20 Temmuz Atakan' lı.. ( :> )Hayalayaz'lı Shamanic'li Redflowers'lı buluşma

Ynt: 20 Temmuz Atakan' lı.. ( :> )Hayalayaz'lı Shamanic'li Redflowers'lı buluşma

yaaaaa hih33 dlckrn hih33 dlckrn çok kıskandım utananadam agl34

hih33 dlckrn hih33 dlckrn hih33 dlckrn emb23

Ynt: 20 Temmuz Atakan' lı.. ( :> )Hayalayaz'lı Shamanic'li Redflowers'lı buluşma

ben de kıskanıyorum itiraf edeyim. dlckrn
ama diyorum içimden istanbul buluşması yapıldı. gulensmiley
ankara eli kulağında gulensmiley
eee sıra izmir e geldi. gulensmiley gulensmiley gulensmiley
inşallah izmir buluşmasında buluşuruz dostlarla..... gulensmiley gulensmiley gulensmiley

Öncelikle merhaba bende Ankarada ki toplantıya katılmak istiyorum ttli3

Fakat ancak cumartesi durumum kesinlik kazanacak sad456

O zamana kadar beklemek sorun yaratırmı ? yoksa hemen mi haber vermeliyiz?

Ne yapayım bilemedim valla blissy

merhaba yıldız buluşma nasılsa pazar, cumartesi haber versen de olur sanırım.

Merhaba redflowers cevabın için teşakkürler inşallah kısmet olur görüşürüz diyorum

Sevgiler

caribbean ' Alıntı:
demin kızılaydan gelirken yolüstü uğradım mekana. ferah, havadar, güzel bir yer gerçekten, otantik bir yer. metroya da çok yakınmış çok güzel olmuş, erdinç bey ve ebru hanımla tanıştım. emeği geçen herkese tekrar teşekkürler. super

Gerçekten çok tatlı insanlar di mi caribbean kiss3

evet kesinlikle öyle ebru hanım bana çay ısmarladı, beş dakika oturdum, müzik, kitaplar, müthiş.

aa akarada toplantı mı yapılıyor dusun nası yanı bensız mı? hih33 bende gelmek ıstıyorum utananadam
sizleri gormek buyuk mutluluk verir dogrusu k8908 k8908 happy6
baslıgı tam okuyamadım matrıks baslıgında hayal abla ankaraya gelıyor dıye yazılmıs ,amaney kacırmıyım dıye hayal ablanın
mesajlarını arattım bı de ne gorım bızım üstatların tamamı buraya gelıyor oleyyy uy897 uy897

redflowers ' Alıntı:
Evet arkadaşlar buluşma yerimiz yoğun uğraşlar sonucu bugün belli oldu.

Buluşma yeri:Ardıç Kitap ve Sanat Evi
Adres:Yüksel cad.(konur sk. köşesi)Gülsan apt. 8/10 2. kat Kızılay(şamanın uyarısı üzerine yazdım unutmuşum da :) )
Yeri bulamayanlar Dost Kitabevi nin önüne gelip Atakan Bey'e ulaşabilirler.
Atakan Bey irtibat telefon:0539 559 64 22
Buluşma saati:13:00

Şu ana kadar kesin katılımcı olacaklar:Atakan Bey,Hayalayaz,Shamanic,Redflowers(ben),Keops,Burcutkn,Peacemacer,Mustang,Sycorox,Caribbean,
Ceren18,Medusa,Meninje,Hülya,Slayerdark Maximumfelix nihaha beni listeye eklemezsiniz ha girlhaha

Sürprizlere açığız efendim.Yerimiz geniş ve ferah.Katılımcı olacak arkadaşlar buraya yazabilirler.
Sevgiler.

tatlım kaca kadar burda olucaz? yemek yıcek mıyız yoksa sadece oyle kahve fılan ıcıp ıvır zıvır mı tüketicez

Yaaaa benim gelmem yine kritik görünüyor yaa....... emb23 emb23 emb23

hayalayaz ' Alıntı:
gia ' Alıntı:
yaaaaa hih33 dlckrn hih33 dlckrn çok kıskandım utananadam agl34

hih33 dlckrn hih33 dlckrn hih33 dlckrn emb23
ezgi benim yolum ankaradan direkt istanbula düşüyor. aa34 aa34 aa34

sevincli ablacım istanbula geleceksen MUTLAKA seni görmek isterim blissy

özlettin kendini zaten, sitede de az görünüyorsun sad456
bir de o ingilizceden çevirilen hipnoz uygulamanı merakla bekliyorum haberin olsun kiss3
neyse redflowers kızar şimdi konuyu dağıtmayayım terli345 ::) , size iyi buluşmalar, iyi eğlenceler hismiley

maximumfelix ' Alıntı:
tatlım kaca kadar burda olucaz? yemek yıcek mıyız yoksa sadece oyle kahve fılan ıcıp ıvır zıvır mı tüketicez

Canım çok sevindim gelmene.Orada aperatif bir şeyler var.İsteyen istediği kadar kalabilir saat sınırı yok.

meninje ' Alıntı:
Yaaaa benim gelmem yine kritik görünüyor yaa....... emb23 emb23 emb23

Canımcım seni görmeyi gerçekten çok istiyorum biliyorsun.Gelebilirsen çok sevinirim. kiss3

[/quote]

gia ' Alıntı:
sevincli ablacım istanbula geleceksen MUTLAKA seni görmek isterim blissy

özlettin kendini zaten, sitede de az görünüyorsun sad456
bir de o ingilizceden çevirilen hipnoz uygulamanı merakla bekliyorum haberin olsun kiss3
neyse redflowers kızar şimdi konuyu dağıtmayayım terli345 ::) , size iyi buluşmalar, iyi eğlenceler hismiley

Aşkolsun ezgi'cim. blook

Redflowers'cım nerde gördüm hatırlamıyorum da bi yerde konuyu dağıtmayalım demişsin ondan şaka yaptım ark5 y789 yoksa seviyorum seni biliyosun, yanlış anlama sakın ttli3 kiss3

kiss3 Arada bir cadılığım tutuyor işte.Ben hatırlıyorum nerede yazdığımı bu sayfanın en başındaydı.

hepimizin tutar arada cadılığı, olsun ttli3 sen normalde tatlı birisin kiss3

Atakan bey yarım saat kadar geç gelebileceğini söyledi buluşmaya
ben yarın ankaradayım
o yüzden pazar günü için atakan beyinde isteği üzerine buluşma için benimlede irtibat kurabilirsiniz
0506 738 60 58

keops ' Alıntı:
Atakan bey yarım saat kadar geç gelebileceğini söyledi buluşmaya
ben yarın ankaradayım
o yüzden pazar günü için atakan beyinde isteği üzerine buluşma için benimlede irtibat kurabilirsiniz
0506 738 60 58

Ben Pazar Sabahı İstanbul'dan yola çıkacağım için geç kalma ihtimalim var.Bu nedenle toplantıya katılacak olan üyelerimiz mutlaka irtibat için Keops'un telefonunu kayıt etsinler.

umarım güzel bir toplantı olur izmirden sevgiler kiss3

arkadaslar lutfen pazar gunu erkenden uyanabılmem ıcın bısıler yapın
cunku gecelerı sabaha kadar ayaktayım ,sabah 7-8 de uyuyorum genelde
ve nasıl uyanıcam nası yetısıcem dıye dusune dusune bı hal oluyorum 88a 88a emb23 emb23

Geliyoruuuuuuuummmmmmmmmm gulensmiley blissy k8908 wave

redflowers sakın sayemde demeee;) Atakan Bey'e yaptığınız gibi beni de getirmeyi başardığınızı sanmayın hanii y789 Daha sana konuyu anlatmadan karar verilmiş veğerse sung66

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri