14/15 TEMMUZ İLK İZMİR BULUŞMASI

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BURCU GELEGEN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: 14/15 TEMMUZ İLK İZMİR BULUŞMASI

ya siz böyle bahsedince çok merak ediyorum ben siz de koysanıza birer fotonuzu ben herkesleri görmek istiyommm 88a
 
Ynt: 14/15 TEMMUZ İLK İZMİR BULUŞMASI

yok gizemli olmak çok hoşuma gidiyor benim
işte kediler böyle küstah ve hınzırdırlar sung66
 
Ynt: 14/15 TEMMUZ İLK İZMİR BULUŞMASI

88a ağla
 
Ynt: 14/15 TEMMUZ İLK İZMİR BULUŞMASI

bir kere sizin gözleriniz çok güzel bakıyor,bu kesin. ikincisi evet bende yaşımı külliyen inkar etmişim iyide etmişim.burada görünen gençlik mutluluğun verdiği gençliktir. haberim ve haberiniz olsun bundan böyle hep mutlu olalım emi.son derece mutlu ve huzurlu iki gün geçti tadı damağımda doyamadım..ve tekrarlamaktan yanayım..emelim bir bomba patlatabiliriz boluda canım senide çekti.. aslında hepinizi..pisimbatım oynayalım valla..fatoşum sen ışk gibisin içimin açılmasını istediğimde senin resmine bakıyorum.emelim burcu tam kapıdan çıkacağımız zaman senin resmini gösterdi büyülendim allah hepinizi nazardan saklasın..yaa ben sizi görmeden sevdim..ve ben gönlüme güvenirim benim gönlüm güzeli görmedende bilir,seçer ve sever..ayşeyi tanımak bambaşka bir mutluluktu..sanki daha önce birbirimizi tanıyormuş gibiydik..şimdi size yeni bir teklif bir tarih ve yer belirleyelim ve sitedeki tüm üyeler buluşalım.. hepinize iyi geceler.
 
Ynt: 14/15 TEMMUZ İLK İZMİR BULUŞMASI

hayal ablacım gece yarısı asıl ışık sensin ışık saçtın içime yemin olsun ben de burda görüştüğüm herkesi daha tanımadan görüşmeden sevdim ve benimsedim hepimiz çok çok mutlu ve huzurlu olalım bir daha ki buluşmaya hep beraber olalım inşallahhh herkese iyi geceler çok tatlı rüyalar hepinizi ÇOOOKK SEVİYORUMMM smiliyface
 
Ynt: 14/15 TEMMUZ İLK İZMİR BULUŞMASI

Fotoğraflardan da anlaşıldığı üzere harika vakit geçirmişsiniz...İnşallah tanışmak nasip olur günün birinde sizlerle.... smiliyface
 
Ynt: 14/15 TEMMUZ İLK İZMİR BULUŞMASI

ilk gece atakanı burcu misafir etti,ev sahipliğine diyecek bir şey bulamadım.(laf aramızda yaptıklarına şööyle yan gözle bakmayı ihmal etmedim) kusur kalırmıyım dün gece atakanı ben misafir ettim ve bugün sınıfta kaldım. (vakit darlığından atakanı karşıyakaya bile götüremedim) neyse inşallah birdahaki sefere,şimdiden gezi proğramı hazır..
arkadaşlar sitemizde gerçekten çok samimi paylaşımlar yapıyoruz,ama yüzyüze görüşmenin tadı bambaşka oluyor..ayşeyi örnek vererek anlatmaya çalışayım..ayşeciğim ben siteye giremediğim günlerde üye olmuş, bir merhabamız bile olmamamış...fakat en az sizler kadar tanıdık..sizler kadar samimiydi..biz hepimiz daha önceden tüm duvarlarımızı yıkmış,kalkanlarımızı indirmiş olarak bir araya geldik..atakanı daha önceden düşündüğümde,bu çocuk yaşadığı travmalardan dolayı bu siteyi hazırladı herhalde deyip onun yaşaması muhtemel deneyimleri kurgulardım şööyle en ağırından..hayır benim düşündüğüm hiçbir şeyi yaşamamış çok şükür..bu durumona olan takdirlerimi milyonlarca arttırdı..(hani deriz ya yaşamayan bilmez diye...)o, yaşamadan öğrenmiş..ve yüreğini insan sevgisiyle doldurmuş ve bu sevgiyi,sevdiklerine hizmet aşkıyla pekiştirmiş kocaman kocaman teşekkürler atakan,inşallah allah seni yaratırken korbon kağıdı koymayı unutmamıştır..çünkü senin benzerlerine her yerde büyük ihtiyaçlar var..annene babanada teşekkürler yeni eve yeni bir çocuk dedikleri için..burcu ve ben her zaman birlikteyiz bundan böyle, diğer arkadaşlarımızda kendilerini sınırlamasınlar, izmir dışından gelecek olanlara kapımız ve gönlümüz her zaman açık..ayşe biliyor,diğer arkadaşlarımızada söylemek istedim..tresor izmire geliyormuşsun hangi konuda desteğe ihtiyacın olursa olsun biz buradayız asla unutma ölurmu..kızlaaaar kapışmayın, umutcandan kimseye hayır yok gittiği ana okulunda bir bıcırık kapmış bile oğlanı, hepinize sevgili saygılar.
 
Ynt: 14/15 TEMMUZ İLK İZMİR BULUŞMASI

hehehe vermeyecektim Umutcanı kimseye ya bırakın oğlumuzu önce bir büyüsün y789
 
Ynt: 14/15 TEMMUZ İLK İZMİR BULUŞMASI

hayal hanım inanamadım anneanne olamıyacak kadar genç görünüyorsunuz...allah mutluluğunuzu bozmasın
 
Ynt: 14/15 TEMMUZ İLK İZMİR BULUŞMASI

Merhaba arkadaşlar...
İzmir buluşması bitti ve dün akşam İstanbul'a döndüm...
İzmir'e ilk kez gittim...Anlatacak bir çok şey var... smileydance
Öncelikle geciktirdiğim işlerimi bitirip ondan sonra uzun uzun anlatacağım... blissy
 
Ynt: 14/15 TEMMUZ İLK İZMİR BULUŞMASI

nasil yaniiiii fotolariniz mi var sitede izmir bulusmsiyla ilgili???? dusun
evet ATAKAN bey e dokunmayin ltf hala bana cd gondereckkk 96
smiliyface
 
Ynt: 14/15 TEMMUZ İLK İZMİR BULUŞMASI

Toplantılarınıza katılmak isterim ama hep bana uzak illerde.Belki bir gün olur.
 
Ynt: 14/15 TEMMUZ İLK İZMİR BULUŞMASI

İzmir toplantısa kaç kişi katıldı? Bu konulara ilgi duyan ne kadar kişi var o yüzden sordum?
 
Ynt: 14/15 TEMMUZ İLK İZMİR BULUŞMASI

Ramtha ilgi duyan yüzlerce insan var burada toplantı farklı oldu tabi son anda ciddi sebeplerden dolayı gelemeyen arkadaşlarımız oldu ama bir sonraki toplantıda bizimle olacaklar. Bu ilk toplantımızdı ve gayet güzel geçti. Bu sitede olupta sessizce bizi okuyan dinleyen insanlar var İzmirde bu bilgilere sahip olup sitede duyurulmayan toplantılarda var
 
Ynt: 14/15 TEMMUZ İLK İZMİR BULUŞMASI

bi dahaa ossunnn hpm1
 
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri
Üst