20 Temmuz Atakan' lı.. ( :> )Hayalayaz'lı Shamanic'li Redflowers'lı buluşma

Ynt: 20 Temmuz Atakan' lı.. ( :> )Hayalayaz'lı Shamanic'li Redflowers'lı buluşma

alen ' Alıntı:
ne yalan söyleyeyim evimizin alt katında buluşma olsaydı ben yine gelmezdim:=) korkumdan gelmezdim ama ben başka mazeretler öne sürerdim...başım ağrıyor,ayağım kırık,ev tek,düğün var,arabamın tekeri patladı vs...
izmir buluşması olacakmış...telkinlerle kendimi aştım ama hala yetersiz hissediyorum... kendimi daha çok aşarsam gelirim.. aksi takdirde;buluşma yerini öğrenir sıradan bir insanmış gibi takılırım oraya.. :=) uzaktan bakarım hepinize smil56

ben de senin gibi düşünüyordum ama büyüttüğüm kadar korkulacak bir şey değilmiş. buluşma saatine doğru heyecanlanmadım mı oldu ama daha sonra oraya gitmekle ne kadar iyi yaptığımı anladım. sen de izmir buluşmasında kesin git, gidersin de zaten o zamana kadar, yeter ki şöyle olur, böyle olur diye düşünme
super

Ynt: 20 Temmuz Atakan' lı.. ( :> )Hayalayaz'lı Shamanic'li Redflowers'lı buluşma

anlamam mııı!!! hemde nasıl girlhaha ama üzülme kardeşşş bizde gideriz elbet birgün o buluşmalara tender45 ordaaa bir görüşme var uzaktaaa...!!! gitmesekdeee görmesekdeeee o görüşmee bizim görüşmemizdirrr...!!!! girlhaha sevincli

olası bir izmir toplantısını heyecanla bekliyorum... partysmiley şehir dışından gelecek dostlarıma rehberlik edebilirim smiliyface

ben bu hırsla izmir buluşmasına kadar gelirim girlhaha hem fena olmaz yani oradan 1hafta tatil yapsam (hakkımdır yani okadar misafir agırladım)(oradan ege üniversitesine baksam)hayır yani amacım sadece sizleri görmek baska bir amacım yok sevincli

Sitemizin Ankara buluşmasına üniversiteden değerli arkadaşım keops sayesinde katıldığım ve de sizleri tanıma imkanı bulabildiğim için kendi adıma gerçekten mutlu oldum. Sitemize daha evvelden telkin müziklerini kullanabilmek için üye olmama rağmen daha henüz üyeliğimi aktivleştirme imkanı buldum. Ankara buluşması kendi adıma yeni insanları yeni fikirleri ve de yeni açık bir platformu keşfedebilmek adına oldukça başarılı geçti bunda özellikle saygı değer ablalarımızın ve de hanım efendilerin büyük katkısı olduğunu gördüm. İlerleyen zamanda ki buluşmaları da sabırsızlıkla bekliyorum bu buluşmayı hazırlayıp organize edenlere teşekkür ederim.

merhaba arkadaşlar.

Ankara buluşmasında çektirdiğimiz fotoğraflardan mail adresime (maviaytr@hotmail.com) gönderir misiniz?
Bu güzel buluşmadan çok güzel bir anı olacak benim için. smiliyface

medusa ' Alıntı:
merhaba arkadaşlar.

Ankara buluşmasında çektirdiğimiz fotoğraflardan mail adresime (maviaytr@hotmail.com) gönderir misiniz?
Bu güzel buluşmadan çok güzel bir anı olacak benim için. smiliyface

güncel wave

foto isityorum agl34

fotoğrafları tek elden paylaşalım diye konuşmuştuk.bütün fotolar bende toplanacaktı ve ben rapide ekleyecektim.fotoğraf gelmedi henüz.bikaç gün arkadaşların göndermelerini bekleyeyim.hafta başında elimdekileri upload ederim.

peacemaker ' Alıntı:
fotoğrafları tek elden paylaşalım diye konuşmuştuk.bütün fotolar bende toplanacaktı ve ben rapide ekleyecektim.fotoğraf gelmedi henüz.bikaç gün arkadaşların göndermelerini bekleyeyim.hafta başında elimdekileri upload ederim.

Mail adresini özelden gönderebilirmisin.

Bende 4 adet var. Göndereyim...

arkadaşlar biraz çabuk olun yav, görelim fotoları. :)

tsk64xv0.gif

merhabalar..

biraz erken katıldım bu başlığa ttli3

ankara buluşmasından sonra oldukça yoğun günler geçirmekteyim..
sizlere sıcağı sıcağına yazamadığım için kusuruma bakmayın lütfen.. utananadam

öncelikle hayal ablam bir haftadır bendeydi bilgisayar odam ile misafir odam aynı olunca önceliği hayal ablama verdim.. ark5
ardından süpriz başka misafirlerim oldu.. şimdi izmir e gitmek üzere hazırlanıyorum.. ardından ege de başka bir yere doğru yol alacağım.. sevincli

bu süre içerisinde sizlerden yine uzak kalacağım daha fazla içimdeki duyguları bekletmeden bir iki satır ile katılmak istedim.. pc05
(uzun uzun yazmayı çok isterdim.. ama hala misafirlerim var.. b456 )

ankara buluşmasına katılan tüm arkadaşlarımıza ayrı ayrı teşekkür ederim.. kiss3
güzel yüreklerinizi yakından tanımak benim için bir ayrıcalıktı.. 12389

her birinizi çin ayrı ayrı söylenecek o kadar çok şey varki.. hepiniz birer tanesiniz gönlümde... sevginizle .. saygınızla.. thumbsanim

buluşmamıza vesile olan ve gelerek gönlünün.. yüzünün.. sohpetinin.. güzelliğini gönüllerimize aktaran hepinize sonsuz teşekkürler..
17xh2.gif

sevgiler.. kiss3

shamanic ablacım ne güzel oldu sizinle tanışmak, elektriğinizi o kadar çok hissettim ki çarpılacaktım neredeyse aa34 yalnız bir şey demeden geçemeyecem,
yanaklarınızı ısırmak geldi içimden, bir dahaki buluşmada ısıracam yanlız korkmayın kuduz değilim smil56 sevgiler, saygılar güzel ablacım kiss3

arkadaşlar ben kendi fotoğraflamı henüz alamadım elime.bu yüzden bikaç gün içinde eli,nixe geççicek.gecikme için özür dilerim...

evet arkadaşlar fotoğrafların linkini buluışmada olan arkadaşlarıma gönderdim.atladığım birisi varsa eğer affedin.shamanic ten linki alabilirsiniz. hismiley

Resimler için teşekür ederim çok güzel çıkmışız.Tekrar o günü yaşar gibi oldum. alk78

Çok teşekkürler peacemaker. kiss3

Teşekkürler pacemaker. super

Ama daha fazla çekilmişti sanki. dusun

Teşekkürler peacemaker.
Bugün askerliğin başladı seni.
Hayırlı teskereler diliyorum. art56art56

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri