20 Temmuz Atakan' lı.. ( :> )Hayalayaz'lı Shamanic'li Redflowers'lı buluşma

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Ynt: 20 Temmuz Atakan' lı.. ( :> )Hayalayaz'lı Shamanic'li Redflowers'lı buluşma

ay yazmışsınız tarifi zaten pardon.. y789

Ynt: 20 Temmuz Atakan' lı.. ( :> )Hayalayaz'lı Shamanic'li Redflowers'lı buluşma

peacemaker redflowerscım :) beklerim her zaman ;) sürekli gittiğim bir yer zaten mekan ve hep huzuru bulurum burada.evimden farkı yoktur.umarım pazar akşamı herkes aynı memnuniyetle ayrılır.Pazar günü görüşmek üzere :) (%100 değil redflowers ama kesin diye yazmışsın gelicem artık smiliyface )%99 ihtimalle buluşmadayım. smiliyface

peacemaker ' Alıntı:
peacemaker redflowerscım :) beklerim her zaman ;) sürekli gittiğim bir yer zaten mekan ve hep huzuru bulurum burada.evimden farkı yoktur.umarım pazar akşamı herkes aynı memnuniyetle ayrılır.Pazar günü görüşmek üzere :) (%100 değil redflowers ama kesin diye yazmışsın gelicem artık  smiliyface )%99 ihtimalle buluşmadayım. smiliyface

Ben sana gerekenleri söyledim gerisi sana kalmış.Ama geleceğine inanıyorum hatta gelmeni istiyorum.Bu arada yeni farkettim c,k olayını.Kusura bakma yapmam genelde ama dalgınlığıma geldi herhalde.

Ekip gittikçe kalabalıklaşıyor, ne güzelll gulensmiley

Bir hatılratma yapayım katılacaklar listesinde ki arkadaşım hülya'nın nick i "satanama" :)

**shamanic** ' Alıntı:
ay yazmışsınız tarifi zaten pardon.. y789
ne o abacım bizlerle bulasacagın için aklın basından gitmiş anlaşılan girlhaha

peacemaker ' Alıntı:
peacemaker redflowerscım :) beklerim her zaman ;) sürekli gittiğim bir yer zaten mekan ve hep huzuru bulurum burada.evimden farkı yoktur.umarım pazar akşamı herkes aynı memnuniyetle ayrılır.Pazar günü görüşmek üzere :) (%100 değil redflowers ama kesin diye yazmışsın gelicem artık smiliyface )%99 ihtimalle buluşmadayım. smiliyface

ne o peacemaker %1 lik ihtimal neden? senden kaynaklı mı yoksa başka işlerin falan mı var?

evet kafeye bizzat gitmiş görmüş biri olarak bende seviceginizi düsünüyorum
kahvesi güzel wave
sigara içilen ve huzurlu s456
havadar thumbsanim
peacemaker gönülden tesekkür ederim ben bir günlük cafe gezintisinden sonra ayaklarım şiş vaziyette evde yatarken khkh56 o iki gün üst üste kafe konusunda yardımcı oldu kiss3

ceren tiryakisin galiba, çok sevinmiş gibisin.

caribbean ' Alıntı:
peacemaker ' Alıntı:

ne o peacemaker %1 lik ihtimal neden? senden kaynaklı mı yoksa başka işlerin falan mı var?
hımm.o ihtimal şöyle oluyor :) ehehemm.ya benim kararım ama istanbuldaki duruma bakacağım ve karar vereceğim artık.pazar günü beraber olmayı çok istiyorum ve eğer stanbulda çoooookkkk mutlu olmazsam aranızda olacağım :) karışık gibi ama değil :)

Sen İstanbul'da çooook mutlu ol.Ama aramızda da ol agl34

caribbean ' Alıntı:

tirayaki biziz yahu.. kızın günahını alma bakiim.. sevincli
peacemaker ' Alıntı:
hımm.o ihtimal şöyle oluyor :) ehehemm.ya benim kararım ama istanbuldaki duruma bakacağım ve karar vereceğim artık.pazar günü beraber olmayı çok istiyorum ve eğer stanbulda çoooookkkk mutlu olmazsam aranızda olacağım :) karışık gibi ama değil :)
n9598 ark5 hih33

**shamanic** ' Alıntı:

shamanic abla yok ben de tiryakiyim ben de çok sevindim. gulensmiley

canım benim hocanın dediğini yapcan gittiği yoldan gitmeyeceksin.. sevincli
ya da talkım ve salkım ile ilgili olan artık hangisi işinize gelirse.. wave
listene sigarayı terket telkini ekliyorsun bu gece.. music45

ben hepinizin yerine içerim.. y789
siz yeşilay tarafına geçin.. marş marş.. blissy

Yuppiii çok sevindim... k8908
Emeği geçen herkese çoook teşekkür ederim kendi adıma...kiss3

sevgili redflowers, bugün sIZE dusunbazi yöntemlerle ilgili notlari bana göndermeniz icin özelden ricada bulunmustum, isteyenler özelden isteyebilir diye daha önce yazdiginiz icin bende özele yazdim. Ancak su ana kadar bir cevap gelmedi sizden. Mesajim gelmedi mi acaba, yoksa ben mi yazdiklarinizi yanlis anladim? dusun

Haklısın.Yoğunluktan gözümden kaçmış.Hemen dönüyorum sana canım.

**shamanic** ' Alıntı:
canım benim hocanın dediğini yapcan gittiği yoldan gitmeyeceksin.. sevincli
ya da talkım ve salkım ile ilgili olan artık hangisi işinize gelirse.. wave
listene sigarayı terket telkini ekliyorsun bu gece.. music45

ben hepinizin yerine içerim.. y789
siz yeşilay tarafına geçin.. marş marş.. blissy

ablacım ben senin yolundan gideyim izninle. y789 zaten yeterince yalnızım şu anda, sigarayı da bırakırsam eyvallah giderim ben başka diyarlara.
yalnız gecelerime eş,dost oluyor, hakkaten de aratmıyor ahmeti, mehmeti. smiliyface ya bir de ben bırakmam istemiyorum ya bu sigarayı, çok seviyorum
keratayı, ahanda şimdi yazarken bile bana eşlik ediyor. sigara öldürür arkadaşlar, mümkünse hiç başlamayın.

düzcedeyim

ben düzcedeyim ankara toplantısına katılmayı çok istiyordum ama işlerim çıktı.gelemiyeceğim .ama geçerken yol üstü olduğundan yanıma uğrayanlardan çok memnun olurum.
şimdiden teşekkürler.

Ah canlarım sizleri çok yorduk yok kızılzy yok sigarasız ortam olmasın ama ellerinize emeğinize sağlık çok güzel olmuş .Pazar günü görüşmek üzere hepinizi görmek için sabırsızlanıyorum. kiss3

demin kızılaydan gelirken yolüstü uğradım mekana. ferah, havadar, güzel bir yer gerçekten, otantik bir yer. metroya da çok yakınmış çok güzel olmuş, erdinç bey ve ebru hanımla tanıştım. emeği geçen herkese tekrar teşekkürler. super

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri