caribbean ' Alıntı:demin kızılaydan gelirken yolüstü uğradım mekana. ferah, havadar, güzel bir yer gerçekten, otantik bir yer. metroya da çok yakınmış çok güzel olmuş, erdinç bey ve ebru hanımla tanıştım. emeği geçen herkese tekrar teşekkürler. super
redflowers ' Alıntı:Evet arkadaşlar buluşma yerimiz yoğun uğraşlar sonucu bugün belli oldu.
Buluşma yeri:Ardıç Kitap ve Sanat Evi
Adres:Yüksel cad.(konur sk. köşesi)Gülsan apt. 8/10 2. kat Kızılay(şamanın uyarısı üzerine yazdım unutmuşum da)
Yeri bulamayanlar Dost Kitabevi nin önüne gelip Atakan Bey'e ulaşabilirler.
Atakan Bey irtibat telefon:0539 559 64 22
Buluşma saati:13:00
Şu ana kadar kesin katılımcı olacaklar:Atakan Bey,Hayalayaz,Shamanic,Redflowers(ben),Keops,Burcutkn,Peacemacer,Mustang,Sycorox,Caribbean,
Ceren18,Medusa,Meninje,Hülya,Slayerdark Maximumfelix nihaha beni listeye eklemezsiniz ha girlhaha
Sürprizlere açığız efendim.Yerimiz geniş ve ferah.Katılımcı olacak arkadaşlar buraya yazabilirler.
Sevgiler.
hayalayaz ' Alıntı:ezgi benim yolum ankaradan direkt istanbula düşüyor. aa34 aa34 aa34gia ' Alıntı:yaaaaa hih33 dlckrn hih33 dlckrn çok kıskandım utananadam agl34
hih33 dlckrn hih33 dlckrn hih33 dlckrn emb23
maximumfelix ' Alıntı:tatlım kaca kadar burda olucaz? yemek yıcek mıyız yoksa sadece oyle kahve fılan ıcıp ıvır zıvır mı tüketicez
meninje ' Alıntı:Yaaaa benim gelmem yine kritik görünüyor yaa....... emb23 emb23 emb23
gia ' Alıntı:sevincli ablacım istanbula geleceksen MUTLAKA seni görmek isterim blissy
özlettin kendini zaten, sitede de az görünüyorsun sad456
bir de o ingilizceden çevirilen hipnoz uygulamanı merakla bekliyorum haberin olsun kiss3
neyse redflowers kızar şimdi konuyu dağıtmayayım terli345 :, size iyi buluşmalar, iyi eğlenceler hismiley
keops ' Alıntı:Atakan bey yarım saat kadar geç gelebileceğini söyledi buluşmaya
ben yarın ankaradayım
o yüzden pazar günü için atakan beyinde isteği üzerine buluşma için benimlede irtibat kurabilirsiniz
0506 738 60 58
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.