463062-16-ocak-2010-nefesle-yenilenme.html
Deep-Breathing.jpg

Bür üyemize Ocak Ayı içerisinde İstanbul'da yapılacak olan 5 konulu seminerimize ücretsiz katılma fırsatı.Eğer başka bir ildeyseniz bir tanıdığınıza hediye edebilirsiniz.
8216_154264879486_596179486_2423517_1632662_n.jpg

İki üyemize çekirdek inanç çalışması.Bu çalışma telefonda yapılacaktır.Sitemiz kişisel gelişim uzmanlarından Keops Abdullah Canıtez telefonla sizi arayip sorular sorarak çekirdek inancınızı ve buna yönelik kullanmanız gereken olumlamaları söyleyecek.Telefon görüşmesi ortalama 30-40 dakikadır.50 tl olan bu çalışma ücretsiz hediye edilecektir.

Balancing%20man%20small.jpg

İki üyemize site Yaşam Koçumuz Mert bey'den 6 seanslık Yaşam Koçu Seansı.Bu seansları telefonla da yapabilirsiniz İstanbul'da iseniz birebir çalışabilirsiniz..Hedeflerinize Yaşam Koçumuz Mert Ölçer ile ulaşın.Normalde her bir seans 150 tl ve 6 seans 900 tl dir.2 üyemize bu çalışmalar ücretsiz yapılacaktır.
http://www.mertolcer.com
life%20coaching.jpg

Sitemiz moderatorü aynı zamanda Güzellik Uzmanımız olan Sultan hn İzmir'de ikamet eden 2 üyemize normalde değeri 100 tl olan cilt bakımı yapacaktır.Kendini seven iyi ki varım diyen üyelerimiz için.Eğer başka bir ildeyseniz bir tanıdığınıza hediye edebilirsiniz.
Facebook grubu linki...

Login | Facebook

dogal+cilt+bakimi.jpg

Sitemiz üyelerinden aynı zamanda Astroloji Uzmanı olan Yurdahal hn çekilişte kazanan bir kişiye kişilik analizi ve 2010 yılı analizi yapacak.Normalde bu danışmanlığımın süresi 1,5 saat, ücreti de 360,--TL dir. Skype üzerinden ya da msn üzerinden danışmanlığı yapılması da mümkün olur. İstanbul'da iseniz bu görüşmeyi uygun olursa yüzyüze de yapabiliyorsunuz.
Astro İstanbul - www.astroistanbul.com

Yurda%20Hal.jpg

Başvurularınızı bu konuya yapınız.
Konuya yanıt olarak katılıyorum katılmak istiyorum vb yazmanız yeterli olacaktır.
Bol şansactionsmile

başvuruyorum :)

bende katilmak isterdim ama sadece okuyucu bir uye oldugum icin 20 msjim yok malesef :)

Mesaj limitini son olarak 10 mesaja indirdim.Yılbaşı gecesine kadar mesajlarınız 10'u geçerse katılabilirsiniz.

Cok tesekkur ediyorum Atakan bey,nasil olsa 3 msj yazabilirim yilbasina kadar,bende simdiden basvuruyorum :))

çekişilşe bi ücret ödüyomuyuzy789

ben de katılıyorum.

evetttt bende katılıyorum yukardaki seceneklerden bitanesi üzerine yoğunlaşmaya ve dua etmeye başlıyorum bile:) yuppbbiiii :)dertyf678hskan67

Çekilişe ben de varım partysmiley

Yılbaşındaki tüm çekilişlerin herkesi sevindirdiği duyguyu seçiyorum

gulensmiley

ben de katılıyorum..

hediyelerdan bana en uygun olanını şimdiden seçiyorum bile :))

Shamanic'in nefes eğitim semineri için başvuruyorum
eğer çekilişi ben kazanırsam seminere katılmak yerine seminer ücretini talep etsem ayıp etmiş olmam değil mi :))
ne de olsa ikisi de aynı...

Vurdum başımııı:)

Bende katılmak istiyorum.başka bir bölümde de belirtmem gerekli mi?
gerek yoksa 'katılıyorum' o halde.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri