![]() |
Alıntı:
Not:Lütfen dekontlarınızı saklayınız. |
Alıntı:
arkadaşlarr ben yıllık izinde olacagımdan bu fırsatı sonuna kadar değerlendirmek istiyorummm.. ben her ikisinede katılmak istiyorum. aman sakın haa benide ekleyin listeyeee |
arkadaşlarım merhabalar. Eğitime katılacak olan arkadaşlarımızın belirlenmiş ücretin en az yarısını ilgili hesaba yatırmaları gerekmektedir. Bu şekilde rezervasyon işlemleri yapılacaktır.Kontenjanımız 25 kişiyle sınırlıdır. Takdir edersiniz ki, katılımcı sayısının net olması açısından bu şekilde bir uygulama yapıyoruz. Seminere geliyorken, lütfen Dekontlarınızı yanınızda getiriniz. |
Alıntı:
tüh yaaa kaçırdık iyi mi!... |
Emel'cim birşey kaçırmadın.Seminer 21 Aralık'ta. Bu banka işlemi 19 Aralık Cuma gününe kadar yapılabilir.Seminer günü de olabilir aslında ama rezervasyonun kesinleşmesi için böyle bir şey uygun görüldü. Kişi sayısı 25 ile sınırlandırıldı.Ama kesin olarak banka işlemini yapan ve rezervasyon yaptıran 5 kişi var.Atakan Bey facebook tan mail gönderdiği için geri dönenlere kayıt yaptık.Ama siteden Yeni Bir Hayat haricinde geri dönüş yapan olmadı. Henüz bir şey kaçırmış değilsin kısacası. Bu arada özlemiştik seni hoşgeldin tekrar 956k |
2000 yakin üyeli facebook grubu üyelerine mesaj gönderildi oradan geri dönüşler oldu ayrica bir kaç gün içinde forumun 40.000 üyesine bu seminer ile bilgi göndereceğim.. İlk seminere katılmak isteyenler kesin kararlarını bildirsinler ki kontenjanımız dolmasın.. t678 Ankara İzmir gibi diğer illerden katılmak isteyenlerde bu konuda bildirebilir. Yeterli sayı olduğunda o illerde de Keops seminer verecektir. |
Başlangıçta grupların 15 kişiden oluşacağı söylenmişti. Şimdi ise 25 kişiden bahsediliyor. Amaç bilgi vermekse 50 kişi de olabilir ama "eğitim" söz konusuysa 25 kişi çok fazla. Bu şartlarda bireysel olarak eğitim alma ve öğrendiklerimizi deneyimleme şansımız olacak mı? |
Alıntı:
örneğin Atakan bey,Shamanic, Redlowers.müminokan ve konuk olarak gelecek Bülent bey... organizasyonu redlowers ve müminokan yapıyor.. Atakan bey telkinlerin kısa bir tanıtımını yapıcak başlarda ve shamanicte bolluk ve bereket reikisinden bahsedicek ve Bülent Altınkayanında bahsedeceği püf noktalar olucak.ve gerekirse Eft uygulamalarına oda katılacak o yüzden şu an yeni sayı uygundur.. |
Seminer başlangıçta sadece Eft'ydi daha sonra Deep Peat Sedona Eklendi.. Keops'un söylediği üzere 5 kişi seminere katkıda bulunmak için gelenler. Redflowers zaten bu semineri daha önce almış organizasyon sorumlusu olarak şehir dışından geliyor. Mümin Okan'da saniyorum daha önce bu semineri almıştı organizasyonu yapiyor.. Ben Shamanic ve Bülent Bey'de seminere katkı için geleceğiz.actionsmile Özetle başlangıçta ki çıkış noktasına göre çok daha verimli bir seminer olacağını eğitici ve keyifli olacağını düşünüyorum.. Alıntı:
|
Rezervasyon işlemlerimi yaptım bugün arkadaşlar...Ben de eğitici ve seviyeli bir seminer olacağına inanıyorum |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:48 AM. |