![]() |
Cevap: KOKOLOJİ TESTLERİ işte geliyorrr :))) METRODA YOLCULUK Metroyla yolculuk hem cazip hem de berbat bir şeydir. Kalabalık ve gürültülüdür. Ayrıca pek güvenli ve temiz sayılmaz. Ama onui kent yaşamının ayrılmaz bir parçası olarak görürüz. Belki elektrikli rayların uğultusu, belki her duraktaki ani duruş ve kalkışların sarsıntısı ya da en deneyimli kentliyi bile şaşırtan sayısız şoklar ve beklenmedik rastlaşmalar... Ne olursa olsun metro bize süprizler vaat eder. "Her şeyi gördüğünü mü sanıyorsun? Yanılıyorsun ? " der. Metroda kalabalık bir vagondasınız. Yanınızdaki tek kişilik bir yer boşaldığını gördünüz. Oturmak için hamle yaparken, bir başkasının da oraya yöneldiğini fark ettiniz.Ne yaparsınız? 1. Tabii ki otururum 2. Kararsız kalır, harekete geçmeden önce çevreme bakarım 3. Onun oturmasına izin veririm 4. Başka vagona geçerim |
Cevap: KOKOLOJİ TESTLERİ METRO ANAHTAR Pek cazip bir yolculuk değildir. Üstelik seyredecek manzara da yoktur. Ama bazen gideceğimiz yere ulaşmamızı sağlayan tek araçtır. Bu açıdan bakıldığında metro, görücü usulü tanışmalara benzer. Her ikisinde de yanlış yola girildiğinde artık yön değiştirmek mümkün değildir. Bu seneryodaki tutumunuz, yakın arkadaşınızın "tam sana göre biri" düşüncesiyle tanıştırdığı kişiyle ikinci kez buluşmaktan kaçınmak için seçeciğiniz yönetimi anlatır. 1.Tabii ki otururum Ne istediğinizi ve daha önemlisi ne istemediğinizi biliyorsunuz. Deneyimleriniz, eğer sonuçlarına siz katlanacaksanız, başkalarının duyacağı üzüntüye aldırış etmemeyi öğretmiş. Yaşamınız sürecinde pek çok kişinin kalbini kıracaksınız ama en azından sizinkinin kırılmayacağı kesin. 2.Kararsız kalır, harekete geçmeden önce çevreme bakarım. Olaylara daima geniş bir açıdan bakıyorsunuz ve karara varmadan önce konuyla ilgili olan herkesin duygularını dikkate alıyorsunuz. Ne de olsa dünya sizin çevrenizde dönmüyor. Ama unutmayın; şu an yapacağınız seçim sonucunda ya rahat koltukta yolculuk edeceksiniz ya da uzun yol boyunca kayışa asılı kalacaksınız. Bir de tabii "neden böyle oldu?" diye düşünmek var. 3.Onun oturmasına İzin veririm Diğer insanların ne düşündüğü sizin için önemli. İyi görünmek adına hep başkalarının arzularına göre davranıyorsunuz. Herkes sizin çok uyumlu olduğunuzu düşünüyor. Ama arada bir hakkınızı savunmazsanız, ayakta kalmanızdan mutluluk duyan biriyle karanlık bir tünelde uzun bir yolculuğa çıkabilirsiniz. 4.Başka vagona geçerim. Görücü usulü tanışma size yabancı bir kavram. Hiç tanımadığınız biriyle ilişkiye atılmak düşüncesi bile yangın çıkışına koşmanızı sağlayabilir. Ama sizi tanıyan kişiler bunun farkında. Pekçok olumlu niteliğinize rağmen çöpçatanların listesinde hiçbir zaman üst sırada değilsiniz. |
Cevap: KOKOLOJİ TESTLERİ Metro testinde aşağı yukarı hepsini yapabilirim en çok da benimle birlikte o boşalan yere yönelen kişiye bağlı, benim yorgunluk dereceme de. Eğer yorgun değilsem, ağır yüklerim yoksa pek de oturmayı tercih etmem malum bizim metro yolculukları kısa oluyor diyelim ki tren olsun ki o yolculuklar hem uzun hem de daha sasıntılı. :D Kesinlikle yanımda benden daha çok ihtiyacı olan birisi varsa ona öncelik tanırım. Kararsız kalmam tereddüt etmem ama bir teşekkür de beklerim o ayrı. :D Sanırım bu metro testi bana hiiiç uymadı. İlişkilerde tanışma biçimlerine esnek bakarım. Bir çok konuda ilk etapta karasızlıklar yaşamama rağmen o konularda genelde çok kararlıyım. Önemli olan tanışma biçimi değil anlaşma biçimi bence insanların. :D |
Cevap: KOKOLOJİ TESTLERİ fırsat bulmuşken ben de biraz baksam testlere fena olmayacak :) hadi benimki de metro değil otobüs olsun.. gözüme kestirdiğim yeri gözüme kestirdiğim andan itibaren benim sayarım ve mutlaka otururum e malum ben yaşlıcayım :)) hatta başka oturmak isteyen olursa öyle sinirlenirim ki :) cevaba baktım da.. gerçekten ne istemediğimi bilmekte üstüme yok :)) ve evet.. ben zarar görmeyeceğim ..en azından bundan sonra... Hayatınız boyunca bir kurban olmak zorunda değilsiniz. Tam şu anda ne olduğunuz, geçmişteki seçimlerinizin bir sonucudur. Ne olacağınız ise bundan sonra yapacağınız seçimlere bağılıdır. Ivan Burnell |
Cevap: KOKOLOJİ TESTLERİ makas testinde kağıdı illa katlayıp kıvırıp keserdim.. sonucu okuyunca irkildim |
Cevap: KOKOLOJİ TESTLERİ ..ve bugünkü... KOMEDİ DÜNYASI İnsanlara gülmek kolaydır. Ama onları güldürmek çok zordur. Bazı insanlar karşısındakini güldürmek için her şeyi yapar. Ama bir kahkaha duymak için kendini gülünç duruma düşürmeyi kabullenecek pek az kişi vardır. Gerçek komedyenler, gülünç olmakla, özsaygıyı koruma arasındaki dengeyi başarıyla kurarlar. İyi bir espri anlayışı az bulunur ve çoğumuzun dostlarında ya da eşinde aradığı bir özelliktir. Paylaşılan kahkahalar insanları biraraya getirir ve şakayı sizden başkalarının da anladığını bilmek ortak bir bağ yaratır. 1.Stand-up gösteriniz için ilkez sahneye çıkıyorsunuz ve başarılı olmayı arzuluyorsunuz. Ama gösterilerinizi izlemesini asla istemediğiniz biri var. Kim bu kişi? 2.Komedi dünyasında başarılı olmak için gerekli gördüğünüz en önemli koşul nedir? 3. Program sırasında bir hata yaptınız.Ne tür bir hataydı ve bu durumu nasıl düzelttiniz. 4. İzleyicilerden biri herkesten çok güldü. Kimdi bu hayranınız? |
Cevap: KOKOLOJİ TESTLERİ Komedi Dünyası İçin Anahtar Kahkaha, psikolojik çağrışım açısından zengin bir eylemdir. Endişe, kaçış, denetim ve parçalanma kavramlarıyla ilişkilidir. Sahne gösterisi ise izleyicileri de içerdiği için başkaları tarafından gözlenmeyi ve değerlendirilmeyi anlatır. Dolayısıyla, bu senaryoda komedyen rolüne girmekle, korku ve zaaflarınızla yüzleştiniz. 1.Gösteriyi izlemesini istemediğiniz kişi kimdi? Sevgiliniz mi? Ailenizden biri mi? Patronunuz mu? Belki şakalarınızda onun adı geçtiği için izlemesini istemiyordunuz. Ama aslında bu kişi asla düş kırıklığına uğratmak istemediğiniz biridir. Hayatımızda bazı insanlar vardır ki onların bize gülmesini hiç arzu etmeyiz. 2.Bir komedyen için başarının sırrı olarak neyi söylediniz? Bu soruya verdiğiniz yanıt, kendi sosyal ilişkilerinizde en çok ihtiyaç duyduğunuz şeyi anlatır. Uygun zamanlama mı? Yüksek performans mı? İyi bir menajer mi? Bunlar önemli etkenlerdir. Ama en önemlisi, insanların istedikleri şeyi sunmayı başarmaktır. 3.Sahnedeki hatanız, geçmişte yaptığınız ve aklınıza geldikçe pişmanlık duyduğunuz önemli bir yanlışı anlatır. Gösterinin ortasında mikrofonu düşürmüşseniz, geçmişte çok fazla sakarlık yapmışsınız demektir. Size laf atan seyirciye cevap veremediyseniz, zor zamanlarda ya da eleştirildiğinizde bocalıyorsunuz demektir. Eğer seyirciye hakaret ettiyseniz, çevrede kimin bulunduğuna dikkat etmeksizin aklınıza her geleni söylediğiniz anlamına gelir. Hatayı düzeltme çabanız, ileride yapacağınız benzer yanlışların etkisini en aza indirgemek için seçeceğiniz yöntemi gösterir. Olayı fark etmemiş gibi gösteriye devam edebilirsiniz. Ama bazen en uygun yol hatayı itiraf edip kendi halinize gülmektir. 4.Şaka, psikolojik açıdan karmaşık bir olgudur. Kontrolü, karşınızdakileri güldürerek elde tutmaya çalışırsınız. Bunu sağlamak için, diğer insanların espri anlayışına hitap etmeyi bilmeniz gerekir. Ayrıca onları memnun etme girişiminizin başarısızlığa uğrama ihtimali de vardır. Büyük hayranınız olarak belirttiğiniz kişi, sizin üzerinizde denetim gücü olmasını istemediğiniz biridir. Bunun nedeni aranızdaki dostça ya da daha yoğun bir rekabet olabilir. Ancak bu kişi gösterinizi renklendirecek uyarımı sağlayarak, bireysel gelişiminizin anahtarını elinde tutan kişidir. |
Cevap: KOKOLOJİ TESTLERİ cumartesi testi :) GELECEĞİN HABERCİLERİ Bir cumartesi günü evde tembellik ederken zil sesiyle yerinizden sıçradınız. Kapıyı açtığınızda çok şaşırıyorsunuz. Eşikte iki hayvan duruyor. Size iki mektup getirmişler. İçlerinde de geleceğe ait öngörüler var. Zarfları açınca iki mektubun içeriğinin çok farklı olduğunu görüyorsunuz. Bir mektupta sizi mutlu bir geleceğin beklediği yazıyor. Diğeri ise felaketleri ve mutsuzluğu haber veriyor. Aşağıdaki hayvanlardan hangisi size iyi haber getirdi, hangisi kötü haberi getirdi? 1. Kaplan 2. Köpek 3. Kuzu 4. Papağan 5. Kaplumbağa |
Cevap: KOKOLOJİ TESTLERİ kendi cevaplarım.. papağan kötü haber kaplumbağa iyi haber getirdi.. acaba kötü şeylerin sürekli tekrarlanacağını iyi şeylerinse gelmek bilmediğini mi düşünüyorum dedim kendi kendime ama test bununla ilgili değilmiş :)) GELECEĞİN HABERCİLERİ İÇİN ANAHTAR Seçtiği eş, çoğu kişinin geleceğini etkiler. Hayvanlarla ilgili olumlu ve olumsuz çağrışımlarınız, psikolojik açıdan zengin ve karmaşık anlamlar taşır. Bu senaryoda size mutluluk mesajı gerektiren hayvan, ideal eş olarak düşündüğümüz kişiyi temsil eder.Felaket habercisi ise, sizi derin karanlıklara çekmesinden korktuğunuz kişiyi tanımlar. 1.Kaplan a-) İyi Haber: Coşkulu, güçlü ve irade sahibi, hükmedici bir eşle mutlu olacağınıza inanıyorsunuz. b-) Kötü Haber: Kibirli, ormanın sahibiymiş gibi etrafınızda dolaşan, ev işlerine yardımcı olmaktan söz ettiğinizde homurdanan, hükmedici bir eşe rast gelmekten ürküyorsunuz. 2.Köpek a-) İyi Haber : Bir eşte aradığınız en temel özellik kesin sadakat ve koşulsuz adanmışlıktır. b-) Kötü Haber: Herkesi memnun etmeye çalışan ve başkalarının ne düşündüğüne fazla önem veren kişilerle asla anlaşamazsınız. 3.Kuzu a-)İyi Haber: Sizin için mutluluğun anahtarı sıcak kalpli ve ilgili bir eştir. b-)Kötü Haber: Evden pinekleyen, her gün aynı şeyleri yapan, sıkıcı bir eşle yaşamak zorunda kalmak sizi ürkütüyor. 4.Papağan a-)İyi Haber : Size uygun olan eğlenmeyi seven, konuşkan ve güldürmeyi bilen bir eş. b-)Kötü Haber: Çalışmaktan hoşlanmayan, sürekli gevezelik eden biriyle asla anlaşamazsınız. 5.Kaplumbağa a-)İyi Haber : Ciddi, güvenilir, ihtiyaç duyduğunuzda yanınızda bulunan bir eşle mutlu olursunuz. b-)Kötü Haber : En büyük kabusunuz hayatınızı ağır hakaret eden, pek zeki olmayan biriyle geçirmektedir. |
Cevap: KOKOLOJİ TESTLERİ pazar pazar :)) SÜZÜLEREK GİDİYORUZ İnsanın pek çok konuda üstünlükleri vardır. Ama suyun üzerinde kaymak bunlardan biri değildir. Havuza girdiğimizde hepimiz biraz çaba harcayarak başımızı suyun üzerinde tutup bir kaç kulaç atmayı başarırız. Ancak okyanusun ortasına düşersek can yeleği olmaksızın sağ kalmamız çok zordur. Ama her zaman olduğu gibi insan zekası, bedensel yetersizliğine çare bulmuş ve deniz araçlarını icat etmiştir. Onlar sayesinde bugün ulaşamadığımız hiç bir deniz, akarsu ve göl kalmamıştır. Suyun üzerinde süzülen bir deniz aracı olduğunuzu hayal edin. Aşağıdakilerden hangisi sizi tanımlar? 1. Kütüklerden yapılmış bir sal 2. Dayanıklı bir sandal 3. Yarış Teknesi 4. Yolcu Gemisi |
Cevap: KOKOLOJİ TESTLERİ bana sal olup süzülmek cazip geldi... anlamı ne şimdi öğreneceğim.. SÜZÜLEREK GİDİYORUZ” için ANAHTAR Su Havzaları, gemilerin ve teknelerin doğal varlık alanıdır. Su üzerindeki aracın hiçbir yanında sınır ve engel yoktur. Kendinizi açık denizdeki bir tekne olarak hayal etmek, kısıtlayıcı bağlardan uzak bir hayatı düşlemektir. Sizi tanımlayan deniz aracı ise, sadece kendinize ait olan zamanları nasıl değerlendirdiğinizi anlatır. 1.Kütüklerden yapılmış bir sal, Boş zamanızı bir yerden diğerine amaçsızca gezerek geçiriyor, açık hava faaliyetlerinden zevk alıyorsunuz. Balıkçı kayığıyla gezebilir, dağa tırmanabilir, kamp kurabilir, balık tutabilir ya da sadece açık havada dolaşabilirsiniz. Sizin için önemli olan doğa ortamında bulunmanız. Çünkü siz, bütün bir günü çimlerin üzerinde sırt üstü yatıp sadece bulutları izleyerek geçirdiğinizde de mutlu oluyorsunuz. 2.Dayanıklı Bir sandal, Bedensel faaliyetler ve ter dökmek sizi dinlendiriyor. Hafif ya da ağır bedensel çalışmalar, takım oyunları ya da bireysel sporlar… Vücudunuzun sınırlarını zorlayan her türlü faaliyet hoşunuza gidiyor. 3.Yarış Teknesi Sakin bir yaz gününü, son sürat yol alan bir yarış teknesinde geçirmekten daha güzel ne olabilir ? Yüksek tempolu eğlence türlerini tercih ediyorsunuz. Sürat sporları, talih oyunları ve zamana karşı oynanan, reflekslerinizi sınayan oyunlar… 4.Yolcu Gemisi Sizce gündelik hayatta yetirince heyacan var. Doktorunuz boş zamanlarınız için size zihinsel faaliyetler önermiş olmalı. Boş zamanlarınızda satranç oynamayı ve yap-bozla ilgilenmeyi, yürüyüş yapmayı, güzel bir roman okumayı ya da salon oyunlarını tercih ediyorsunuz. |
Cevap: KOKOLOJİ TESTLERİ Köpek Kötü Haber: Herkesi memnun etmeye çalışan ve başkalarının ne düşündüğüne fazla önem veren kişilerle asla anlaşamazsınız. Papağan İyi Haber : Size uygun olan eğlenmeyi seven, konuşkan ve güldürmeyi bilen bir eş. Süper bir testmiş:))Eş tercihi tam da istediğim gibi :)) |
Cevap: KOKOLOJİ TESTLERİ 1. Babam :S espriye bakış açılarımız çoğu zaman farklı olduğu için öyle demek geldi içimden. 2. Doğal olmak. 3. Ufak bir dil sürçmesi hatırlayamamak o gösteriye hazırlandıysam küçük hatalarım olur zamanla da bu hataları aşarım öyle eminim kendimden :D. İyi mizah çoğu zaman spontanedir hataları bile şakaya çevirebilmeli insan o durumda. 4. En yakınlarım dedim. Ruhum asi yapacak bir şey yok. Kendi iplerim benim elimde olsun. Özgürlüğüm çok değerli denetim altında olmak istemem ki denetimci tarafımı da törpüleme çabasındayım. Bayan mükemmeliyetçi olmaktan yoruldum herkesi olduğu gibi kabul etmeye çalışıyorum ki onlar da beni koşulsuz kabul etsinler. |
Cevap: KOKOLOJİ TESTLERİ Gelecek haberleri testi de ne ilginçmiş kokolojinin güzelliği burada ummadığın şeylerde beklenmedik yorumlar. :)) İyi haber: kaplan Kötü haber: kablumbağa |
Cevap: KOKOLOJİ TESTLERİ teşekkürler sweet :) özgürlüğüme düşkün.. sınırlarımın bekçisi.. bayan mükemmel.. demir leydi.. ve herkesin dinlendiği ada olmak :)) hiç yabancı değil bana.. ve ben kendimi olduğum gibi kabul ediyorum.. başkaları beni ister kabul etsin ister etmesin.. önceleri sandım ki.. ben başkalarının sınırlarına saygı gösterirsem onlar da benim sınırlarıma saygı gösterir.. yanıldım.. ben kendi sınırlarıma saygı gösteriyorum hepsi bu... nice nin dediği gibi.. aç aslanlarla dolu bir ormanda.. sırf vejateryenim diye onların sizi yemeyeceğini sanmak büyük yanılgı :) |
Cevap: KOKOLOJİ TESTLERİ Şu deniz aracı testinde de "Kütüklerden yapılmış bir sal" olmak dışında hepsi bana yakın geliyor eğlence anlayışım zaman zaman değişkenlik gösteriyor. Yolcu vapuru gibi iki yaka arasında hala mekik dokuyorum zaten. |
Cevap: KOKOLOJİ TESTLERİ bugün bilgisayarı açmaya bile zamanım olmadı.. umarım çok bekletmedim :) HAYALİNİZDEKİ EV Bazı insanlar evini sadece barınak ya da dışarda geçirilen uzun ve zorlu bir günden sonra uyuyabilecekleri bir yer olarak görür. Ama çoğu kişi için evi daha derin anlamlar taşır: Güvenlik duygusu, konfor, şefkat ve aşk... Hissettirdikleri ne olursa olsun, kişinin ev imajı, anılarına ve deneyimlerine göre belirlenir ve içinde bulunmak istediği en mükemmel mekanı temsil eder. Hepimiz bir dostumuzun evini ilk ziyaret ettiğimizde "aynen tahmin ettiğim gibi" diye düşünürüz. Evler insanın sadece bedeninin değil kalbinin de bulunduğu yerdir ve zaman içinde sahibinin özelliklerini kazanır. İçindeyken kendinizi en rahat hissedeceğiniz ideal evinizi nasıl tanımlarsınız? Kapıyı açalım ve içeriye göz atalım? 1. Yıllarca çalışıp para biriktirdiniz ve şimdi bu evi satın almayı düşünüyorsunuz. Gezmek için içeriye girdiğinizde ilk anda önünüze bir merdiven çıkıyor.Merdiven loş mu yoksa parlak bir ışıkla mı aydınlanmış? 2. Ev bir süredir kullanılmıyor.Hol, tuvalet, banyo küveti, yemek odası... Hangisinin ciddi olarak temizlenmeye ihtiyacı var ? En temiz görünen bölüm neresi? 3. Odaları gezerken sokak kapısını tam olarak kapatmadığınızı farkettiniz. Birinin kapıdan baktığını gördünüz. Bu kişi kim? |
Cevap: KOKOLOJİ TESTLERİ kendi cevaplarım.. merdiven loş da değildi aydınlatılmamıştı da.. çünkü güneş ışığı süzülüyordu terasın ucundan.. merdiven terasa varıyordu küvetin acilen temizlenmesi gerek.. yemek odası kullanılmamışcasına yeni... hay allah açık mı kalmış.. meraklı bir komşu baktı ama biraz ters yaptım :)) çııÖÖçşHAYALİNİZDEKİ EV" İÇİN ANAHTAR İdeal eve sahip olmak, dünyevi arzularınızı ve umutlarınızı gerçekleştirmek anlamına gelir. Hayalinizdeki evi gezerken edindiğiniz izlenim, geleceğin size neler getireceğine dair düşüncelerinizdir. 1. Merdiven, önünüzde uzanan hayatın simgesidir. İyi aydınlanmış merdiven görenlerin, gelecekle ilgili hedef ve beklentileri nettir. Merdivenin loş olduğunu görenler ise önlerine uzanan hayatın belirsiz olduğunu düşünüyorlardır. 2. En kirli olduğunu düşündüğünüz bölüm, gelecekte size sorun çıkartacağına inandığınız hayat alanıdır. Temiz olarak düşündüğünüz alan ise mutluluk ve başarının anahtarıdır. Hol: Kirli hol, diğer insanlarla ilişkilerinizle ilgili sorunlara dair endişe göstergesidir. Temiz bir hol ise kişinin, insan ilişkilerinde sorun yaşamayı beklemediğini gösterir. Tuvalet: Tuvaletin temiz olduğunu düşündüyseniz, maddi güvenlik ve başarıya önem veriyorsunuz demektir. Tuvaletin kirli olması ise gelecekte parasal sorunlar, borç ve iflastan korktuğunuzu gösterir. Banyo küveti : Sağlığın simgesidir. Temiz olup olmadığı kişinin hastalık ve sağlık konusundaki umut ya da endişelerini anlatır. Kirli kuvet kişinin ileride başına gelecek hastalıklardan ve güçten düşmekten korktuğunu gösterir. Temiz küvet ise kişinin sağlıklı bir hayat sürdüreceğine inandığını gösterir. Yemek odası; Tümüyle aileye adanmış bir mekandır. Bu bölüm kirli ise ileriki yıllarda aile içinde sürtüşmeler yaşanılacağına dair inancı gösterir. Temiz ise ailenin o kişi için öncelik taşıdığını ifade eder. 3. Kapılar, evi dış dünyadan korur. Siz hayalinizdeki evi gezerken kapıdan içeri bakan kişi, önemli bir sınırınızı çiğnemiş, savunma hattınızı geçmiştir. Geleceğiniz mutluluğunuz açıdan tehdit oluşturduğunuza inandığınız biridir. Aynı zamanda bu kişi, size kasten kötülük yapacağını asla düşünyeceğiniz biri de olabilir. Onun yanında nedensiz huzursuzluk duyarsınız. Çünkü sevdiğiniz insanlar bize acı verme gücüne sahiptir ve bilinçaltımız, bilincimizin görmezden geldiği tehlikeleri sezebilir. |
Cevap: KOKOLOJİ TESTLERİ evvettt... bugün alışverişe gidiyoruzz :)) AYNALAR YALAN SÖYLEMEZ Giysi alışverişi çoğumuza boy aynasında katı gerçeklerle yüz yüze gelme fırsatı sağlar. Bunu hepimiz yaşamışızdır. Askıda muhteşem görünen giysi, soyunma kabininde sanki bir değişime uğrar ve sizin üzerinizde emanet gibi duran bir giysiyle kalakalırsınız. Tam bu sırada satış elamanı perdeyi aralar, acınacak halinize bakıp size " ne kadar da yakıştı!" der. Bu durumda nasıl tepki verirsiniz? 1. Doğrudan fikrinizi söylersiniz. "Herhalde şaka yapıyorsunuz, üzerimde çok kötü durdu." 2. Giysi beğenmeme sebeblerinizi açıklarsınız. "Yakası çok geniş.Kollarının duruşunu sevmedim." 3. Bu sözlere aldırmadan " sağ olun ama bir kaç yere daha bakmak istiyorum" dersiniz. 4. İltifatı kabullenirsiniz."Gerçekten mi? Peki, o zaman alıyorum" dersiniz. |
Cevap: KOKOLOJİ TESTLERİ CEVAP ANAHTARI Giysi alışverişi yapmak ruhsal arayışla benzeşir. Gerçek kimliğinizi ifade eden mükemmel bir araçtır. Gardırobunuz kişiliğinizin uzantısıdır. Çünkü en güzel yanlarınızı - fiziksel ya da ruhsal - öne çıkaran giysilerden oluşur. Satış elemanının sahte iltifatına vermiş olduğunuz cevap ise en değerli varlığınız olan kendinizi nasıl gördüğünüzü açıklıyor. 1." Herhalde şaka yapıyorsunuz.Üzerimde çok kötü durdu." Aynalar yalan söylemez.Defalarca size çok güzel olduğunuzu söylediler ve bu yüzden boş iltifata ihtiyacınız yok. Kendinizle gurur duyuyorsunuz. Bu hal,dış görünüşünüze de yansıyor. Prim almaya çalışan bir satış elamanının, onca çabayla yarattığınız görünümünüzü bozmasına izin veremezsiniz değil mi? 2."Yakası çok geniş, Kollarının duruşunu da sevmedim" Her an mükemmel görünmeyebilirsiniz ama aptal yerine de konmayı da kabullenemiyorsunuz. Siz, algılarınızın gerçekçi olduğuna eminsiniz, bununla gurur duyuyorsunuz. Bu nedenle yalana katlanamazsınız. Ayrıntıdaki seçiciliğiniz ve incelikli duyarlılığınızın yansıması kişisel tarzınızı yaratmıştır ve bunu asla tehlikeye atmazsınız. 3."Sağolun ama birkaç yere daha bakmak istiyorum." Felsefeniz; "Ben, benim. Başkaları ise başkaları." İkisini asla karıştırmıyorsunuz. Belirli bir nedenden dolayı değil, özgün bir varlık oluşunuzla gurur duyuyorsunuz. Sonuçta da kendi bildiğinizi yapıyorsunuz ve başkalarının ne düşündüğü sizi hiç ilgilendirmiyor. 4."Gerçekten mi? Peki, o zaman alıyorum." Kendi içinizde gururlanacak bir yan henüz bulamamışsınız. Bulsaydınız insanların sizi yönlendirmesine ve yanıltmasına izin vermezdiniz. Aynaya dürüstçe bakmanızın zamanı gelmiş de geçiyor. Bu kez görüntünüzü yine beğenebilir ve şaşırabilirsiniz. Ama bu size istemediğiniz giysilere para ödemek gibi pahalı bir alışkanlık kazandırabilir. Su_Perisi: 2."Yakası çok geniş, Kollarının duruşunu da sevmedim" Her an mükemmel görünmeyebilirsiniz ama aptal yerine de konmayı da kabullenemiyorsunuz. Siz, algılarınızın gerçekçi olduğuna eminsiniz, bununla gurur duyuyorsunuz. Bu nedenle yalana katlanamazsınız. Ayrıntıdaki seçiciliğiniz ve incelikli duyarlılığınızın yansıması kişisel tarzınızı yaratmıştır ve bunu asla tehlikeye atmazsınız. |
Cevap: KOKOLOJİ TESTLERİ 2. Giysi beğenmeme sebeblerinizi açıklarsınız. "Yakası çok geniş.Kollarının duruşunu sevmedim." veya 3. Bu sözlere aldırmadan " sağ olun ama bir kaç yere daha bakmak istiyorum" derdim. Yalandan hoşlanmam, doğrularımı gerekçeleri ile açıklayabilirim. Kimse kabul etmek ya da aynı düşünceyi paylaşmak zorunda da değil.(Hele ben öyle söyledikten sonra ısrarla yakıştığına ikna etmeye çalışanlar yok mu?) Başkalarının düşüncelerinden çok kendi düşüncelerime göre hayatımda kararlar almayı tercih ediyorum. Bu ara sıra da olsa birilerine danışmayacağım anlamına gelmez. |
Cevap: KOKOLOJİ TESTLERİ bugün öyle inanılmaz öyle hareketli bir gündü ki..testleri bile ihmal etmişim.. umarım çok gecikmemiştir :)) NEREYE İNİYORSUNUZ? Pek çok insan hareket halindeki bir uçaktan kendini bırakıp havadan yer yüzüne inebilmek için para öder. "Skydiving" herkese uygun bir spor değildir ama istatistikler - örneğin büyük kent trafiğinde kırmızı ışıkta karşıdan karşıya geçmekle kıyaslandığında- tehlike riskinin çok düşük olduğunu söyler. Buna rağmen neden yapmak istediğimiz konusunda mantıklı bir açıklama bulmakta zorlanırız. Bazısı adrenalin için olduğunu söyler. Ama tecrübeli olanlar, birkaç atlayıştan sonra adrenalin salgısının azaldığını belirtir. Onların tekrar tekrar atlamak istemelerinin nedeni, birkaç dakika için de olsa gerçeğine bire bir minyatür dünyayı yukarıdan izlemenin verdiği hazdır. Evet bu konuda deneyimli olanlar asıl coşkuyu atlamanın değil, yere inerken görülen manzaranın yarattığını söylerler. Yarı yoldasınız, paraşütün gölgesinde ağır ağır aşağıya süzülüyorsunuz. Aşağı bakarken gördüğünüz manzarayı tarif edin.. 1. Çiçeklerle kaplı çimenlik bir arazi 2. Sarp kayalıklar 3. Vahşi hayvanlar ağızlarını açmış bekliyor 4. Köpüren bir nehir.. |
Cevap: KOKOLOJİ TESTLERİ NEREYE İNİYORSUNUZ" için ANAHTAR Kişiyi öldüren düşüş değil, yere iniştir derler. İndiğiniz yerle ilgili tanımlamanız, hayatın size getireceklerine dair beklentilerinizi ve konudaki yaklaşımınızı gösterir. Seçtiğiniz manzara, hayata iyimser mi yoksa karamsar mı baktığınızı anlatıyor. 1. Çiçeklerle Kaplı çimenlik arazi. İflah olmaz bir iyimsersiniz. Hatta 2500mt yukarıdan çiçeklerin kokusunu duyabiliyor, arazideki çimenlerin inişinizi yumuşatmak için özel olarak yetiştirildiğini bile düşünüyorsunuz. 2. Sarp Kayalıklar. Sizce Murphy fazla iyimser biriydi.Herşey yolunda bile olsa sonunda işlerin ters gideceğine inanıyorsunuz. Olayları daha iyi yönüyle görmeye çalışın. Ne de olsa şu anda dünyanın tepesindesiniz ve gidebileceğiniz tek yer aşağısı... 3. Vahşi hayvanlar ağzını açmış bekliyor. Her şey üzerinize geliyor olabilir. Ama aldırmıyorsunuz. Çünkü sizin için olayları izlemek çok eğlenceli. Kaderin oyunlarını teslimiyet halinde izliyor ve zarar görseniz bile gülmek için hiçbir fırsatı kaçırmıyorsunuz. 4. Köpüren bir nehir. Ne iyimsersiniz,ne de karamsar. Olayları olduğu gibi kabul ediyor ve sorunlarla ancak ortaya çıktıkları zaman ilgileniyorsunuz. Kimsenin geleceği tahmin edemeyeceğini, bu nedenle yarınlar için iyi ya da kötü denemeyeceğini biliyorsunuz. Kaldı ki şuanda ilgilenmeniz gereken yeterince sorununuz var. Örneğin, boğulmamak için kıyıya mı ineceksiniz? Yoksa toprağa çakılmamak için nehrin en derin yerini mi seçeceksiniz? |
Cevap: KOKOLOJİ TESTLERİ köpüren bir nehir gördüm önce ama kıyıyı araştırıyordu gözlerim. ve oralarda biyerlerde mutlaka bi papatya tarlası vardır diye düşünüyordum :)) |
Cevap: KOKOLOJİ TESTLERİ ..ve aynalar yalan söylemezde..yok hayır.. istediğim bu değil derim.. gelebilecek her ama sözünün önünü baştan alırım :)) |
Cevap: KOKOLOJİ TESTLERİ geceye sarkar oldu testler :)) modumuza uygun bir test olsun da beklediğimize değsin :)) DEĞİŞİKLİK ZAMANI Bir odada yapılacak küçük bir değişiklik bile büyük farklar yaratır. Bunu size bir dekeratörün ya da feng-shui uzmanının söylemesine gerek yoktur. Üstelik mobilyaları baştan düzenlemeniz de gerekmez. Kanepenin üzerindeki yastıkları değiştirmek,yeni bir bitki almak, duvarı renklendirmek yeterlidir. Hatta beyaz ışık veren ampüllerin yerine sarı sıcak ışık verenlerden takmak bile odanın atmosferini tümüyle farklı kılar. Bazen elektrik süpürgesiyle yapılan sıkı bir temizlik ve toz almak da işe yarar. Küçük ya da büyük, hertürlü değişiklik evinize farklı bir görünüm katar. Yemek odasına yeni bir masa örtüsü almaya karar verdiniz, Nasıl bir örtü seçersiniz? 1. Sade, beyaz bir örtü 2. Sıcak-Fuşya, hardal ya da kayısı renkli bir örtü 3. Havalı- sedef,istiridye kabuğu ya da yosun rengi bir örtü 4. Parlak ve çok renkli bir örtü |
Cevap: KOKOLOJİ TESTLERİ fuşya diyesim tuttu :)) eh bizde herkes free takılır.. kızım da ben de kedimiz de :)) DEĞİŞİKLİK ZAMANI” İÇİN ANAHTAR Çevremizi düzenlemeyi sezgilerimize bıraktığımızda hepimizin içinde dekoratör bir ruh bulunduğunu görürüz. Yemek odası, ev yaşamının merkezidir. Masa ise aile hayatındaki olayların sergilendiği sahnedir. Masa örtüsü seçerken odadaki renk uyumunun ötesinde başka şeyleri açığa vurmuş oluyorsunuz.Örtü tercihiniz, evde yaratmak istediğiniz ortamı ya da aile hayatında en çok önem verdiğiniz şeyi anlatır. 1. Sade, beyaz bir örtü Belki babanız sürekli “müziğin sesini kıs” diye bağırıyor. Belki banyo kullanımında bitmez tükenmez sıra kavgaları yaşanıyor belki de gündelik hayatın zorlukları ile aile sorumlulukları sizi boğmakta. Kişisel alanlar ve özgürlük, evinizin en büyük eksiği. Beyaz masa örtüsünün yararı olabilir ama gerçek özgürlük alanı yaratmanız için büyük bir eve taşınmanızı öneririz. 2. Sıcak-fuşya, hardal ya da kayısı – renkli bir örtü Evinizde iletişim eksikliği yaşanıyor. Ailece yenen yemeklerin sıklığının azaldığını fark ediyorsunuz.Herkesi bir araya toplamayı başardığınızda da konuşacak konu bulmakta zorlanıyorsunuz. Durum ciddi olsa da düzeltmek mümkün. Sezgisel olarak fark ettiğiniz gibi eğer evde sıcak bir rahat bir ortam yaratırsanız aile sohbetleri yeniden doğal akışına kavuşacaktır. 3. Havalı-sedef, istiridye kabuğu ya da yosun rengi – örtü İç içe bir ailesiniz. Bu nedenle kimse rahat edemiyor. Herkes sürekli yan yana oturuyor.Hatta birbirinizin ayağına basıyor olabilirsiniz.Aile fertlerinin yakın olması iyidir ama gerilim düzeyini biraz olsun düşürmek gerekir. Eğer örtü işe yaramazsa yemek sırasında mantovani çalmanızı öneririz. 4. Parlak, çok renkli bir örtü Eviniz uyuşturucu bir etki yaratıyor. Hatta bazen ailece komada olduğunuzu bile düşünüyorsunuz. Aile bireyleri yoğun bir günün ardından eve gelip çöküyor. Mekana yeni renkler eklemek, ihtiyacınız olan canlılığı yaratabilir. Aile ateşini yakmak için bir kişinin kibrit çakması yeterlidir. Belki de bu kişi sizsinizdir. |
Cevap: KOKOLOJİ TESTLERİ bir kahve molası alalım mı yaşamdan :)) KAHVEYİ BEKLERKEN Kahve yetişkinlerin içeceğidir. Üzerindeki dumanı üfleyip ilk yudumu alırken içinizde sıcak ve yumuşak duygular uyandıran hafif acı ama güçlü bir aroma bırakır. Kahvenin tadını çıkarmayı, çocukluğu geride bıraktığınızda öğrenirsiniz. Yetişkinler dünyasına girdiğinizin işaretidir. İyi pişirilmiş bir kahve, içindeki kafeine rağmen sinirleri yatıltırır ve zihni dinlendirir. Kafenin sessiz bir köşesi, güzel bir kitap ve fonda çalan caz müziği, okulun ve işin gerginiğinden ya da hayatın kendisinden uzaklaşmak için ideal ortam sayılır. Bir fincan kahve içimi süresince bile olsa, hiçbir şey yapmamanın tadını çıkartın. Yeterince çalıştınız. Şimdi kendinize zaman ayırın ve yetişkin ayrılacağının hazzına kendinizi teslim edin. Ne tür bir kahve olsun? Fransız kahvesi mi? Kolombiya Kahvesi? Yoksa Brezilya mı? Hadi kendinizi şımartın.Bunu hak ettiniz. 1.Sık olan bir şey değildir ama bugün önemli bir işiniz yok. Kendinize zaman ayırıp bir kafede oturmaya karar verdiniz.Seçtiğiniz kafenin ortamını tarif edin. 2. Kahveyi ısmarladınız. Siparişinizin gelmesini beklerken ne yaparsınız? 3.Garson kahvenizi getirdi. Tadı ve sıcaklığı nasıl? |
Cevap: KOKOLOJİ TESTLERİ "KAHVEYİ BEKLERKEN" için ANAHTAR Kahvenin kendisi ve kafeler, yetişkinler dünyası ve sosyal ilişkilerle bağlantılıdır. Bu seneryoda verdiğiniz cevaplar, yetişkinler dünyasındaki ilişkilerinizde stresi nasıl algıladığınızı ve nasıl başa çıktığınızı anlatır. 1. Tarif ettiğiniz ortam, işyerinde (ya da okulda) aradığınız koşulları belirtiyor. Bazısı, hareketli bir ortamda, kendi gibi düşünen kişilerle yakın temasta olmayı sever. Diğerleri sessizliği ve yanlızlığı tercih eder. Bir de kahve servisi en büyük fincanda yapılıyorsa ortamın ne olduğuna hiç aldırmayanlar vardır. 2. Beklerken yaptığınız şey, hayatınızdaki temel sorunu ve stres kaynağını gösterir. Oturup diğer müşterileri mi izlediniz? Başkalarının ne yaptığı, ne dediği ve ne düşündüğü sizin için gerginlik kaynağı. Kendiniz gibi olun. Herkes öyle yapıyor. Bir dergi alıp okumaya mı başladınız ? Ya da menüyü mü incelediniz? Başınızı kitaplardan kaldırıp daha çok faaliyette bulunmaya ihtiyacınız olabilir. Hiçbir şey yapmadan oturup beklediniz mi? Hayatınızda heyacan eksik ve zamanınızı dolduracak bir şey arıyorsunuz. 3.Tadı Nasıldı? Kahvenin aroması ve sıcaklığı, gereksiz yere kendi kendimize yarattığımız stres düzeyini açıklıyor. Kahve ne kadar lezzetliyse, hayatınızda o kadar az stres yaratıyorsunuz demektir. Eğer kahvenin ılık, tatsız, acı ya da çok sıcak olduğunu söylediyseniz durup dururken sorun yarattığınız anlamına gelir.Hayal kurduğunuzda dilediğiniz her şeyi yaşayabilirsiniz. Neden bir fincan kahveyi kendinize çok görüyorsunuz ki? |
Cevap: KOKOLOJİ TESTLERİ YUMURTADAN ÇIKMADAN; Çoğumuz için yumurta,tavuk yumurtası anlamına gelir ve bunun bir tek anlamı vardır; Yemek yemek.Menemen,haşlama ya da yağda; kek hamuruna karışmış ya da çiğ..Çeşitler sonsuzdur.Hemen hemen görmemize rağmen yumurtada gizemli bir yan vardır. Bunun nedeni belki de hiç ek yeri yada açıklığı olmadan içinde bu kadar çok şeyi barındırıyor olmasıdır. Ya da belki beyaz kabuğunun altında saklanan altın vaadidir.Her açıdan; yumurtada gözün gördüğünden fazlası vardır.. Önümüzdeki masada bir yumurta durduğunu hayal edin.. Bu yumurta herhangi bir renk,biçim, büyüklük ya da cins olabilir.Kırıp açıyorsunuz.Bu ne tür bir yumurtadır? 1. Yılan yumurtası, 2. Kaplumbağa yumurtası, 3. Dinazor yumurtası, 4. Tavuk yumurtasi |
Cevap: KOKOLOJİ TESTLERİ dinazor yumurtası diyesim geldi.. YUMURTADAN ÇIKMADAN için CEVAP ANAHTARI; Harika bir protein kaynağı olmaktan öte yumurta, aynı zamanda gelecek nesillerin ve kendi çocuklarınızın sembolüdür. Seçtiğiniz yumurta türü çocuklarınız için beslediğiniz umutları ve dilekleri anlatır. 1. Yılan Yumurtası : Yılan bilgeliğin ve gizli servetin sembolüdür ve bunlar sizin çocuklarınızın sahip olmasını en fazla istediğiniz şeylerdir. Dengeli bir bakış açısı edinin ve çocuklarınızın sizden en çok istediği şeyin sevgi olduğunu unutmayın.. 2. Kaplumbağa Yumurtası: Kaplumbağa sağlığın ve uzun hayatın evrensel sembolüdür. Çocuklarınız için en fazla istediğiniz şeyler sağlık ve fiziksel iyiliktir. 3. Dinozor Yumurtası : Çocuklarınız için en fazla arzu ettiğiniz şey onların benzersiz bireyler olarak büyümeleridir. Onların okulda, işte ve genel olarak toplumda bir kalıptan çıkmış hale getirilmelerini istemiyorsunuz. Nasılsa yanlışlar yapacaklar ama siz onların orjinal yanlışlar olmasını diliyorsunuz. Bu isteğiniz takdir edilecek bir istek ama unutmayın ki bir çocuğun bağımsızlığı için atacağı ilk adımlar anne ve babalarına karşı çıkmak için atacaklarıdır. 4. Tavuk Yumurtası : Çocuklarınızla ilgili çılgınca düşleriniz ya da hırslarınız yok. Eğer mutlularsa daha önemli ne olabilir ki ? Normal bir hayatın güvenliliği ve basit zevkleri yeterlidir. Tek bir tavsiye : Büyük düşler kurmanın zararı yoktur. |
Cevap: KOKOLOJİ TESTLERİ eh bugün pazar dı.. evde temizlik çamaşır falan :)) çamaşır demişken... ÇAMAŞIR ASMAK Şimdi biraz eski moda gözükebilir ama çamaşırları kurumaları için çamaşır ipiyle dışarıya astığımız zamanlar o kadar da eski değil. Artık kurutma makinaları var ama eskiden (şimdi bile) çamaşır yıkarken havayı gözlemek, yoksa günü nemli pantolonlarla geçirmek zorundaydık. Herşeyin elde yıkandığı ve çamaşırların dışarı asıldığı devre geri dönüyoruz. Kirli sepetiniz dolu ve bugün çamaşır yıkamanız lazım. Ama gökyüzüne baktığınızda yağmur bulutlarının toplanmaya başladığını gördünüz. Aklınızdan ne geçiyor? 1."Eyvah! Bu şaka olmalı! Yani şimdi yarına kadar bekleyecek miyim? Ne giyeciğim peki?" 2."Biraz daha bekleyip havaya bakalım, belki düzelir." 3. "E güzel, demek ki bugün çamaşır yıkamayacağım." 4. "Yağmur yağsa da yağmasa da bu çamaşırları yıkayacağım!" |
Cevap: KOKOLOJİ TESTLERİ tabi ki her koşulda o çamaşırlar yıkanacak. gerekirse sabaha dek uyumaz ütüyle kuruturum.. obsesifim ben :)() ÇAMAŞIR ASMAK İÇİN ANAHTA; Yağmurlu çamaşır gününe verdiğiniz cevap hayatınızdaki stres seviyenizi gösterir. 1."Eyvah bu şaka olmalı, Yani şimdi yarına kadar bekleyecek miyim? Ne giyeceğim peki?" Stres seviyesi 80. Hayatınızda yanlış gidebilecek tüm küçük detayların sizi etkilemesine izin veriyorsunuz ve şimdi stres seviyeniz öyle bir noktaya ulaşmış ki en küçük şey bile gününüzü zehir etmeye yetiyor. Biraz durup gevşemenin zamanıdır, yoksa sağlığınız etkilenecek. 2. "Biraz daha bekleyip havaya bakalım belki düzelir." Stres seviyesi 50. Hayatınızdaki stres sizi fazla etkilemiyor ve işler planlandığı gibi gitmediğinde olaya iyi bir açıdan bakabiliyorsunuz. Sorunlar ortaya çıktığında onları çözmeye devam edin, durumunuz oldukça iyi. Unutmayın her stres kötü değildir. Hayatınızdaki stresin sizi motive etmesini sağlayın. 3. "E güzel demek ki bugün çamaşır yıkamayacağım." Stres seviyesi, neredeyse sıfır. Küçük sorunların sizi etkilemesine izin vermiyorsunuz. Bu hayatı kolaya alan felsefenizin haklı olduğu bir şey var: Hayıflanarak yağmurun yağmasını engelleyemezsiniz. 4. " Yağmur yağsa da yağmasa da bu çamaşırları yıkayacağım." Stres seviyesi neredeyse : 100. Hayatınızda o kadar çok stres varki gerçeği inkar ediyor ve olanaksızı elde etmeye çabalıyorsunuz. Ve başaramadığınızda daha büyük sorunlarla ve daha çok stresle karşı karşıya kalıyorsunuz. Biraz rahatlamak için zaman ayırsanız ve düşünseniz o zaman boşa harcadığınız çabayı göreceksiniz. Azıcık yavaşlayın ve işleri biraz kolay yanından alın. Aynı çorabı bir gün daha giymek sizi öldürmez. ama beni öldürür :(( |
Cevap: KOKOLOJİ TESTLERİ en büyük gizem Ruhunuzun ölümden sonra yaşadığını hayal edin. Size göre bedeninizden ayrıldıktan sonra nasıl bir biçim alır? 1. Ruh, bedenin yaşarkenki boyuna ve biçimine sahiptir. 2. Ruh insan şeklini korur ama boyu daha büyüktür. 3. Ruh insan biçiminde ama ufaktır, küçük bir peri gibi. 4. Ruh ateşten bir bulut gibidir, kalıcı bir biçimi yoktur. |
Cevap: KOKOLOJİ TESTLERİ bedenizden ayrı düşleyemedim ruhumu.. ıÜü1. Ruh, bedenin yaşarkenki boyuna ve biçimine sahiptir Siz hayattaki en değerli şeylerden birine sahipsiniz: Kendine güven. Kendinizi kabul ediyorsunuz, hatalarınız ve herşeyinizle ve kendinizi olduğunuz gibi seviyorsunuz. Hayatınız boyunca bu tavrı devam ettirin ve kendiniz hakkında daha sevilecek neler varsa keşfetmeye devam edin 2. Ruh insan şeklini korur ama boyu daha büyüktür Bugünkü halinizden hoşnut değilsiniz. Başaracak ve deneyim kazanacak daha fazla şeyiniz olduğunu düşünüyorsunuz, bu da gerçek beni olduğundan çok daha büyük görmenize neden oluyor. Bu tatminsizlik eğer kontrol etmeyi öğrenebilirseniz size ilham kaynağı olabilir. Yoksa sizi eksiklik olarak huzursuz etmeye devam edecektir. 3. Ruh insan biçiminde ama ufaktır, küçük bir peri gibi Tüm iyi özelliklerinize karşın hala içinizdeki sizi özel yapan şeyleri bulamamışsınız. Bu memnuniyetsizlikten ziyade kendinizden şüphelenmekten kaynaklanıyor. "Bende yanlış olan nedir?" diye kaygılanıyorsunuz ama cevabı bir türlü bulamıyorsunuz. Sizde yanlış olan insan olmanız, tıpkı bütün diğerleri gibi ve bunun anlamı mükemmel olmamaktır. Bunu kabullenin, insan olmanın iyi yanları da olduğunu göreceksiniz. 4. Ruh ateşten bir bulut gibidir, kalıcı bir biçimi yoktur Eksikliklerinizden üzüntü ya da güçlü olduğunuz yanlarınızdan gurur duymuyorsunuz ve kendinizi başkalarıyla kıyaslamak gibi bir şeyle uğraşamazsınız. Aslında siz "ben" ile ilgili konularla fazla meşgul değilsiniz. Bunun nedeni inanılmaz derecede sığ veya inanılmaz derecede derin biri olmanızdandır. Ama bu bile sizin için önem taşımıyor |
Cevap: KOKOLOJİ TESTLERİ İniş testi :) İflah olmaz bir iyimserim evet hep çimenliğe düşerim. Rüyalarımda bile çimenlere düşerim yükseklerden atlarken. :)) Değişim zamanı Masum bir masa örtüsünden neler neler çıktı yine :)) Beyaz olsun istedim. Özgürlük benim vazgeçilmezim. Kahve içmeye gidiyorum: 1.Ortamım gayet ferah ve rahat bir yerdi. Temiz ince detaylar, tablolar, masada çiçekler, etrafta mutlu insanlar, güzel müzikler vs. 2.Etrafı inceler ve dergi okurdum. Çok çalışıyorum evet başımı kitaplardan kaldırmaya ihtiyacım var ama biraz daha böyle devam 40 gün kaldı yakşalık. :) 3. Tadı ve sıcaklığı beklediğim gibi süpriz yok. Yani fark ettim de sorun olsa bile onu kabullenmeyi bilirim pek şikayet etmem. Kahve dediğin acı olur şekersiz içerim ben. Yok yok gayet iyiydi kahve bu kahve molası güzel geldi. Ki bu yapmadığım bir şey değildi. :D Yumurta testini sevdim ya kaplumbağa olurdu ya da tavuk tam bir karar veremedim. Bu güzel paylaşımların için teşekkürler sevgili cansuyu. |
Cevap: KOKOLOJİ TESTLERİ gerçek bir macera Canavar ! hepimiz bu sözcüğü kullanırız ama hangimiz gerçekte bir tane görmüşüzdür...? yüz kişiye bir canavar çizmelerini söyleyin,yüzüde farklı şeyler çizicektir.. Canavarlar çok çeşitlidir.. Filmlerde gördüklerimiz, rüyalarımızda bizi kovalayan,masallardakiler.. Canavarlar yüz metrelik kertenkeler,insan formunda korkunç tipler olabilirler.. Bu sözcük sizin gözünüzde nasıl canlanıyor ? Ülkede bir canavar ortalığı kasıp kavuruyor,korku saçıyor ve durdurulamıyor, üstelik sizin tarafa doğru geliyor. Canavar öfkeyle dolu ve onunla konuşmanın ya da imkanı yok.ama neden bu kadar öfkeli ? 1- Karnı aç veyemek bulmak için avlanıyor.. 2- Kaybettiği sevgilisini arıyor... 3- Çok çirkin olduğu için mutsuz.. 4- Tüm dünyaya öfkeli... |
Cevap: KOKOLOJİ TESTLERİ :( öfkeli dedim ben.. belki tüm dünyaya.. belki öfkesini açığa çıkartan tek kişi veya duruma belki de öfkesine yenilip öfke kaynağını yenemediği için kendisine.. :( ve zaten septik olduğum da tecrübeyle sabittir Canavar İçin Anahtar; Hayalinizdeki canavar gölge diye bilinen ve herkesin kişiliğinin karanlık yanını temsil eden temel öğenin görüntüsüdür.gölge her birimizde vardır ve canavarın öfkesi hayatımızdaki bir stres kaynağına yönelmiştir... 1- Karnı aç ve yemek bulmka için avlanıyor : öfkeli canavar kendi iştahınızı açtığınız savaşa tepki vermektedir.son zamanlarda bir diyetle mi güreşiyorsunuz ?karnınız boşken kafanızı çalıştırmak zordur..unutmayın her şey ölçülü olmakla başlar ama bu ölçülü olmanın kendisini de kapsar.bazen bir şeyler araştırmak açlığı arttırıp sonunda İstanbulu yemekten çok daha iyidir... 2- Kaybettiği sevgilisini arıyor. Eğer canavarın umutsuzca sevgilisini aradığını düşündüyseniz belki de romantik cephede zorluklar yaşamakta olan kendinizsiniz..kaygısız bir aşk hayatının aslında aşk hayatı olmadığını kendinize sürekli ahtırlatın...drakula nın bile başarısız olduğu geceler vardı... 3- Çok çirkin olduğu için çok mutsuz : Canavarın öfkesinin kedni çirkinliğinden kaynakalndığını düşünenler kendi görüntülerinden bir şekilde hoşnut olmayan kişilerdir...eksikler zihnin gözlerinde katlanbilir ve bu olumsuz görüntü dünyanın bizi gördüğü şekli de etkiler..sevilmek için ilk adım aynaya baktığınızda gördüğünüzü sevmeyi öğrenmekten geçer... 4- Tüm dünyaya öfkeli : Bu cevabı seçenler karamsarlardır..sizin için bardağın yarısı boş,üstelik su sıcak ve tadı da kötü.. Düzeltilebilecek yanlışlar bulmak iyi birşeydir ama sadece şikayet ederek dünyayı değiştiremezsiniz.bu enerjiyi olumlu kullanmak için bir yol bulabilecek miyiz ona bakalım... |
Cevap: KOKOLOJİ TESTLERİ LABİRENT Bir kez daha eğlence parkına dönelim ve bilinçaltımızı keşfetmeye devam edelim. Eğlence parkındaki aktivitelerin bazılarını hatırlıyorsunuz, roller coaster'ın başdöndürücü heyecanını ve iyi huylu atlı karıncayı. Korku tüneli hala bekliyor ama onu çiftlerin keşfine bırakalım. Onun yerine labirentte bir yürüyüşe ne dersiniz? Kocaman labirentte yolunuzu buldunuz ve çıkışta duruyorsunuz. Aşağıdakilerden hangisi duygularınızı yansıtıyor? 1. "Çok kolaydı.Hemen bitirdim. Acayip düşeşti!" 2. "Eh biraz zaman aldı tabii ama şimdi düşününce aslında çok da zor değildi." 3. "Amaan nasıl kayboldum!Bir an yolumu hiç bulamayacakmışım gibi geldi." 4. "İçerde bir grubun peşine takıldım da bana yolu gösterdiler, Yoksa hala ordaydım." |
Cevap: KOKOLOJİ TESTLERİ düşeşti dedim ama :(( şaka mı bu..hayatım boyunca anlam aradım ben...simurgu arar gibi... LABİRENT İÇİN ANAHTAR Dolambaçlı ve birbirine eklenen labirent koridorları tüm yanlış dönüşler, aynı yerlerden geçişler ve çıkmaz yollarla sizin hayatta kendinize seçtiğiniz yolları temsil eder. Ergenlik, hayatta kaybolma ve karmaşa duygularının en sıklıkla yaşandığı dönemdir. Labirentte yaşadıklarınız yetişkin olma yolunda yaşadıklarınızı hatırlama şeklinizdir. 1. Çok kolaydı.Hemen bitirdim. Acayip düşeşti. Pek çok kişinin hayatının ergenlik dönemini stres ve karmaşa dolu olarak hatırlamasına karşın sizin için sadece eğlenceli geçmiş. Siz ruhunuzu aramakla meşgul ya da arkadaş baskısıyla perişan olmamışsınız; tüm deneyim büyük ve eğlenceli bir parti olarak geçmiş. Elbette bunun anlamı gerçek sınavın hala önünüzde olduğu anlamına da gelebilir. 2. "Eh biraz zaman aldı tabii ama şimdi düşününce aslında çok da zor değildi." Okul günleriniz kolay geçmemiş ve büyük olasılıkla hepimizin kaygılandığı, aşk, arkadaşlık ve gelecek düşünceleri ile uykusuz geceler geçirmişsiniz. Ama bu deneyim sizi bugün olduğunuz kişi yapmış ve öğrendikleriniz önünüze çıkabilecek zor zamanları aşmayı öğretmiş. 3." Amaan nasıl kayboldum! Bir an yolumu hiç bulamayacakmışım gibi geldi." Hemen herkes büyürken bir ya da iki kötü yıl geçirmişken siz hayat hakkında kaygılanmayı en uç noktaya taşımış, sadece kafanızın içindeki sorunlara takılmış, yoğun şüphe ve kaygılarla kendinize eziyet etmişsiniz. Bu karakterinize ciddiyet ve derinlik eklemiş olabilir ama artık rahatlamanın ve hayatın tadını çıkarmanın zamanıdır. Bunu hak ettiniz. 4. "İçeride bir grubun peşine takıldım da bana yolu gösterdiler.Yoksa hala ordaydım." Bugün hayatınızda en çok gurur duyduğunuz şeyler gençliğinizde edindiğiniz arkadaşlıklar ve ilişkiler. Siz de herkes gibi kaygılar duymuşsunuz ama işler ne zaman zorlaşsa size yardımcı olacak birileri olmuş. Şimdiye kadarki şansınıza şükredin. Şimdi artık yardıma ihtiyacı olanlara el uzatma sırası sizde. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:13 PM. |