![]() |
Cevap: Bu Test Sizi hayrete düşürecek... tüh beesevinclidomuz paraymış kaçırdıkwink77hpm2 |
Cevap: Bu Test Sizi hayrete düşürecek... paylaşımına saygı duyarım lakin bana şu seçtikleriniz bunu gösteriyor bu seçtikleriniz bunu gösteriyor dediğinizin kaynağını öğrenebilirmiyim yoksa kafanıza göremi tasarladınız hy789 |
Cevap: Bu Test Sizi hayrete düşürecek... bu testi çok sevdim yüzde yüz tuttu teşekkür ederim.956k |
Cevap: Bu Test Sizi hayrete düşürecek... bır tek ısım-renk kısmında tokezledım,onun dısında ... ıyıydı yaanı956k |
Cevap: Bu Test Sizi hayrete düşürecek... Testin adı: DALAI LAMA TESTİ... dalai lama;Tibetin ruhani dini lideridir.. arkadaşım paylaşım için teşekkürler. bu test benim taa ortaokul yıllarımdan bildiğim ve çok sevdiğim bir kişilik testidir.Kime denettiysem büyük oranda doğruluğunu bir kez daha görmüşümdür. Yanlız testin orijinalinde bazı yerlerin buradaki paylaşımınızdan birazcık daha farklı olduğunu belirtmeliyim..son kısımdaki renklerin yorumları;SARI : Asla unutmayacağınız biri. TURUNCU : İyi ve güvenilir bir arkadaş KIRMIZI : Gerçekten aşık olduğunz ya da çok sevdiğiniz biri. BEYAZ : Ruh ikiziniz. YEŞİL : Hayatınız boyunca yanınızda olacak, destek göreceğiniz kişi. |
Cevap: Bu Test Sizi hayrete düşürecek... ya şaşırdım hele yeşil renge verdıgım isim kesın doru,kırmızıya da kendımı yazmıştım:D:D sıralamada doru amann tanrıımm!!! cok sasırdım yaa:)) |
Cevap: Bu Test Sizi hayrete düşürecek... bullshit !!!!!!!! |
Cevap: Bu Test Sizi hayrete düşürecek... yok artık gercektende tuttu ya bende ilk aile gurur aşk kariyer para geldi kedide tuttu sarıda tuttu cok güzelmiş yazıcam tekrar temize cekip saolun emeginize saglık |
Cevap: Bu Test Sizi hayrete düşürecek... inanamıyorum yaaa! bu bi şaka mı?=)) kesnlkle tuttu... |
Cevap: Bu Test Sizi hayrete düşürecek... çok güzel ellerine sağlık:) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:16 PM. |