14/15 TEMMUZ İLK İZMİR BULUŞMASI

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BURCU GELEGEN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
B

BURCU GELEGEN

Guest
Evet koca 2 günü bitirdik neredeyse tatlı bir yorgunluk var üzerimde yazmadan yatmak istemedim.
Cuma Akşamından heyecanla hazırlanan yemekler ve c.tesi 12.00 de önce mügee ile buluştuk ve Atakan'ı karşıladık eve geçerken Hayal ve ve dünyalar tatlısı Umutcan'ı aldık. 2 arkadaşımızın acil sebeplerinden dolayı gelemeyişene üzülsek de bir sonraki toplantıda aramızda olacakları bizi şimdiden mutlu ediyor.
Evde önce tanışma sohbetleri ve yaiyilip içilere geçen vakit arasında fal bakma seansımızı atlayamam 44 sonuna patronumunda gelişi renk kattı blissy Akşam mügee ve patronumu uğurladıktan sonra Daisy hanımı ve Umutcan'ı da mutlu etmek için sahile indik bir kafede oturup sohbet etmeye devam ettik. 21:00 gibi eve dönüşte daha keyifli bir sofra hazırlamaya karar verdik ve işte o sofranın başlangıcı k8908
resim701lp7.jpg
Gecenin ilerleyen saatlerinde daha bir keyifliydik sıkıntılarımızı paylaşırken bile hüzünlensekde çok farklı bir gelişim gösterdiğimizi anladım. Sabahın 5 ine kadar masada yedik içtik sohbetlere renk kattık

Ynt: 14/15 TEMMUZ İLK İZMİR BULUŞMASI

Ben elimde makina resim çekmeye devam halde izin aldıklarımı burada yayınlayacağım işte Valla Atakan kızma bir resminide koymazsam olmaz hani y789
resim708if5.jpg
Hayal ve ben

Atakan ve yine ben derty
resim709oc4.jpg

BURCU GELEGEN ' Alıntı:
Ben elimde makina resim çekmeye devam halde izin aldıklarımı burada yayınlayacağım işte Valla Atakan kızma bir resminide koymazsam olmaz hani y789
resim708if5.jpg
Hayal ve ben
yaf atakan ile seni görmüşlüğüm var da hayalim o resimdeki arkadas olduguna eminmisin burcu :D sevincli
baksana yalnış resim koymuş olmayasın smil56

Bu muhabbete yetişemedim ben ama sonrasında payımı aldım. ve çokkkk sevindimm..
iki saatlik zaman nasılda geçiverdi.. ve bzi hiçç suusmadıkk.Atakan susdu.. 44bize nazaran gerçi ama.....
kendi adıma iykiiii gitmişim dedim. cilgin897

Öğlen gibi kalktık sohbete devam sevincli doyamadık yani Ayşe aradı akşam üzeri geleceğini söyledi resmen bizde evde pinekledik sürekli konuştuk. Mügee gerçekten çok iyi oldu seni tanıdığıma keşke fazla kalabilseydin istemediğin resmini çekmedim 44
Bu arada evde Daisy papi ve Umutcan aralarında kaç yakala modu devam etti durdu. En son Umutcanın benim eski oyuncağımı almasıyla Daisy hanım triplere girdi hiç oynamadı halde oyuncağıma sahip çıktı
resim724la8.jpg
Ben bu kadar uyumlu bir çocuk görmedim Umutcan maşallah harika bir çocuk pek düşünmesemde insanın doğurası geliyor bunları görünce khkh56 Akşam Ayşeninde bize katılımından sonra gerçekten üzerime yorgunluk çöktü bitmez usanmak bilmeyen bizler sohbetlere devam ettik. Bu arada Sevgili Hayal'imin reiki desteği ile ayağım daha iyi arkadaşlar tamamen psikolojik ve ben sebebini çözdüm 44 Yarın Atakan İstanbula dönüyor ama biz hep burada bir sonraki toplantılara sizleri bekleyeceğiz. ilk buluşmamız dolu solu geçti 44

yok yok burcu sen yalnış resim koymusun oraya be baksana şaşkın hayal kaç yasındaydı be terli345

resimlerınız harıka kımbılır nasıl eglendınız , ayrıca sıze gormek cok da ıyı oldu hayale kırkbır kere masallah hıc yasını gostermıyorsun hayalcım ben senı 25 - 26 yasında sandım resımde emelın hakkı var smileydance

Ayşe iyikide geldin sabaha karşı yatmanın verdiği yorgunlukda olsa seni tanımak çok iyi oldu.
Emelll Hayal be o kimi bekliyordun ki
Bu kadar resimler birde daisy kızımın uyku halini çektim
resim711ab6.jpg

Allah kem gözlerden saklasın tabi Hayal mükemmel biri.
Ben yatarım artık gözlerim kapanıyor valla
Bir sonraki toplantıya bekleniyorsunuz 44

ya resimdeki hatun 20 lik bi fıstık ne yapayım yani blissy sasırdım işte sevincli bir sonraki boluda olurmuş 44 ne güzel olurdu var ya arkadaslar bolu yakınlarında olan varmı? sevincli

BURCU GELEGEN ' Alıntı:
resim708if5.jpg
Hayal ve ben

yahu hayal senle ben çıkıp sokağa top oynayalım hatta abrtıp diyorumki basketbol takımı kuralım oynarız bilmiyorsan öğretirim saan ben allah nazardan saklasın seni hayal super

ikinci soku sanırım seni tanıyınca yasıyacagım ben terli345 ... sende muhtemelen hayal gibi 20lik görünüyorsun dur... sevincli ne bu böyle ya sahiden öyle sokakta takım kurup oynayacak gibi ya... ya pisimbat senide önceden bir görsem de sahsen görünce şok falan olmasam diyorum ne dersin thumbsanim

25emel ' Alıntı:
ikinci soku sanırım seni tanıyınca yasıyacagım ben terli345 ... sende muhtemelen hayal gibi 20lik görünüyorsun dur... sevincli ne bu böyle ya sahiden öyle sokakta takım kurup oynayacak gibi ya... ya pisimbat senide önceden bir görsem de sahsen görünce şok falan olmasam diyorum ne dersin thumbsanim

vallaa burcuya sor resmim var onda saan yolasın mail atsın kedilerimle var resmim burcu emele maille yolla şok olmasın haklı kız vallaa ben diyenlerin yalancısıyım ama en fazla 30 diyolar abartık 25 diyende var yani bukadar ip ucu yeterli sanırım smiliyface

yaw harika çıkmışsınız resimlerde wallahi tü tü tü Allah nazarlardan saklasın maşallah 41,5 kere hem de hayal abla demeye utanıyorum ama ağzım alıştı bi kere sen benden kat be kat genç görünüyosun ablacım yaa. burcu sana iyi ki abla falan dememişim sen zaten 18 yaşında gibisin walla salçayım ikinize de bundan sonra benden kurtulamazsınız derty

hee bu arada UMUTCANIMI da koymuşsunuz tüm karizmatikliğiyle gülümsüyor fotoda. lamı cimi yokk artık mesleğimi de aldım elime Allah'ın emri peygamberin kavliyle umutcanı senden istiyorum hayal ablacım smiliyface

FATMA BAKIRCI ' Alıntı:
hee bu arada UMUTCANIMI da koymuşsunuz tüm karizmatikliğiyle gülümsüyor fotoda. lamı cimi yokk artık mesleğimi de aldım elime Allah'ın emri peygamberin kavliyle umutcanı senden istiyorum hayal ablacım smiliyface
khkh56 khkh56 hayalim bak gördünmü gitti gül gibi çocuk veriyonmu? khkh56

yok yok ben vazgeçtim sizinle tanışmaktan kesin komplekse girerim. sevincli

ama neden emel ben senle de tanışmak istiom sen de gel bi dahaki buluşmaya Allah bilir sen de taş gibisindir nazar mı kişeliyon burda yoksam:) asıl ben tanışmiyim sizin gibi taş hatunlarla

yahu ben kendi halinde bir kediciğim ne var bunda emelcim 4897

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri