![]() |
Cevap: Bu Test Sizi hayrete düşürecek... güzel bir paylaşım..tesekkuler.bır kactanesı harıç dgıerleri tuttu |
Cevap: Bu Test Sizi hayrete düşürecek... Bu test beni hayrete düşürdü blissy Evet merakla beklediğiniz cevaplarımı veriyorum girlhaha 1. soruya verdiğim yanıtlar: At: Aile İnek: Kariyer Koyun: Aşk Kaplan: Gurur Domuz: Para 2.soruya verdiğim yanıtlar: Köpek-Tatlı / Tarif ettiğin köpek kendi kişiliğin utananadam Kedi-Vahşi / Tarif ettiğin kedi sevgilinizin kişiliği emb23 Sıçan-Kuskunç / Tarif ettiğin sıçan düşmanlarının kişiliği dlckrn Kahve-Acı / Tarif ettiğin kahve senin seksi tarifin dlckrn Deniz-Ürkütücü / Tarif ettiğin Deniz kendi hayatının tarifi emb23 3. soruya yanıtlarım: Doğru sayılabilir ama sonuncusu beni çok mutlu etti tender45 Paylaşım için teşekkürler. Sevgiyle kalın. |
Cevap: Bu Test Sizi hayrete düşürecek... Alıntı:
khkh56khkh56khkh56khkh56khkh56khkh56khkh56khkh56 |
Cevap: Bu Test Sizi hayrete düşürecek... Hepsi doğru çıktı.Çok güzel bi test.Böyle testlerin olduğu Kokoloji diye bi kitap var çok eğlenceli okumanızı öneririm.:) |
Cevap: Bu Test Sizi hayrete düşürecek... güzel testmiş yahu ..sevdim bunu ;) |
Cevap: Bu Test Sizi hayrete düşürecek... hepsi tutmasa da güzel beğendim. teşekkürler ;) |
Cevap: Bu Test Sizi hayrete düşürecek... sıralamam:at,koyun,kaplan,inek,domuz köpek:akıllı,dürüst kedi:sinsi sıçan:iğrenç kahve:zararlı deniz:huzur diğerleride tuutu ben bunu biliyodum ama:) |
Cevap: Bu Test Sizi hayrete düşürecek... daha önce yapmıştım bu testi doğru çıkmıştı:) |
Cevap: Bu Test Sizi hayrete düşürecek... ben şimdi yaptım hayretler içerisindeyim.. |
Cevap: Bu Test Sizi hayrete düşürecek... kendi karakterimi sevimsiz(köpek), düşmanlarımı da sevimli olarak tanımlıyor oluşum çok garip geldi bana :S :S :D |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:56 PM. |