14 Ekim 2007 İstanbul Buluşması

Ynt: 14 Ekim İstanbul Buluşması

orpheo ' Alıntı:
ceren ' Alıntı:
hepinizde çok güzelsiniz ya çok imrendim o kadroyu aynen Adana'ya bekliyorum mümkünse utananadam

okul bitince adanadayız. khkh56
bu arada sölemeyi nuttum benim yanımdaki zat yakın arkadaşım olur.aynı zamanda bateristimiz.o hiç konuşmamış .dikaktimi çekti.alem çocuk yaa khkh56 khkh56 khkh56
gerçekten süper fikir okul bitince buluşalım adanada hem bir merkez parkımız var dillere destan gelin orda açık havada yüzlerce çeşit çiçeklerin içinde yeşilliklerin üstünde oturarak toplantımızı yaparız hem adanayıda gezdiririz size 44

turgay abi süper fikir.bu arada cd yi, cumartesi yollucam sana.tekrar bu arada artık ben sabah derslerine gircem.üniv. dilekçe yazdım oh bee özgürüm. derty

hepiniz birbirinizi tanıyosunuz heralde herkes katıla biliyomu

merhabalar 212mert ..

forum toplantılarımız tüm üyelerimize açıktır..
bir dahaki toplantıda sizide bekleriz..

sevgiler..

merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım ama bende gelmeyi düşünüyorm.ismim duygu.görüşmek üzere kendinize ii bakın sapkal89

panikatak ' Alıntı:
merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım ama bende gelmeyi düşünüyorm.ismim duygu.görüşmek üzere kendinize ii bakın sapkal89

hoşgeldiniz. fakat bu buluşma yazıları geçtiğimiz senenin idi.
bu sene için tarih belirlenince herkese duyuralacaktır. smiliyface

sağlıcakla ve ışıkla... sapkal89

Merhabalar
14 ekim de gorüsmek üzere....Bu tarih kesinmidir??????? şaşkın

Selam
Bu 14 ekım gecen sene içinmiş.
88a

gökkuşağı15 ' Alıntı:
Selam
Bu 14 ekım gecen sene içinmiş.
88a

bu sene içinde bir toplantı olacak. üzülmenize gerek yok smiliyface sapkal89

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri