Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
peacemaker ' Alıntı:peacemaker redflowerscımbeklerim her zaman
sürekli gittiğim bir yer zaten mekan ve hep huzuru bulurum burada.evimden farkı yoktur.umarım pazar akşamı herkes aynı memnuniyetle ayrılır.Pazar günü görüşmek üzere
(%100 değil redflowers ama kesin diye yazmışsın gelicem artık smiliyface )%99 ihtimalle buluşmadayım. smiliyface
ne o abacım bizlerle bulasacagın için aklın basından gitmiş anlaşılan girlhaha**shamanic** ' Alıntı:ay yazmışsınız tarifi zaten pardon.. y789
peacemaker ' Alıntı:peacemaker redflowerscımbeklerim her zaman
sürekli gittiğim bir yer zaten mekan ve hep huzuru bulurum burada.evimden farkı yoktur.umarım pazar akşamı herkes aynı memnuniyetle ayrılır.Pazar günü görüşmek üzere
(%100 değil redflowers ama kesin diye yazmışsın gelicem artık smiliyface )%99 ihtimalle buluşmadayım. smiliyface
hımm.o ihtimal şöyle oluyorcaribbean ' Alıntı:peacemaker ' Alıntı:peacemaker redflowerscımbeklerim her zaman
ne o peacemaker %1 lik ihtimal neden? senden kaynaklı mı yoksa başka işlerin falan mı var?
caribbean ' Alıntı:ceren tiryakisin galiba, çok sevinmiş gibisin.
n9598 ark5 hih33peacemaker ' Alıntı:hımm.o ihtimal şöyle oluyorehehemm.ya benim kararım ama istanbuldaki duruma bakacağım ve karar vereceğim artık.pazar günü beraber olmayı çok istiyorum ve eğer stanbulda çoooookkkk mutlu olmazsam aranızda olacağım
karışık gibi ama değil
![]()
**shamanic** ' Alıntı:ceren tiryakisin galiba, çok sevinmiş gibisin.
**shamanic** ' Alıntı:canım benim hocanın dediğini yapcan gittiği yoldan gitmeyeceksin.. sevincli
ya da talkım ve salkım ile ilgili olan artık hangisi işinize gelirse.. wave
listene sigarayı terket telkini ekliyorsun bu gece.. music45
ben hepinizin yerine içerim.. y789
siz yeşilay tarafına geçin.. marş marş.. blissy
Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.