19 mayıs vee yasak başlıyor hadi bakalım

nurhanza

New member
6
HD RANK
Reaksiyon puanı
2
19 mayıstan sonra tüm kamu kuruluşlarında 5727 SAYILI YASAYA GÖRE BU PANOLARIN ASILMASI ZORUNLU

bu panolardan temin etmek isteyenler satışını yapabilecek arkadaşlar benle iletişime geçebilirler

Ynt: 19 mayıs vee yasak başlıyor hadi bakalım

y789 88a

başka yolu yokkk
bitecek bu iş
öyle yada böyleee bende kahroldum ama nasıl vazgeçeceğim bu uğurda mücadele ederek tabiii
duman avcısı olmalıyız hepimiz, asıl düşmana saldırmakla zafere koşacağız

19 mayısa sigara içmeyen kendini seven kendine zararı olan herşeyden uzak biri olarak gireceğimden dolayı rahatım umarım bu yasaklar insanlarımızın sigarayı bırakması için vesile olur.

Üzülerek söylemeliyim ki sigarayla savaştığınız sürece sigara hayatınıza daha fazla girecek.
İlerleyen günlerde sigara ile ilgili bir makale ekliyeceğim siteye...

BEN DE BIRAKMAK ISTIYORUM

ben de bırakmak ıstıyorum

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri