Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Testler ve Anketler (http://www.hayatimdegisti.com/forum/testler-ve-anketler/)
-   -   KOKOLOJİ TESTLERİ (http://www.hayatimdegisti.com/forum/testler-ve-anketler/621117-kokoloji-testleri.html)

cansuyu 17-06-2012 09:12 PM

Cevap: KOKOLOJİ TESTLERİ

ara verdik testlere sanki :))

TOHUM EKMEK..

insan doğası mücadeleyi sever. bu başarma isteği belki de türümüzün hayatta kalmasının sırrıdır. tüm bilim dalları ağır çalışma ve boşa çıkan deneyler sonucunda doğmuştur ve her insan karakteri, bireyin ham kişisel deneyimlerinden benzeri olmayan bir şey yaratmanın doğal etkisiyle olmuştur. meydan okuma gereksinimimiz kimi zaman öyle baskındır ki işleri zorlaştırırız ve böylece kendi yarattığımız zorluklarım üstesinden kendimiz geliriz.

tanınmış bir bilim adamısınız ve yeni bir tür bitkinin geliştirilmesi üzerinde çalışıyorsunuz. laboratuvarda yıllardır deney yapıyorsunuz ve çalışmalarınız nihayet sonuç vermeye başladı. yarattığınız eserin dayanılıklığını denemek için 100 tohumu yaşanılmayacak bir çmle diktiniz.
diktiğiniz 100 tohumdan kaç tanesi yaşadı
( 0 ile 100 arası bir sayı veriniz.)

cansuyu 17-06-2012 09:30 PM

önce 98 dedim.. sonra da yok artık deyip 90 a indim ama bişey değişmedi :)

TOHUM EKMEK İÇİN ANAHTAR;

Verdiğiniz sayı kendinize güveninizin seviyesini gösterir. Bu hikayede bilim adamı güven duygusu ve hatta gururu temsil eder. Diğer yandan düşman çöl kumları zor bir testi ya da meydan okumayı, yani şüpheci duyguları ve belirsizliği gösterir. Daha yüksek sayılar söyleyenler, bilim adamına kendilerini daha yakın hissedenler ve daha çok kendilerine güvenenlerdir. Daha düşük sayılarla cevap verenler, meydan okumanın çok zor olduğunu düşünenler ve kendilerine daha az güvenenlerdir.

99-100 ARASI :
Size kendinize güveniyorsunuz demek az gelir: Daha uygun bir sözcük "kibirli" olacaktır. Elbette kendinize inanmak çok önemlidir ama siz dünyanın geri kalanını hiçe sayıyorsunuz. Unutmayın ki güçlü olmanın en büyük işaretlerinden bitanesi zayıflıklarımızı kabul etmektir.

81-98 ARASI :
Kendiniz ve yapabileceklerinize güveniyorsunuz ama bu küstahlık olarak görünmüyor. Bu çevrenizdekilere güven veriyor ve bu da sizi nereye giderseniz gidin doğal bir lider konumuna getiririyor.

61-80 ARASI :
Sizin için en iyi tanım "temkinli bir iyimser" olabilir. Daima iyiyi umut ediyor ama en kötü için hazırlıklı bekliyorsunuz. Bu gerçekçi felsefe başkaları uçup gittiğinde sizin ayaklarınızın hala yere sağlam basıyor olmasını sağlıyor.

41-60 ARASI :
Kendinize güveniniz ortalama düzeyde; ne fazla kendini beğenmiş ne de kayıp. Belki hala ne konuda iyi olduğunuzu keşfetmeye çalışıyorsunuz ya da önünüzde yükselen zorluklara sağlıklı bir saygı duyuyorsunuz. Kendinize inanın, diğerleri örnek alacaktır..

21-40 ARASI :
Kendinizden tamamen şüphe etmiyorsunuz ama önünüzdeki engelleri abartma eğilimindesiniz. Bu eğilimin sorumluluğunu zorluklara yükleyebilirsiniz ama tavrınız çevrenizdekilerin size bakışını etkiliyor. Başkalarının güvenini kazanmak için yapacağınız tek şey o güveni önce kendinizde duymanızdır.

1-20 ARASI :
Alçak gönüllü olmak başka bir şey ama sizin kendi değerinizi anlamak üzere biraz çalışmanız gerekiyor. Büyük şeyler başarabileceğinize inanmanın kötü bir yanı yoktur ve biraz sıkı çalışmayla yapabilirsiniz de. Sizi geride tutan tek şey sizsiniz.

0 TOHUM :
Kendine güvenin zerrenin olmaması gibi görünen şey aslında mükemmelliyetçi bir gururdur. Siz yanlış olduğunuzun ispatlanmasına, hatta tek bir yanlış yapmaya bile dayanamazsınız, bu nedenle her şeyin, sizin için zor olduğu numarasına yatarsınız. Eğer bu korkularla yüzleşmeyi öğrenemezseniz dünyayı sizin işe yaramaz biri olduğunuza inandırabilirsiniz ama siz aslında denemeye bile kalkmadığınızı bilirsiniz.

hatiicee 17-06-2012 09:32 PM

55 tane olsun:))

bigokyanus 18-06-2012 10:22 AM

99 geçti içimden , seviyorum tek sayıları :)

cansuyu 19-06-2012 01:55 AM

Düşünün ki siz bir Krallıkta yaşıyorsunuz ve bu Krallığınızın hazine si çalınıyor ve siz göreve gideceksiniz savaşa yani bu hazine yi kurtarcaksınız;

1)Savaşa gitmeden öönce ne hissederdiniz?

Savaşa giderkende yanınıza (kız ya da erkek farketmez) bir yandaş verilcek

2)Savaşa çıkmadan öönce bu arkadaşınız size ne der mesela?

3)Savaşa giderken siize özel bi kılıç yapılcak bu kılıcın şeklini biçimini nsl kesttini uzunluğunu ve aklınıza gelen herşeyi anlatın kılıç hakkında.

4)Peki savaş ta kaç kişi ölldürürsünüz.

Evet sonunda hazineye ulaştınız ve arkadaşınız gitti hazine yi açtı ve içindde mücevherler altınlar VB. birsürü değer li, eşya.

5)Arkadaşınız hazineyi açtıktan sonra siize bakışı nasıl olur size bişey söylemiyor sadece bakışını anlatın.?

bigokyanus 19-06-2012 10:18 AM

1-Savaşa hazır olduğumu hissederdim. Bitirilmemiş iş bende ağırlık yapıp bir an evvel bitirmek isterdim.
2-Ya Allah :)
3-Çok güzel bir el işlemesi var üzerinde , tutulan yerinde de kırmızı, yeşil değerli taşlar.
4-Öldürmem , öldüremem.
5-İnanamamış gibi , şokta .

cansuyu 19-06-2012 12:18 PM

gerilirdim.. her şeyi hallettim mi.. listelerim tamam mı.. yokluğumda geride kalacak herşeyi düşündüm mü eksik yok değil mi?

çabucak halledip döneriz dimi?

kılıçtan çok kamaya benziyor.. ucu gerçekten çok sivri.. kısa... kolay gizlenebilir..basit.. süssüz..

sanırım sonuna geldiğimde engel olan olursa onu öldürürüm.. çok zorlanırım ama yaparım.. ve ondan sonra durur muyum tanıklar ı da öldürür müyüm emin değilim.. sanki sadece ilk inde zorlanırım..

biz bunu alıp kaçsak mı :)) kimin umurunda krallık :))

anahtarı ben de bilmiyorum ama şimdi geliyor.. :))

cansuyu 19-06-2012 12:19 PM

SAVAŞ için ANAHTAR

1-Savaşa gitmeden önce hissettikleriniz sizin bir işe başlamadan önce hissetiklerinizdir.
2-Arkadaşınızın size söyledikleri ise; siz bir işe kalkışacaksınız ve bunda tereddüt ediyorsunuz ama bir arkadaşınız size gelip söylediği sözler size cesaret verebilir.
3-Yaptırdığınız kılıç ise sizin karakterinizi tanımlıyor..(inanmazsanız dikkatle düşünün)
4-Savaşta öldürdüğünüz kişiler ise sizin sinirli bir anınızda yapıcağınız zararı yani verdiğinğiz rakama gööre size fazla yaklaşmasınlar
5-Arkadaşınzıın size bakışı ise sizin karşı cinsten birinin size bakışı o şekilde olursa ondan etkilendiğiniz bakış.

bigokyanus 19-06-2012 12:41 PM

Hiçbir iş beni geremez çok doğru , sakince hallederim her şeyi .
Ya Allah denilince mi gaza geliyorum :)
Çok sakinim demek ki , kimseyi öldürmediğime göre :)
El işini çok severim , emeğe çok değer veririm doğru.
Şokta gibi mi bakıyormuşum , ilginç geldi :)

cansuyu 20-06-2012 11:30 PM

gece gece biraz hayal kurmak fena olmaz sanırım :))

On bin lira eskisi kadar büyük bir miktar degildir. Bu parayla yirmi yil önce araba alabilirdiniz. Elli yil önce yeni bir ev sahibi olurdunuz. Bugün ise ancak Hawaide on günlük bir tatil yapabilir ya da mutfaginizi yenileyebilirsiniz. Yinede on bin lira burun kivaracagimiz bir para sayilmaz.Size piyangodan on bin lira cikti. Bu parayla ne yaparsiniz?

1. Cok istedigim bir sey bulana kadar onu saklarim.

2. Hazir sansim acilmisken hipodroma gidip hepsini bir ata yatiririm.

3. Sansimi kutlamak icin büyük bir parti verip parayi bitiririm.

4. Hep hayalini kurdugum romantik geziye cikarim.

sweeet 20-06-2012 11:55 PM

Aklımda tatil ve dinlenmek var romantik olsa da olur. Şuanda gökten düşse o para yapmam birşey çünkü sınavımı bekliyorum. 17 gün sonra olsa düşünmeden çantamı alıp çıkardım yola. :D Yola çıkasım var. Tabi ben o paranın tamamını bitirmezdim tatilde e çoğu kalırdı geriye çünkü tatil için basit zevklerim var. Çok uzağa gitmeye niyetim yok dinlenebileceğim ve eğlenebileceğim bir yer olsa yeterdi. :D

cansuyu 21-06-2012 12:00 AM

ben de tatil dedim :))

ama paramı değil kendimi bırakırdım tatilde :)

sweeet 21-06-2012 12:01 AM

70 tohumu çimlendirdim ve sonucumu pek beğendim. Testleri geriden takip ediyorum. :))

cansuyu 21-06-2012 12:35 AM

şu anahtarı da yazayım da öyle kapatayım pc yi.. gerçi kızım tatilden dönüş yolunda.. sabahçıyım ama :))

ama... ama :(( anahtara şimdi baktım da :(

Anahtar;

Piyangodan para kazanmak, aniden asik olmak gibidir. Gerceklesmesi sizin elinizde degildir, kendiliginden oluverir. Ama gercek ask emek ister. Gecici arzu ve sehvet duygusunun tersine adanmislik ve özen gerektirir. Ani sansiniza verdiginiz tepki, askta en kötü aliskanliklarinizi aciklar.

1. Cok istedigim birsey bulana Kadar onu saklarim.

Ciddi ve temkinli görünüyossunuz. Ama bunun nedeni daima en iyiyi ariyor olmaniz. Iliskilerde duygusalliga kapilmiyorsunuz. Bu yüzden karsinizdaki kisi sizin sürekli arayis icinde oldugunuzu hissediyor. Bir iliskide en büyük yatirim kendinizi vermektir.

2. Hazir sansim acilmisken hipodroma gidip hepsini bir ata yatiririm.

“Bir sey iyiyse onun fazlasida iyidir” sözünü fazla ciddiye aliyorsunuz. Bir sevgili iyi oluyorsa iki, üc, bes, on tanesi daha da iyidir. Sizin icin sinir yok. Som agizlilik etmek istemeyiz ama eninde sonunda bir gün sansiniz dönecektir.

3. Sansimi kutlamak icin büyük bir parti verip parayi bitiririm.

Para harcanmali, ask yasanmalidir. Sizde öyle yapiyorsunuz. Degerli enerjinizi diger secenekleri degerlendirmek yada elinizdekiyle kiyaslamak icin harcamiyorsunuz. Yinede ilerisi icin kenara birseyler koymak gerekir. Gercek ask ömür boyu sürer. Ama her partinin bir sonu vardir.

4. Hep hayalini kurdugum romantik geziye cikarim.

Yabanci diyarlardaki zevkleri tatmak istiyor ama sonunda eve döneceginizi bilmenin güvenini ariyorsunuz. Farkli deneyimlerin kisiliginizi gelistirdigine ve tükenmeyen merakinizi yatistirdigina inaniyorsunuz. Ancak egzotik limanlarda uzun süre oyalanma aliskanliginiz, ana yurdunuza döndügünüzde yetkililer tarafindan karantinaya alinmaniza sebeb olabilir. Her seyi birden yasamak istiyorsunuz am ask saglam temeller ve sabit kökler üzerinde yükselir.

pervasız 22-06-2012 04:51 PM

bu başlığa baaa yıııll dııımmm . çok teşekkürler cansuyu.25889
benm cevabın 1 di ama alakası yokmuş acıkcası bu uymadı y789

cansuyu 22-06-2012 09:22 PM

beğendiğinize sevindim.:)) elbette ki her zaman bizi onaylamsını beklemiyorum sonuçların ama şöyle de bişr gerçek var.. bilinçaltımız bilinç düzeyimizden farklı :))

yine de iyi eğlenceler :)9

cansuyu 22-06-2012 10:09 PM

Bir yarasa düşündüğünüz zaman aklınıza gelen ilk şey büyük olasılıkla mağaralar, karanlık bir gökyüzü ve kan emici yaratıklar gelir aklımıza. Ama bir sürü korkunun v ebatıl inancın malzemesi olmalarına karşın yarasaların bir başka gizli yanları vardır.

Kanatları olmasına karşın onlar da bizim gibi memelidir ve yavrularını şefkatle emziriler Vahşi görüntülerine karşın yarasa toplumu bizimkinden daha barışcıldır. Bu yüzden bir dahaki sefere uçan bir yarasa gördüğünüzde onun da size , sizin hissettiğiniz gibi büyülenmiş ve korkuyla bakıyor olabileceğini düşünün.

Derin bir mağarada kayboldunuz ve uzayıp giden, bir labirenti hatırlatan koridorlarda dolanıyorsunuz. Yukarıya çıkan yolu bulmaya çalışırken bir yarasa uçarak yanınıza geliyor ve size birşeyler söylüyor.
Bu gizemli yaratık size ne söyledi?

1- Çıkışın nerede oldugunu biliyorum.
2- sana yolu göstereyim.
3- aramaya devam et.
4- Buradan asla çıkamayacaksın.

hatiicee 22-06-2012 10:17 PM

bence bana yolun nerde olduğunu gösterecek yarasa kardeş:))

cansuyu 23-06-2012 12:17 AM

aramaya devam et dedi.. valla çook ketum bu yarasa...
:))

YARASA için ANAHTAR

Bu senaryoda sihirli yarasa bir rehber sembolüdür ve kaybolmuş, boşyere çabalayanlara yol göstermektedir. Yarasanın size ne söyleyeceğini hayal ederek zor zamanlarda başkalarına nasıl yardımcı oldugunuz konusunda bize ipucu verirsiniz...

1- Çıkışın nerde oldugunu biliyorum
Biraz, herşeyi bilen birisi gibi olmak eğilimindesiniz. Başkalarına hemen el vermekte veya tavsiyede bulunmakta duraksamıyorsunuz ama bazen hiç gerek yokken yardım etmeye calısıyorsunuz ve müdahale ediyor gibi görünüyorsunuz.

2- Sana yolu göstereyim
Kocaman kalbiniz ve asla bencil olmayışınız başkalarına örnek oluyor. İnsanlar sizdeki gücü ve sefkati hissediyor ve bir sorunları oldugunda size gelebileceklerini bilmek onları rahatlatıyor.

3- Aramaya devam et
Başkalarına karşı, onların özeline olan saygınızdan dolayı uzak duruyorsunuz. Yardımcı olmak istemediğinizden değil, size tavsiye soruldugunda kısaca cevaplayarak onları sorunlarını kendi başlarına çözmeleri için cesaretlendiriyorsunuz. Bu davranış uzun vadede diğerlerine olgunlaşabilmeleri ve bağımsızlık kazanabilmeleri yolunda yapılacak en büyük yardımdır.

4- Buradan asla cıkamayacaksın
Başkalarının kötü durumlarından az da olsa keyif almak doğal olabilir ama bu bir özür değildir. ilişkilerinizi korumak için dikkatli olun

tuttu bu sefer :))

daha önce söylemiştim okulda 1200 çocuğum vardı.. özellikle liseliler gece üç beş nöbetlerine dikerler beni msj larıyla.. hep ne yapsam diye sorarlar.. oysa hiç söylemem onlara ne yapacaklarını.. sadece kendilerine doğru soruyu sormalarına yardım etmeye çalışırım.. BEN NE İSTİYORUM :))

HİÇ KİMSENİN BENLİĞİNE GÖRE KONUMLANDIRILMAMALI BENLİĞİMİZ...

birbirine rehber olmak.. ayna olmakla mümkündür en çok diye düşünürüm..ve müdahelelerden nefret ederim..

cansuyu 23-06-2012 12:46 PM

Sanat ve el isi dersleri, bazen ruhumuza zor bir sinava tabi tuttugumuz alanlara dönüsür. Gencler kendilerini kanitlamak icin, camur, lüle tasi, kil ve alciya sekil vermeye calisirlar. Bazi insanlar ise bunun icin yaratilmis gibidir. Eger bir nesne -ister seramik mask ister yalnizca bir havlu asacagi osun- süslenmeyi bekliyorsa onu görmezden gelemez, hemen süsler, dekore eder.
Sizin önünüzde de, kendi yaptiginiz, beyaz renkte bir fincan duruyor. Onu maviye boyamak istiyor ama uygulayacaginiz desene bir türlü karar veremiyorsunuz.
Fincanin üzerine, mavi boyayla asagidaki desenlerden hangisini cizersiniz?

1. Düz cizgiler

2. Kücük benekler

3. Damali cizgiler

4. Dalgali cizgiler

pervasız 23-06-2012 02:40 PM

damalı desen yapardım ben :) aslında küçük benkler cok tatlı olur ama puantiyelere gıcığım şu aralar :D

Kadir Serarslan 23-06-2012 05:55 PM

Ancak 40 tohumum yeşerirdi.
Piyangoyla tatil yapardım.
Yarasa bana da yolu gösterirdi.
Dümdüz çizgiler yapardım

cansuyu 23-06-2012 07:43 PM

kendi yanıtımı es geçiyorum ama hoşuma gitti :))

ANAHTAR

Mavi renk zihnin alt katmanlarindaki faaliyetlerle -hayal gücü, sezgi, zeka- iliskilendirilir. Fincanin üzerindeki beyaz yüzey ise, size rahat ve dogal bir bicimde kendinizi ifade olanagi .Bu acidan bakildiginda sectiginiz desen, sorun cözme ve yaraticilik alanindaki yapisal yaklasiminizi ve zihinsel gücünüzü gösterir.

1. Düz cizgiler

Net bir yaklasimi tercih ediyorsunuz. Sorunlarin Cözümüne kesin karar verip derhal uygulamaya geciyorsunuz. Insanlarin sizi, zorluklara dayanikli biri ya da bir lider olarak görmesi cok dogal.

2. Kücük benekler

Gücünüzü, zihninizin esnek ve sanatci yapisindan aliyorsunuz. Bu durum, bazen siradisi, hatta tuhaf biri olarak degerlendirilmenize neden oluyor.
Ancak yaratici yeteneklerinizle ve kendinize özgü vizyonunuzla topluma katkida bulunuyorsunuz.

3. Damali cizgi

Gündelik hayatin taleplerini karsilamak konusunda uzmansiniz. Ancak bu durum sizin siradan biri oldugunuz anlamina gelmiyor. Pek az kisi hayatini sessizce ama bu denli basarili bir sekilde düzenleyebilir. Bu sayede her zaman, ihtiyaci olanlarla paylasacaginiz zamana, bolluga ve sefkate sahipsiniz.

4. Dalgali Cizgiler

İnsanlarin duygularini kolayca ifade edebildigi, rahat ve huzurlu ortamlar yaratma yetenegine sahipsiniz. Bunu ilgi ve sefkat acligi hissettiginiz icin yapmiyorsunuz. Cevrenizdekiler size ilgi göstermek ve desteklemek icin dogal bir istek duyuyor. Iyi niyetli yaklasiminiz dalga dalga yayiliyor ve cevrenizdeki kisileri etkiliyor. Sizi taniyan ve seven herkese sorun. Sayenizde dünyanin daha güzel oldugunu söyleyecekler

pervasız 23-06-2012 07:59 PM

sevdim bu damayı :)

cansuyu 24-06-2012 11:27 PM

İŞ MÜLAKATI

1. Çalışmayı en çok istediğiniz şirketin mülakatına çağrıldınız. Mülakat günü odaya girdiniz ve bir ekiple görüşme yapacağınızı gördünüz. Ekip üyelerinin yaş ortalamasının kaç olmasını istersiniz?

2. Görüşme "sizi tanıyalım" gibi basit sorularla başladı ve sonra sıra şaşırtmalı yerlere geldi. Soruların tümüne kolaylıkla cevap verdiniz ama biri sizi çok etkiledi. Bu soru neydi?

3. Tam işe alındım diye düşünüp rahatlamışken, ekipten biri eksik ve zayıf noktalarınızı saymaya başladı. Kusur listenizde neler bulunur?

4. Aynı gece telefonunuz çaldı ve personel müdürü işe alındığınızı söyledi. Ne cevap verirsiniz?

cansuyu 24-06-2012 11:58 PM

1. 40 lı yaşlar

2. Burada da mı kokoloji :)) bilmiyorum.. öyle planlamadan giderim ki mülakatlara..belki en büyük hayalim düşüm nedir sorusu.. belki gözleriniz tam olarak ne renk :))
en son görüşmeye gittiğimde cv yi çekti önüne mülakatçı.. baktı.. dedi ki 85 de yola koyulmuşsunuz ve hiç durmadınız mı? güzel bir soruydu :)

3. sigara kullanıyorsunuz :(

4. nefesimi tutar.. ciddi ciddi teşekkür eder .. görüşmek üzere derim.. telefonu kapatım yuppiiii diye bağırırım.. yani şu beklediğim iş olursa.. hayır olduğunda öyle yapacağım... :))

cansuyu 25-06-2012 07:51 AM

ANAHTARR....

1-Bu soruya vereceğiniz cevap ideal eş olarak gördüğünüz kişinin yaşıdır. Mülakattaki amaç sadece tanışmak değil, bir izlenim yaratmaktır. İdeal patronunuzun yaşı, birlikte olmak istediğiniz kişinin yaşını gösterir. Örneğin eğer mülakat ekibi sizden çok daha yaşlı kişilerden oluşuyorsa, bu durum "yaşlı tilkiler"i çekici bulduğunuz anlamına gelir.

2-Zihninizde en çok yer eden soru, gizliden gizliye hayatınızdaki kişiye sormak istediğiniz sorudur. Aklınızda kalan soru "Bu şirketi neden seçtiniz?" diyelim. Hepimiz "Beni neden seçtin?" diye sormak isteriz, değil mi? Veya: "Bize hedeflerinizden söz edin." Çeviri: "Ben yanında olmadığımda neler yapıyorsun?"

3-Yetkilinin sıraladığı kusurlar aslında sevgilinizin hoşlandığı yanlarınızdır. Kendinizde hata olarak gördüğünüz şeyler, çoktan düzeltmeye başladığınız özelliklerinizdir. Eğer "Kendinize fazla güveniyorsunuz" eleştirisi aldıysanız bu hayatınızdaki insanın sizdeki en sevdiği özelliktir. "Yeterince atılgan değilsiniz" eleştirisi de sizin en sevilen özelliğinizdir. Yumuşak başlı ve sevecen bir insansınız demektir. "Deneyiminiz yetersiz" ise demek ki bir ilişkiye tazelik ve sınırsız potansiyel katıyorsunuz.

4-İş teklifine verdiğiniz cevap evlenme teklifine göstereceğiniz tepkiyi yansıtıyor. "Gerçekten mi? Ciddi misiniz? Başlamak için sabırsızlanıyorum." Bu sözler ilişkinin iyi başlamasını sağlar. Ama sözleşme imzalanana kadar soğukkanlı davranın, coşkunuzu gizleyin. Fazla hevesli görünmek bazen umutsuzluk olarak da algılanır. "Birkaç gün düşünmek istiyorum." Bu akılcı bir yaklaşımdır. Olaya atlamanın gereği yok. Ne de olsa büyük bir taahhüde giriyorsunuz. "Birkaç teklif daha aldım. Hepsini değerlendirip öyle karar vereceğim." Kendinizden çok emin görünmeyin. Büyük ihtimalle başka adaylar da vardır.

pervasız 25-06-2012 10:28 AM

40 lı yaşlar dedim ama biraz garip oldu galiba :D

daha önce iş deneyiminiz var mı diye sordualr. demek ki gecmişi merak edenlerdenim :D

kusurlarım: eşim istemezse çalışmam, ailem için işi bırakırım :P demek iyi bi eş mi olucam ne :D

sıcak bi teşekkürdü sadece. :D

cansuyu 27-06-2012 01:11 AM

Aura Rengi Testi:

Aşağıdaki soruları cevaplayınız
Soruları cevaplarken, aşağıdakilerden hangisinin sizi en iyi tanımladığını belirleyin. Testin sonunda aura renginizin ne olduğunu gösteren çizelgeye bakın.

Kendinizi nasıl görüyorsunuz?

• 1 - Günü meditasyon yaparak geçirdiğim basit bir hayatım var.
• 2 - İnsanlara yardım etmeyi gerçekten çok severim ve muhtaç olanlara hep yardım etmeye çalışırım.
• 3 - Organik yiyecekler, vitaminler ve yoga ilgi alanımdır. Kolaylıkla arkadaş edinebilirim.
• 4 - Her zaman grubu eğlendiren kişi benimdir. Başka insanlarla olmayı ve sohbet etmeyi çok severim.
• 5 - Çok anlayışlıyımdır ve diğer insanların duygularına önem veririm.
• 6 - Çok atletik bir insanım ve insanlar genelde enerjimi saldırganlıkla karıştırırlar çünkü çok mücadeleci bir yapıdayım.
• 7 - Çok duygusalım ve acıklı olaylar karşısında hemen ağlarım. Birini acı içinde görmeye dayanamam.

Çalışma arkadaşlarınız sizin hakkınızda ne söylüyor?

• 1 - Elbiselerim kirlenecek mi? Eğer kirlenecekse, o zaman yapamam.
• 2 - Evet evet evet. Birine hayır demekten nefret ederim.
• 3 - Okulda en sevdiğim derslerden biri de teknoloji ve tasarım dersidir, el zanaatlerini severim.
• 4 - Evet, yüksek beklentilerim olduğunu biliyorum, ama ben mükemmeliyetçiyim.
• 5 - Sadece önüme projeyi koy ve bunu yapamayacağımı söyle.
• 6 - Ekibim için ne gerekirse yaparım.
• 7 -Şimdi dinleyin, yapacağımız şey şu. Takım kaptanı olmamın bir nedeni var.

Ne tür bir insansınız?

• 1 – Yaratıcı imgeleme teknikleriyle çalışırım.
• 2 - Başkalarına hizmet etmek için burada olduğuma inanıyorum. Yardım etmek için ne gerekiyorsa yaparım.
• 3 - Ben kalabalıktaki asiyim. Yapmamamı söyle, tek amacım onu yapmak olur.
• 4 - Konuşmayı, bilgi paylaşmayı ve insanları tanımayı severim, yazar ve oynarım.
• 5 - Aerobik yapmayı, spor yapmayı ve fiziksel yeteneklerimi test eden herşeyi severim.
• 6 - Çok çabuk sinirlenirim.
• 7 - Sonsuza kadar öğrenciyim, herşeyi öğrenmek isterim.

Arkadaşlarınız sizi nasıl tanımlar?

• 1 - Çok geniş bir hayal gücüne sahiptir. Harika bir yazar olur.
• 2 - Aziz gibidir, gerçekten; tanıdığım en bağışlayıcı insan.
• 3 - Tam bir sanatkardır, tanıdığım en yaratıcı insan.
• 4 - Tanıdığım en sevgi dolu insandır.
• 5 - Kendine vereceği zararı düşünmeden, insanları kurtarmak için yanan binaya girer.
• 6 - Ayakları yere sağlam basar.
• 7 - Kendine çok güvenir ve başkasına ihtiyaç duymaz.

En çok neyi seversiniz?

(Kadınlar için)
• 1 - Makyaj çantamı ve bir sürü parfüm.
• 2 - Evim, tam istediğim gibi dekore edildi.
• 3 - Marka kıyafetler. Tam bir şıklık örneği olmak istiyorum.
• 4 - Tabi ki mücevherler
• 5 - Kurabiyeler, şekerler, çikolaya; tatlı olan herşey.
• 6 - Bitkiler. Birsürü bitki ve çiçek.
• 7 - Romantizm. Onsuz hayatın bir anlamı yok ki.

En çok neyi seversiniz?

(Erkekler için)
• 1 - Traş bıçağı, aftershave ve manikür setim.
• 2 - Rahat deri koltuğum ve geniş ekran televizyonum.
• 3 - Kredi kartım, şehirdeki en iyi terzi için.
• 4 - Tabi ki spor arabam.
• 5 - Bana pizza, patates ve bira verin.
• 6 - Yürüyüş yapmak ve açık havada olmak.
• 7 - Kız arkadaşımla partilere gitmek.

Hangisi gerçek sizsiniz?

• 1 - Bir hayalim var. Geleceği çok açık ve net bir şekilde görebiliyorum ve hayallerimi nasıl gerçekleştirebileceğimi biliyorum.
• 2 - Konuş benimle. Bana herşeyi anlatabilirsin ve ben de her kelimesini duyarım.
• 3 - Beni kilitleme. Anı yaşamak istiyorum.
• 4 - Doğaya tutkunum, kendimi huzurlu hissedeceğim yeri arıyorum.
• 5 - Bir karşılığı olduğunu bildiğim sürece, risk almaktan korkmam.
• 6 - Yanlız olmayı tercih ederim.
• 7 - Bağırma ve sinirlenme. Üzgün ve sinirli olan benmişim gibi hissediyorum.

En zayıf noktanız hangisidir?

• 1 - Gözlerim ruhumun pencereleridir ve benimkiler sürekli ağlar.
• 2 - Sanırım yeterince konuşmuyorum, çünkü çok konuştuğumda boğazım ağrıyor.I
• 3 - Hazımsızlık. Baharatlı yiyecekleri çok seviyorum ama vücudum onlara tolere edemiyor.
• 4 - Ciğerlerim. Nefessiz kaldığımı hissettiğim zamanlar oluyor.
• 5 - Kaslarım, egzersiz yaptığımda ağrıdan duramıyorum.
• 6 - Sinir sistemim, çok çabuk gerilip tedirgin oluyorum.
• 7 - Başım çatlayacak gibi hissediyorum. Sık sık başağrıları çekiyorum.

Aura Renk Testi Sonuçları
Cevaplarınıza bakın ve hangi sayıyı en çok işaretlediğinizi belirleyin.
Test Sonuçları

Test Sonuçları

1 Numara
İndigo
2 Numara
Mavi
3 Numara
Sarı
4 Numara
Yeşil
5 Numara
Turuncu
6 Numara
Kırmızı
7 Numara
Mor

bigokyanus 28-06-2012 10:52 AM

Maviymiş rengim ki mavi en sevdiğim renktir , tam benlik ...

cansuyu 28-06-2012 12:22 PM

..sahi günün sorusu..

Bir hayvanat bahçesinde geziniyorsunuz ve kafesteki hayvanlara bakıyorsunuz. kafeste oturan yalnız bir maymunun önünde duruyorsunuz ve göz göze geliyorsunuz.
maymun size ne diyor?

1. Ah keşke bir muz olsaydı
2. Hadi yaylan bakalım burda görülecek bir şey yok.
3.bu kafeste delireceğim çıkartın beni buradan.

bigokyanus 28-06-2012 01:55 PM

3 cevapta aklıma gelen değildi , hu hu naber dedi :)

1 ya da 3 ama bezgin göründüğüne göre 3 diyeceğim ...

cansuyu 28-06-2012 08:51 PM

cevaplardan önce...

maymun bana da bunları söylemedi tam olarak aslında.. sanki alayla baktı.. sanki kafa tuttu.. sana göre burası parmaklıkların ardı.. bana göre orası.. sen orada özgür olduğunu mu sanıyorsun ki dedi..

hattaa.. valla ben maymunun yalancısıyım :)) freudun bi sözünü sarfetti.. ya da bana öyle geldi..ama maymunlara çevirdi bu sözü

Özgürlük insanlara medeniyetin bir armağanı değildir.
Hiç medeniyet yokken insanoğlu çok daha özgürdü.

bu arada.. hala alıntı yapamıyorum.. böyle idare edin artık.. :))

sevgili Bigokyanus..bu testlerde sadece aracı olsam da.. ne düzenleyen ne yorumlayan değilsem de.. öyle bir olgu dikkatimi çekti ki yorumunuzda..

ben.. sadece yalnız demiştim maymuna..onu bezgin gören si,zdiniz.. YALNIZLIK ve BEZGİNLİK.. bir şekilde aynı fotoğraf karesinde olabilir mi sizin için??

ve merak ettim.. yalnız olan bu maymunda hepimizin göreceği orada yazılmayan ikinci özellik nedir acaba??

ben düşündüğümde.. mahçup gördüm onu.. utanmış....

pervasız 28-06-2012 09:08 PM

bence 3.
ama son sorunuza gelince orda olmayan 2.özellik. izlenilmekten bıkmış, insanlara ''maymunluk'' etmekten...

cansuyu 29-06-2012 12:03 AM

KAFESTEKİ MAYMUN için ANAHTAR

kafesteki hayvanlar zihnimizde özgürlüğümüzün kaybı ve doğal güdülerimize toplumun koyduğu sınırlamaları ifade eder.
birçok yönden insana benzedikleri için maymuna empati duymamız ve kendimizi onlarla özdeşleştirmemiz daha kolaydır.
maymunun gönderdiğini söylediğiniz mesaj özgürlüğünüzün kısıtlanması hakkındaki gerçek duygularınızı yansıtır..
bunlar söylemek istediğiniz, ama hayatınızı idare ettiğini düşündüğünüz sosyal sistem ya da gurup hakkında söyleyemediğiniz sözlerdir..

bigokyanus 29-06-2012 09:57 AM

Ne bileyim maymun gözümün önüne geldiğinde , halinden bezmiş bir halde belirdi . Sanki monotonluktan sıkılmış hayatına renk katmak ister gibi ...
Benim sık sık düştüğüm ve hemen içinden çıktığım bir durumdur bezginlik ...

cansuyu 30-06-2012 11:54 PM

gece ilerlerken güzel düşler kurmaya ne dersiniz :)

HAYAL ARABASI

hayalinizdeki arabayı düşünmen için biraz vaktinizi ayırın, ne fiyatını ne de pratik olup olmamasını düşünün. sadece kendinizi nasıl bir arabada hayal ediyorsunuz?

1. yüksek performanslı, her opsiyonu olan bir araç
2.çok güzel şasili bir tasarım harikası
3.üstündeki fahiş etikete uygun bir statü sembolü
4.motoru çalıştığı sürece her şey olabilir...

hatiicee 30-06-2012 11:56 PM

benceeeeeeeeeee 2.çok güzel şasili bir tasarım harikası olsa hiçte fena olmaz:)))

cansuyu 01-07-2012 12:10 AM

:)

özel tasarımları.. benzersizleri.. ben de severim.. ama söz konusu araba olunca.. bilmem ki.. sanki obsiyonel.. fpnksiyonel olması nı önemsedim..

cansuyu 01-07-2012 03:35 PM

geceden kalma hayallerimizin gözlerimizde geceden kalma yıldızlarla buluştuğu keyifli pazarlar dilerim hepimize..

gecikmeli..

HAYAL ARABASI İÇİN ANAHTAR

hayal arabanızda aradığınız özellikler bir eş ararken dikkatinizi çekecek özelliklerdir.

1. yüksek performanslı, her opsiyonu olan bir araç: eşinizden mümkün olan her şeyi istiyorsunuz.mükemmeliyetçi bir anlayışınız var.

2. çok güzel şasili bir tasarım harikası: fiziksel güzelliğin kalbinizi fethetmenin tek anahtarı olduğu kesin.dış görünüşe verdiğiniz bu abartılmış önem sizin rahatlıkla boş birine kapılabileceğiniz anlamına geliyor.

3.üstündeki fahiş etikete uygun bir statü sembolü: sosyal pozisyon ve madi başarı sizin için hayati önem taşıyor ve bu eş seçiminize de yansıyor. doğru aile, doğru tahsil, doğru meslek toplandığında size göre doğru insan oluyır.

4. motoru çalıştırdığı sürece her şey olabilir: minimum standartlara sahip hemen her kişiyle mutlu olabilirsiniz. bu da sizi açık, sevecen ve bağışlayıcı biri yapıyor.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:51 AM.