![]() |
Cevap: Bu Test Sizi hayrete düşürecek... Hahaha en çok kendimi seviyomuşum eş ruhum annemmiş, en iyi dostumu bildi. yanıldığı bir tek şey oldu o da aşk benim için 4. sırada değil :) |
Cevap: Bu Test Sizi hayrete düşürecek... 1. kısım tuttu gibi,2 biraz tuttu 3 çok az tuttu :) |
Cevap: Bu Test Sizi hayrete düşürecek... ilk kısım tamamiyle tuttu :) |
Cevap: Bu Test Sizi hayrete düşürecek... ilk kısım tuttu ama dier iki sorunun cevapları tamamıyla yanlışyu89 olsun eğlenceliydiy789 |
Cevap: Bu Test Sizi hayrete düşürecek... köpek fobim olduğu için köpeği tanımlarken "ürkütücü"yü kullanmıştım :D kendi kişiliğim çıktı :DD |
Cevap: Bu Test Sizi hayrete düşürecek... İnek: kariyer Kaplan: gurur Koyun: aşk At: aile Domuz: para Kaplan Domuz At İnek Koyun Tarif ettiğin köpek kendi kişiliğin Tarif ettiğin kedi sevgilinizin kişiliği Tarif ettiğin sıçan düşmanlarının kişiliği Tarif ettiğin kahve senin seksi tarifin Tarif ettiğin Deniz kendi hayatının tarifi Sarı: bu kişi seni asla unutmayacaktır Turuncu: bu kişiyi gerçek dostun olarak görüyorsun Kırmızı: bu kişiyi gerçekten seviyorsun Beyaz: sana benzeyen ruh Yeşil: hayatın boyunca hatırlayacağın kişi flaş flaş...size testimin sunucunu açıklıyorum: hayvanlardaki sıralamama göre benim için öncelikler: aşk aile kariyer gurur para tarif ettiğim hayvanlara göre: ben saldırgan biriyimy789,sevgilim uyuşuk birigirlhaha,düşmanlarım iğrenç birileri,sexi tarafım acıgirlhaha,hayatım ise ferah...krzm67 renklere gelince: zeynep beni asla unutmayacak, müjde gerçek dostum, ablamı gerçekten seviyorum, annem bana benzeyen ruh, babam hayatım boyunca hatırlayacağım kişi... birçoğunda doğruluk payı var...art56art56 |
Cevap: Bu Test Sizi hayrete düşürecek... çok güzel bende beyaza kendimi yazmıştım ayrıca hoşuma gitti demek ben sadece bana benziyorum süperart56art56 |
Cevap: Bu Test Sizi hayrete düşürecek... hayatımızın öncelikleri olan bölüm tamamen tuttu favori bölümüm oydu :) güzel paylaşım teşekkürler |
Cevap: Bu Test Sizi hayrete düşürecek... Ayyy valla ne güzel tuttu yaa girlhahagirlhaha ama aşk 4. sırada biraz gerilere gitmiş. :D |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:20 AM. |