14 Ekim 2007 İstanbul Buluşması

hayatimdegisti

Administrators, Atakan Sönmez
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
87
Web sitesi
www.hayatimdegisti.com
14 Ekim'de İstanbul Taksim Akm önünde saat 14.30 da buluşuyoruz.Akm'nin hemen yanında ki gezi pastanesinde kocaman masada oturup sohbet edeceğiz.

Konularımız hem subliminal telkinler ve hayatımızda meydana gelen değişimler hemde genel olarak Secret olumlu düşünmenin hayatımıza etkileri vb kişisel gelişim konuları.
Gelmeyi düşünenler bu başlık altında yazabilir yada dilerlerse sürpriz yapip katilabilirler.

Ynt: 14 Ekim İstanbul Buluşması

atakan abi belki saçmasonik gelcek ama sorayım.
burada nargile varmıdır?
genel olarak öğrenci bütçesine uygun bir mekanmıdır? dusun

orpheo ' Alıntı:
atakan abi belki saçmasonik gelcek ama sorayım.
burada nargile varmıdır?
genel olarak öğrenci bütçesine uygun bir mekanmıdır? dusun

Nargile yok burada bildiğim kadarıyla..Genel olarak cok pahalida değil cok ucuzda sayilmaz.

bu sefer orpheo ve ben kesin gelcez dimi?? yane ben öle sanıyom.Sonrasında gidip nargilemizi içicez derty

canan ' Alıntı:
bu sefer orpheo ve ben kesin gelcez dimi?? yane ben öle sanıyom.Sonrasında gidip nargilemizi içicez derty
Buluşma Bayram'ın 2. gününe geliyor.Gelecek olanlar elbette dilerlerse sürpriz yapipda aramiza katilabilirler.Dileyenler bu bolumden yazabilir.
Orpheo ve Canan kesin geliyor bu sefer 956k gogogo

ne 2, günümü? hayır itiraz ediyorum ben buna... ya ben boludayım bayram seyran derken önce ailemi ayarlamam lazım. nasıl gelecem of yaa tuh788 hiç takvime bakıpda hesap etmedim olayı sad456

Ben bunu hiç hesaplamamıştım yaaa rt67

Ama benimde bayramın birinci günü Kırklareli ne giderek kızımı almam gerekiyor. ve oradanda Tekirdağ a geçeceğim ailemi ziyarete...

Sanırım bu sefer ne kadar istesemde katılamayacağım dusun

Kızımla ancak uzun süreli tatillerde görüşebiliyoruz çünkü. Şehirdışında olunca sapkal89

Atakan bey işinize karışmayayım diyorum ama önceki buluşmaya gelemedik.Bununda bayramla çakışması çok kötü oldu.Gelmeyi çok istiyorum ama benimde oğlum bayramda istanbula dönüyor.Haftalardır bebeğimi göremiyorum oğlum ve sizin aranızda tercih yapmak istemiyorum biraz büyük olsa beraberimde getirirdim.
Oğlum kesin dönüş yaptığında malesef bu kadar aktif olamayacağım.Dışarıda buluşmalarınıza özellikle ! (oğlum obsesif)
İstanbul toplantısı için Kasım ayında evimi açabilirim.Hani saray yavrusu sayılmaz 75 m2 ama olsun 25-30 kişilik bir grubu ağırlayabilirim.

PAMİRMÜHÜR ' Alıntı:
Atakan bey işinize karışmayayım diyorum ama önceki buluşmaya gelemedik.Bununda bayramla çakışması çok kötü oldu.Gelmeyi çok istiyorum ama benimde oğlum bayramda istanbula dönüyor.Haftalardır bebeğimi göremiyorum oğlum ve sizin aranızda tercih yapmak istemiyorum biraz büyük olsa beraberimde getirirdim.
Oğlum kesin dönüş yaptığında malesef bu kadar aktif olamayacağım.Dışarıda buluşmalarınıza özellikle ! (oğlum obsesif)
İstanbul toplantısı için Kasım ayında evimi açabilirim.Hani saray yavrusu sayılmaz 75 m2 ama olsun 25-30 kişilik bir grubu ağırlayabilirim.
Bayram ikinci gün olması nedeni ile 14 Ekim bir çok kişiye uymayan bir tarih oldu.Ne dersiniz 21 Ekim'mi yapsak buluşmayi.Gerci o tarihtede referandurum var miş dusun
Bu arada teşekkürler Pamirmühür nazik davetiniz için.

Eğer bu 21 ekim pazar gününe denk geliyorsa ben varım...

y789

Derin bi iş mevzuu varda Secret la ilgili sanırım o tarihler civarında cumartesileri dolu olacağım khkh56

Nasıl sen varsın Asisler o gün referandum var.Kim gelebilecek.Bu defa yüksek katılımlı olsun.İstanbuldaki potansiyelimizi farkedelim kaç kişi olabiliyoruz.Aslında Atakan bey Vakıfa bile dönüşebilir biliyomusunuz? İstanbul çekirdek kadrosu oluşturur eğitimler düzenleriz.Bu arada birde Vakıf merkezimiz olur.Böylece buluşma sıkıntısıda olmaz.Resmi yazışmalarınızı yaparım kayıtlarınızıda tutarım benim işim bu ...Ne bilim öle aklıma geldi işte..
::)

14 Ekim Pazar günü bayramın 3. gününe denk geliyor bence ttli3 Programınıza birde böyle bakın hih33

hayatimdegisti ' Alıntı:
canan ' Alıntı:
Buluşma Bayram'ın 2. gününe geliyor.Gelecek olanlar elbette dilerlerse sürpriz yapipda aramiza katilabilirler.Dileyenler bu bolumden yazabilir.
Orpheo ve Canan kesin geliyor bu sefer 956k gogogo

geliyoruz tabii.canansız ve bensiz toplantıların tadı olmazki atakan abi bikere zaten derty derty guitar guitar

nargile kesinlikle içmemiz lazım smiliyface blissy

atakan abi tarih değiştimi aynımı?bi belli olsun.adını koyalım şunun.:)

orpheo ' Alıntı:
atakan abi tarih değiştimi aynımı?bi belli olsun.adını koyalım şunun.:)
Bu hafta belli olur.Yazsinlar arkadaslar kimler gelir kimler gelemez ona gore yapalim..

bayramsa bence olmaz aileye anlatamazsin bayram gunu ne gezmesi derler bad45

14 Ekim Bayramın 3. ve son günü olduğundan daha iyi diye düşünüyorum. 21 Ekim'de hem seçim var hemde ben seçimde görevliyim akşama kadar . sadanim

Herkes için en iyi tarihin ayarlanacağına inanıyorum. kiss3

Sevgiler

Ben ve bir arkadaşım gelecek... Bayramın songünü olması avantaj diye düşünüyorum.. Herkes el öpmesi eş-dost akraba ziyaretini ilk 2 günde zaten bitirir...3.günde kendimize bir iyilik yapıp toplantıya gelelim derim....

Herkes kendi penceresinden bakınca olaylara haklı gibi görünüyor sanırım yaa y789

Aşağıda onca mesajı atan bizler değiliz sanırım. Atakan bey buluşma tarihini28 ekime erteleyin gitsin ve koytun artrık son noktayı. hiç kimse bişey diyemesin daha thumbsanim

14 Ekim buluşmamız gerçekleşecektir günlerdir duyuru yapiyoruz şimdi iptal etmek olmaz.Orpheo ve Canan bir önce ki buluşmaya katilamadiklari için üzülmüşlerdi onlarıda çok bekletmeyelim. wave
Bu buluşmada subliminal cd lerin kullanimi ile ilgili genel olarak bilgide vereceğim.
Katilmak isteyen arkadaşlari bekliyoruz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri