14 Haziran Ankara Reiki 1 Eğitimi

merhaba redflowers hala yeriniz varsa arkadaşımın adını da yazdırmak istiyorum.f678h ikimiz de pazar günü istiyoruz..
çok heyecanlanıyorum 17 gün kaldı ben hem sınav için hemde reiki için gün sayıyorumy789

Bayşegül'cüm yerimiz var tatlım :) Özelden gönder bana canım arkadaşının adını ve soy adını kiss3

canim tamam biraz işim var özelden yazacagım

bugünü saymazsak 14 günümüz kaldı...

yasalcım merhaba
sende benim gibi çok heyecanlısın.....öyle ki içim pır pır ediyor...
13 günümüz kaldı.

kızlar sakin olun,inisiyeye dakikalar kala ne yapacaksınız.gerçi yasal bilir benim o halimi elimde bir bardak su ordan oraya dolanıyodum.darısı benim başıma bak şimdi bende heyecan yaptım muglak tarih içiny789

güzel meleklerim ben de şimdi heyecan yaptım sevincli

harikulade bir eğitim olacak ark5

don backet benim idollerimden birisiydi..
kendisini uzaklardan takip ederken.. uzaklarımız yakın oldu ve istanbul da
harika bir eğitim aldım kendisinden..

böylelikle japon ve batı reikisini birleştiren eğitim içeriğimin yanısıra insiyasyonlarımızda japon ve batı reisinin birleşimi şeklinde olacak..

çankaya ve kızılayda ki otelerle de görüşmem devam ediyor..
güzel bir adreste keyifli paylaşımlarımızla bir araya gelmek dileklerimle..

ayşegül cüm şaka bir yana fırsatın olursa lütfen gel tatlım..
bu güne kadar verdiğim en kısa eğitim sanaydı.. ki buna rağmen sen harikulade bir şekilde ilerliyorsun.. benden o kadar kolay kurtulamaycaksın bu gidişle y789 gelebilirsen eğer hem bilgilerini tazelemiş oluruz hem de güzelliğini bir kez daha görmüş olurum..

canlarım benim..
eğitime katılacak tüm arakdaşlarım son üç gün bol su tüketimine başlasınlar.. yasal cığımın dediği gibi arınma süreciniz başlamış oluyor sevincli

hepinizi sevgiyle kucaklıyorum..

her yeni günün yaşamınıza sonsuz güzellikleri kolaylıkla sunması dileklerimle...

sevgiler.. kiss3

canımm gelmem zor görünmekle birlikte hiç belli olmaz du bakalım çekim yasasını devreye sokalımy789 iyi gidiyormuyum evet iyi gidiyorum inisiye alacak arkadaşlara tavsiyem hiç aksatmasınlar çalışmalarını ancak o zaman güzelligini yaşarlar.

kızlar sakin olun,inisiyeye dakikalar kala ne yapacaksınız.gerçi yasal bilir benim o halimi elimde bir bardak su ordan oraya dolanıyodum.darısı benim başıma bak şimdi bende heyecan yaptım muglak tarih içiny789

sevincliamannn neydi o zaman Ayşegül.. ben ilk o zaman öğrenmiştim reiki adını..senden ve senin heyecanından.. ve çok imrenmiştim sana:) ama hala bugün gibi aklımda bana başka birşeyler anlatıyordun ama aynı zamanda titriyordun:) ben de şimdi düşündükçe bi tuhaf oluyorum.. cidden bikaç saat kala ne yaparım artık bilemiyorum:)

yasalcım merhaba
sende benim gibi çok heyecanlısın.....öyle ki içim pır pır ediyor...
13 günümüz kaldı.

evetttt heyecan ne ki, az kalır hissettiğimin yanında.. düşündükçe kanat takıp uçuyomuşum gibime geliyo:)

güzel meleklerim ben de şimdi heyecan yaptım sevincli

harikulade bir eğitim olacak ark5

don backet benim idollerimden birisiydi..
kendisini uzaklardan takip ederken.. uzaklarımız yakın oldu ve istanbul da
harika bir eğitim aldım kendisinden..

böylelikle japon ve batı reikisini birleştiren eğitim içeriğimin yanısıra insiyasyonlarımızda japon ve batı reisinin birleşimi şeklinde olacak..

çankaya ve kızılayda ki otelerle de görüşmem devam ediyor..
güzel bir adreste keyifli paylaşımlarımızla bir araya gelmek dileklerimle..

ayşegül cüm şaka bir yana fırsatın olursa lütfen gel tatlım..
bu güne kadar verdiğim en kısa eğitim sanaydı.. ki buna rağmen sen harikulade bir şekilde ilerliyorsun.. benden o kadar kolay kurtulamaycaksın bu gidişle y789 gelebilirsen eğer hem bilgilerini tazelemiş oluruz hem de güzelliğini bir kez daha görmüş olurum..

canlarım benim..
eğitime katılacak tüm arakdaşlarım son üç gün bol su tüketimine başlasınlar.. yasal cığımın dediği gibi arınma süreciniz başlamış oluyor sevincli

hepinizi sevgiyle kucaklıyorum..

her yeni günün yaşamınıza sonsuz güzellikleri kolaylıkla sunması dileklerimle...

sevgiler.. kiss3

öğretmenimmmmm.. çok özledim seni, rüya gibisin, yazılarını ne kadar özlemişim.. hadi gelin artık, nolur:) sen olduğun için harika geçeceğinden şüphemiz yok zaten:) bazen bi resmin var ya bende ona bakıyorum, enerji alıyorum o resimden:) iyiki varsın öğretmenim blissy

hadiiiiiii zaman biraz daha çabuk geçsin.....
14 haziran gelsin.
sabırsızlanıyorum.....
herkesi merak ediyorum...

Merhaba arkadaşlar reiki heyecanı sürüyor gördüğüm kadarıyla ben de heyecanla bekliyorum vallahi.Benim için çok iyi olacağını hissediyorum bu napacağımı bilemediğim dönemde.11 gün kalmış bugün de ben yazayım:)

Burayı pek takip edemedim ondan son gelişmelerden haberim yok.Cumartesi pazar olarak ayrılacağını okumuştum eğitimin hala öyle mi acaba?

selam,
redflowers cumartesi pazar olacak dedi. heralde bir degişiklik olmadı
evet bir gün daha gitti 10 gün kaldııııı....

Kızlar bazı işlerim nedeni ile ne yazık ki sizlerden biraz uzak kaldım, bilin ki hep aklımdasınız. Hepinizi kucaklıyorum. Size hemen cevap vermek için yazıyorum. Uzuuun uzuuun sohbetlerimiz devam edecek.
Sevgiler...

Herkese merhabalar,ben de seminerde olacağım,hepinizi çok merak ediyorum...Bir an önce görüşmek dileğiyle,sevgiler...

Ben de sabırsızlanıyorum site ahalisiyle tanışmak içinn:)

Merhabalar sevincli
Ben Bursa'da koştururken burada çok heyecan yaşayanlar olmuş y789
Sizlerle özelden ve telefonla yaptığım görüşmelerden dolayı içim çok rahat olarak şunu söyleyebilirim ki, Özlem Hanım'la niyet ettiğimiz üzere hayatlarında farklar yaratabilen, gerçekten özünü kavrayarak, Reiki nin eşsiz güzelliğine değer veren kişiler olarak yanımızda olacaksınız her biriniz.

Raslantılar, tesadüfler yoktur, sadece seçimler vardır. Kendinizi iyi ve hak olana adarsanız ve bunu hayatınızın her dilimine yayarsanız eğer bunu yaşarsınız. Bunları yaşıyor olduğumuz için, seçimlerimizi ve hayatımızı doğru rotaya çevirip karşılığını fazlasıyla aldığımız için kendim ve hepimiz adına şükürler ediyorum.

Bu hafta içi yerimiz belli olacak, konunun başına ve sonuna yazılacaktır. Tekrar her birinize telefonla irtibat kuracağım.

Şimdilik 5 günümüz kaldı.

*Perşembe'den itibaren günde 1,5-2 lt su tüketimine başlıyoruz ( tabi siz siz olun her daim bu kadar tüketmeye gayret edin :))
* Alkol almıyoruz bu hafta itibariyle :) (zaten almıyoruz ama, ben yine de belirtmek istedim görev aşkıyla ) sevincli
*Mümkün olduğu kadar az kırmızı et tüketiyoruz, tüketiyorsak şayet bol su içiyoruz ve tam mevsiminde bol bol domates yiyoruz yanında.
*Son olarak 'Özlem Şahin' den gelen Reiki şifa enerjisini yaşamıma sevgiyle kabul ediyorum' diyerek niyetlerimize başlıyoruz. (arınmanız için gereklidir.)

Şimdilik bu kadar.
Sevgi ve Saygıyla.
Belgin.

merhaba,seminere katılmak istiyorum.

merhaba,reiki eğitimine katılmak istiyorum Ankaradaki.Yardımcı olabilir misiniz?

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri