![]() |
Cevap: Bu Test Sizi hayrete düşürecek... güzelmiş paylaşım için teşekkürler =) |
Cevap: Bu Test Sizi hayrete düşürecek... Kesinlikle tuttu. Sıralamam gurur, aile, aşk, kariyer, para. Yüzde yüz doğru sıralamışım bilmeden. Tanımlarda da bilmeyerekten şöyle yapmışım: Kendimi: sadık, karşılık beklemeden sevebilen Sevdiğimi: asil, sinsi ve kötü Düşmanımı: Pis ve korkutucu. Cinsel tanımı: Sohbet ve samimiyet ortamı Hayatımı: Dingin, duru, sakin, dinlenmek ve yaşamak diye tanımlamışım ki hepsi çok doğru. Kişiler de tuttu. Vay canına. |
Cevap: Bu Test Sizi hayrete düşürecek... ben bu testi bundan 6 yıl önce felan yapmıştım. o zaman hepsi tutmuştu. şimdi tekrar yaptım. nerdeyse tutan bir şey yok. ya ben bu kadar değiştim mi? |
Cevap: Bu Test Sizi hayrete düşürecek... yüzümde bir gülümsemeye sebep oldu :) |
Cevap: Bu Test Sizi hayrete düşürecek... testi sevdim ben |
Cevap: Bu Test Sizi hayrete düşürecek... kediye nankör yazdım sıçanada iğrenç iyi tutturmuşum |
Cevap: Bu Test Sizi hayrete düşürecek... Çok enteresan bir test. Tuttu mu tutmadı mı anlamadım. Sizlerle paylaşmak istiyorum yanıtlarımı: 1) İnek - Kariyer Koyun - Aşk At - Aile Kaplan - Gurur Domuz - Para Birinci soruda problem yok. 2) Köpek - Kirli ... Benim kişiliğim kirli mi yani? Çok üzülüyorum şimdi. Kedi - Masum ... Sevgilim yok Sıçan - Komik ... Bu doğru Kahve - Harika ... No comment Deniz - Sonsuz ... Sanırım ben kendimi ölümsüz zannediyorum. 3) Sarı - En iyi dostum dediğim bir insan Turuncu - Normal bir arkadaşım Kırmızı - Cliviaf (kendim) Ben bir narsist miyim? Beyaz- Bunu boş bırakmak istedim. Çünkü gelecekte olacak olan bir insanmış gibi geldi. Yeşil - Ablam |
Cevap: Ynt: Bu Test Sizi hayrete düşürecek... bence seninki daha ii benim ruhum çok sağlamya beyaz oğlum:( |
Cevap: Bu Test Sizi hayrete düşürecek... bu testi bilmeyen var mı artıkk.. |
Cevap: Bu Test Sizi hayrete düşürecek... 1 Kaplan 2 At 3 inek 4 koyun 5 domuz köpek tehlikleli kedi şirin sıçan iğrenç kahve her zaman deniz olsa da girsek kırmızı ben khkh56 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:35 PM. |