14/09/08 ankaraya 3 aylık kontrolüme gidiyorum

Ynt: 14/09/08 ankaraya 3 aylık kontrolüme gidiyorum

amanda aman şımarırmış.. amanda aman şımarmak pek yakışırmış..

biricik kedimiz gelmiş.. forumumuz şenlenmiş..

hoşgeldin tatlım..

sen yokken buraların keyfini çıkardım.. eh sezarın hakkını sezara vermek gerek.. tırmalama yetkini aynen iade ediyorum.. girlhaha

kıskançlığını asiliğini hırçınlığını hürriyetinide vereyim bari.. sevincli
ggggai9.gif

canım benim hoşgeldin .. çok güzel haberlerle yüreğimizi mutlu ettin..
gatohc6.gif

biliyorduk gerçi kansere pabuç bırakacak göz var mı bizde ama doktorlara teyit ettirmekte ayrı bir keyif..

çok şükür akşamıma bu sevinçli haberinle başladım..

hep yanımızda yakınımızda ol kuzum.. ay pardon pisim cat56

qaripiv9.gif
sevgiler..

redflowers ' Alıntı:
Aman efendim kimler gelmiş kimler gelmiş.hoşgeldin evine pisicim.Çok güzel haberlerle dönmüşsün.Yediğin içtiğin yanına kalsın neler yaptın bensizken Ankara'da. aa34 Hangi kedilerle tanıştın yahu,doktoru tırmıkladın mı bakim cat56 cat56 cat56

evet bensiz cat56 siz bu site çekilmiyor değilmi yedim gezdim tozdum ama sftasonu arkaşalarım gelip aldılar çok keyifli saatler geçirdik güldük dertleştik saolsunlar onlarda yalnız bırakmadı beni

**shamanic** ' Alıntı:
amanda aman şımarırmış.. amanda aman şımarmak pek yakışırmış..

biricik kedimiz gelmiş.. forumumuz şenlenmiş..

hoşgeldin tatlım..

sen yokken buraların keyfini çıkardım.. eh sezarın hakkını sezara vermek gerek.. tırmalama yetkini aynen iade ediyorum.. girlhaha

kıskançlığını asiliğini hırçınlığını hürriyetinide vereyim bari.. sevincli
ggggai9.gif

canım benim hoşgeldin .. çok güzel haberlerle yüreğimizi mutlu ettin..
gatohc6.gif

biliyorduk gerçi kansere pabuç bırakacak göz var mı bizde ama doktorlara teyit ettirmekte ayrı bir keyif..

çok şükür akşamıma bu sevinçli haberinle başladım..

hep yanımızda yakınımızda ol kuzum.. ay pardon pisim cat56

qaripiv9.gif
sevgiler..

işte ak koyun kara koyun belli oldu ilk dakikadan yahu 44
evet şımarırım ben arsızım ben yaww şaşkın cat56 ye herşey mübah deilmi şamancık
ay sen ben yokken sefanı sürseydin bari ben geldim hasetinden çatlarsın sen şimdi 44 dlckrn

şaka bir yana herşey şimdilik güzel gidiyor şamancım bende o kansere yenilecek göz yok hemö ben 9 canlıyım yaw blook sevincli dlckrn

canım pisimbat çım hoşgeldin iyi geldin valla çok sevindim haberine allah uzun ve sağlıklı ömür versin canım benim sen pabuç bırakırmısın hiç o hastalığa imreniyorum sana bu hayata bu denli bağlı olmana haaa bu arada eceminde istanbullu bir kedisi var smil56 adıda cimcime cami bahçesinden aldı o kadarda sevimliki ben bile seviyorum onu (aslında ben hayvanları karşıdan severim)ama evlat hatırına napçaksın rt67

amanda aman...maaşallah pisiciğime...
HO447512LI924_250.jpg

çok sevindim canım benim...haberler süper...hoşgeldin tekrar yanımıza...geçmişler olsun diyorum tekrardan...vede seni kocaman öpüyorum... kiss3

dg4.gif
AA2.gif

serpil22 ' Alıntı:
canım pisimbat çım hoşgeldin iyi geldin valla çok sevindim haberine allah uzun ve sağlıklı ömür versin canım benim sen pabuç bırakırmısın hiç o hastalığa imreniyorum sana bu hayata bu denli bağlı olmana haaa bu arada eceminde istanbullu bir kedisi var smil56 adıda cimcime cami bahçesinden aldı o kadarda sevimliki ben bile seviyorum onu (aslında ben hayvanları karşıdan severim)ama evlat hatırına napçaksın rt67

bende çok sevinçliyim :) vallahi şaşkın 44 ay ay cimcime hee pisiciğin adı ayyy benim için öp onu mıncır serpil olurmu :)

suzzy ' Alıntı:
amanda aman...maaşallah pisiciğime...
HO447512LI924_250.jpg

çok sevindim canım benim...haberler süper...hoşgeldin tekrar yanımıza...geçmişler olsun diyorum tekrardan...vede seni kocaman öpüyorum... kiss3

dg4.gif
AA2.gif

sevincli vallahi bende oldukça keyifliyim suzzycim sağolasın ablam :))

pisimbat ' Alıntı:
serpil22 ' Alıntı:

bende çok sevinçliyim :) vallahi şaşkın 44 ay ay cimcime hee pisiciğin adı ayyy benim için öp onu mıncır serpil olurmu :)

mıncırma işlemi tamamlanmıştır y789

ayy bi rsmini çekte siteye koy yaaaa sevincli hep mıncır benim için pisiciği 44

Merhaba pisimbat cım;

Hayırlı haberlerle döndün, şükürler olsun.Her ne kadar gidişinden geç haberdar olsam da, güzel haberlerinle mutlu oldum.Geçmiş olsun..Hem kediler dayanıklıdır, mücadeleyi sever ve hep galip olurlar...herşey çok daha güzel olacak, buna eminim..

Tekrar hoşgeldin...

Hoşgeldin pisimbat hayırlı haberlerin için çok sevindim yenilmeyeceğini biliyorduk super
Bu arada yeni fotolar eklicektin bekliyorum haa... ttli3

yeni bir hayat ' Alıntı:
<center>
hidetaggdb7.png
</center> Merhaba pisimbat cım;

Hayırlı haberlerle döndün, şükürler olsun.Her ne kadar gidişinden geç haberdar olsam da, güzel haberlerinle mutlu oldum.Geçmiş olsun..Hem kediler dayanıklıdır, mücadeleyi sever ve hep galip olurlar...herşey çok daha güzel olacak, buna eminim..

Tekrar hoşgeldin...

sevincli sevincliallahın izni ile güzel haberlerle döndüm ehhh birazda dikkat ediyorum kendime haliyle utananadam bende manyak bir cat56 yim :)

huzurr ' Alıntı:
Hoşgeldin pisimbat hayırlı haberlerin için çok sevindim yenilmeyeceğini biliyorduk super
Bu arada yeni fotolar eklicektin bekliyorum haa... ttli3

bak hele bak cingöz seni 44 söz eklicem fotoları en kısa sürede gssmile

pisimbat ' Alıntı:
ayy bi rsmini çekte siteye koy yaaaa sevincli hep mıncır benim için pisiciği 44
pisimbatım isterde ben koymazmıyım cimcimenin resimleri siteye eklenmiştir y789

nereye ekledin yaa 789569

günlüğüme ekledim pisimbatçım kiss3

kiss3 bakıyorum hemencik f678h sevincli

sevincli buldum yaaa çok tatlı bir kız buu çok sev onu olurmu çok iyi yapmışsın almakla hayatını kurtardın cimcimenin aferim sana

pisim hoşgeldin sefalar getirdin blissy kiss3

novos ' Alıntı:
pisim hoşgeldin sefalar getirdin blissy kiss3

sevincli hoş ve sefa buldum

ben siteye üye olalaı çok zaman olmadı...haliyle pisi yi sizler kadar tanıma şansım olmadı...ama şunu yazmadan geçemedim...baştan sona yazılanları okudum ve gerçekten hayata tutunuşunu,azmini,umudunu,pozitifliğini takdir ettim pisi....içim bir tuhaf oldu okurken...yanlış anlaşılmasın hissettiğim üzüntü değil...sadece umudu hissttim iliklerime kadar...

ve birazda kendimden utandım utananadam

ben bir yerde bişeyleri yanlış yapıyorum sanırım dedirttin bana....söyleyeceklerimi toparlayamıyorum bile şuan....bugün çok kötübir gün geçirdim...ama şu başlığı okumak bende çok etki bıraktı.....

çok çok geçmiş olsun diyorum....sağlığının iyi olmasına çok sevindim.... ttli3

hep böyle umutlu,azimli ve pozitif olman dileğiyle........... kiss3

siyah_inci ' Alıntı:
ben siteye üye olalaı çok zaman olmadı...haliyle pisi yi sizler kadar tanıma şansım olmadı...ama şunu yazmadan geçemedim...baştan sona yazılanları okudum ve gerçekten hayata tutunuşunu,azmini,umudunu,pozitifliğini takdir ettim pisi....içim bir tuhaf oldu okurken...yanlış anlaşılmasın hissettiğim üzüntü değil...sadece umudu hissttim iliklerime kadar...

ve birazda kendimden utandım utananadam

ben bir yerde bişeyleri yanlış yapıyorum sanırım dedirttin bana....söyleyeceklerimi toparlayamıyorum bile şuan....bugün çok kötübir gün geçirdim...ama şu başlığı okumak bende çok etki bıraktı.....

çok çok geçmiş olsun diyorum....sağlığının iyi olmasına çok sevindim.... ttli3

hep böyle umutlu,azimli ve pozitif olman dileğiyle........... kiss3

sevgili siyah _inci kardeşim ben gerçekten asi hırçın ve hür vede inatçı bir cat56 yim herkes hayatında birçok hata yapıyor ve bunları sorguluyor buluyoruz kendimizi
akışına bırakmalı ama ne sele kapımalı nede suya karşı koymalı kontrollü şekilde yüzmeli hayt nehrinde

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri