![]() |
Ben de varımm Merhaba Bu eğitime katılmayı çok isterim. Neler yapmam gerektiğini ve hesap numaranızı iletirseniz çok memnun olurum teşekkürler.. |
Alıntı:
|
sevgili redflowers size ozel mesaj gonderemedim. bana seminer icin hesap numarasini gonderebilirseniz sevinirim.tesekkurler............ |
İstanbuldaki seminere gelmeyi ok isterdim ama mümkün değil. İzmir de düzenlenirse katılmayı çok isterim.Sevgiler. |
seminer katılımı çok sevindim böyle bir seminer yapılacağı için ve keyfle katılırım diyorum..bize haber mi verilecektir..bu bilgi..iletişim kısmı nasıl olacaktır aydınlatırsanız.. |
Geleceğinizi belirtmeniz yeterli. Rezervasyonunuzun kesinleşmesi için toplam tutarın bir kısmını hesap numarasına yatırmanız gerekiyor.Hesap numarası özel mesajla belirtiliyor. Katılmayı düşünüyorsanız bana ulaşabilirisiniz. Sevgiler. |
Ankara İzmir gibi diğer illerden katılmak isteyenlerde bu konuda bildirebilir. Yeterli sayı olduğunda o illerde de Keops seminer verecektir. -------------------------------------------------------------------------------- Ankara'da da olursa çok seviniriz en azından kendi adıma |
ankarada ve pazar günü olursa ben gelirim. zaten burdan takip ediyorum, ve ankarada olacağı günü dört gözle bekliyorum |
seminer hakkında bu seminere katılmak isterim. ancak nereden kayıt yaptırmam gerekiyor bulamadım. lütfen bilgi rica |
EFT semineri merhaba EFT'yi ben uzun zamandan beri uyguluyorum. Fakat Eft Deep Peat Sedona nasıl uygulanıyor açıkcası bilmiyor ve öğrenmek istiyorum.Seminerinize katılmak istiyorum. Saygılar... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:22 PM. |