12 Ekim İzmir Buluşması'na Herkesi Bekleriz :))

Ynt: 12 Ekim İzmir Buluşması'na Herkesi Bekleriz :))

redflowers ' Alıntı:
Oh oh seminerler kalabalıklar ben yokken neler olmuş yahu.Cumartesi geliyorum İzmir'e. blissy
hoşgeldin yaa. nerelerdesin bakiyim? sevincli

gel gel, İzmir'e gel artık. tender45

Hayal ablacım sağol oda gelcek kesin bugün arkadaşımla senin kulaklarını çok çınlattık zaten smiliyface hayranların çığ gibi büyüyor wave wave sevgilerimle kiss3

suzzy valla yağmuru getirmek konusunda bende net olamıyorum şimdi aynı seninki gibi buda sıkıldımı gidelim diye tutturuyo. getirmesekmi acaba nereye gidiceğimiz de belli değil rahat edemezlerse bize yapışıcaklar bizimde keyfimiz kaçıcak. napalım hayatım valla ikilemde kaldım? kiss3

Evet buluşmaya son 3 gün. aa34

Halen yer belli değil ama genelde 1 gün kala netleşiyor bu konuda İzmir lilerden hala yardım bekliyorum.Başlatan ben olsam da yer bulmak size kaldı bilgim yok çünkü bu konuda.

Şimdilik katılım listesi şöyle efenim;

Hayalayaz,suzzy ve kızı (çitlembik :) ),keops,mücevher,jaunty,taçyaprak,Akın Berk,özkaya,izmyrna,trinity69 ve kızı yağmur,skultas ve ben.

Katılım için hiç bir ön şart aranmamaktadır aa34 Sadece yeri ve saati forumdan takip edip gelmeye istekli olmak yeterlidir. cilgin897

Hayırlısıyla bende Cumartesi günü İzmir deyim.Görüşmek üzere sapkal89

çok isterdim aranızda olmayı...ama ne yazıkki gelmem mümkün değil sad456
kalbim de...aklım da sizlerle olacak...
varlığınızla muhteşemleşen atmosferi bir gün reelde de solumayı diliyorum...
sevgiyle
my.php

saat bellimi hayal abla...

956k ablacım kaçta buluşuyoruz?? kiss3

Buluşma saati 13:30 arkadaşlar.

pisimbat ' Alıntı:
aa34 dlckrn ben dedikoducu cat56 yim ehehhheeheh 44 şaşkın blook

benim kadar pırlanta düşsün kafana emi girlhaha dedikoducu cat56
geldim artık ona göre konuş.. sevincli ark5

ah ne güzel bir toplantı olacak.. hepinizi kucak dolusu sevgiler.. yolunuzu aydınlatacak bilgilerle donanın inşallah..

kiss3

toplantı seminer tarzımı olucak ?... eğer öyleyse hangi konularda bilgi sahibi olucaz ark5

hayal ablacım

nefes teknikleri çok önemli anladığım kadarıyla doğrumu düşünüyorum eğer öyleyse bu konu hakkında da bilgi verebilirmisiniz.
sevgiler kiss3

ben gelemeyeceğim, sözde ekimde izmire gidecektim, tuh788 keopsun seminer verecek olmasına çok sevindim, buluşma çifte kavrulmuş olmuş gerçekten, çok pozitif atmosferli bir toplantı olacağına eminim, sevgiler kiss3

ileride bende böyle bir seminerde konuşma yapmak isterim... hemde çok çok u859

Ablam benim ya... konuşmazmıyım... En çok istediğim şeylerden biriydi... Söylemen yeterdi. Karşılıklı çekmişiz demekki... terli345

daha önce yanınızda fazla duramadım... pazarı iple çekiyorum...

Bu ne ya bizi kıskandırmak için mi yapıyorsunuz ?İzmir,İstanbul toplantıları arka arkaya Bizde yaparız bir Ankara toplantısı bak .

Şaka şaka sizler toplanın ve paylaşımlarınızıda bize aktarın sizler toplanırken bilinki gönlümüz sizinle olacak .

seminer ne kadar sürücek arkadaşlar?????

Mustang ' Alıntı:
Bu ne ya bizi kıskandırmak için mi yapıyorsunuz ?İzmir,İstanbul toplantıları arka arkaya Bizde yaparız bir Ankara toplantısı bak .

Şaka şaka sizler toplanın ve paylaşımlarınızıda bize aktarın sizler toplanırken bilinki gönlümüz sizinle olacak .

serpil abla bir toplantı da biz yapsak da keops bize de seminer verse valla dusun sınavlar başlamadan 789569 smiliyface

Canım benim Belgin Ankaraya gelecek o gelince yapalım diye düşündük .Onsuz toplantı olmaz biliyorsun .

dün akşam kızım biraz rahatsızlandı.... sad456 şu anda çok şükür bıcır bıcır....bir an toplantıya katılamiycam diye düşündüm...
57f2af100d22f60f5327d84599baa3f5.gif
böyle durumlarda kimseyi istemiyor yanında....ben onu rahatlatıyorum.... tender45

dün akşamdan beri kızıma ara ara reiki yaptım....hafif nezle olmuştu...çok şükür atlattı...ve bende gönül rahatlığı ile toplantıya gelebilicem..... blissy

Ben bu toplantıya katılmayı çok istiyordum.Kızımın okul toplantısı var.Umarım bundan sonraki toplantıya katılırım.Katılan herkese güzel paylaşımlar dilerim.Sevgiler

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri