Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Testler ve Anketler (http://www.hayatimdegisti.com/forum/testler-ve-anketler/)
-   -   Abdullah Canıtez'den İstanbul'da Katılım Sertifikalı EFT Semineri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/testler-ve-anketler/14731-abdullah-canitezden-istanbulda-katilim-sertifikali-eft-semineri.html)

keops 01-12-2008 08:13 PM

Biraz önce Bülent Altınkaya hocamla görüştüm.
Oda muhtemelen vakti olursa beni dinlemek katılımcılarla tanışmak için ve EFT ve Deep PEATteki önemli noktalarda müdahale edip püf noktaları vermek için aramıza katılabilir..
Kendisi DEEP PEAT ve SEDONA yöntemini öğrendiğim değerli üstatlardan..
Atakan bey ve shamanicte konuşmalarıyla katkıda bulunacaklarını umuyoruz..
Çok renkli bi seminer olacağını şimdiden söyleyebilirim.
Sevgiler

turunç 01-12-2008 08:22 PM

Merhaba. Ben de geliyorum.

Gelmek isteyen bir arkadaşımı da yanıma alabilrmiyim?

Belgin ∞ 01-12-2008 08:25 PM

Alıntı:

keops Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 90611)
Biraz önce Bülent Altınkaya hocamla görüştüm.
Oda muhtemelen vakti olursa beni dinlemek katılımcılarla tanışmak için ve EFT ve Deep PEATteki önemli noktalarda müdahale edip püf noktaları vermek için aramıza katılabilir..
Kendisi DEEP PEAT ve SEDONA yöntemini öğrendiğim değerli üstatlardan..
Atakan bey ve shamanicte konuşmalarıyla katkıda bulunacaklarını umuyoruz..
Çok renkli bi seminer olacağını şimdiden söyleyebilirim.
Sevgiler

Keops harika bir haber bu,çok sevindim.Bülent Bey gibi değerli bir eğitmenle tanışmak çok güzel olacak.Kendisine hepimizin adına teşekkür et lütfen.

Sevgiler.

Belgin ∞ 01-12-2008 08:29 PM

Alıntı:

turunç Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 90614)
Merhaba. Ben de geliyorum.

Gelmek isteyen bir arkadaşımı da yanıma alabilrmiyim?

Merhaba Turunç.Tabii ki arkadaşını da yanına alabilirsin.Listeye ekliyorum.

Sevgiler.

melinaa 01-12-2008 09:31 PM

Cok sevindimmm .Cok sanslıyızz bulent beyle tanısma fırsatımız olucaak.y789.Hem keops hem bulent bey gercekten süper bır semıner olucak.

Belgin ∞ 02-12-2008 01:42 PM

Arkadaşlar biliyorsunuz seminer katılım ücretimiz 50.00 ytl,kiralanan yere verilecek kişi başı ücreti 17.00 ytl dir.

Katılımcı sayımızı net olarak belirlemek için katılımda bulunacak arkadaşlarımızın en geç 19 Aralık Cuma gününe kadar toplam ücretin yarısını verilecek hesap numaralarına yatırmaları gerekmektedir.

Hesap numaraları MuminOkan a veya bana göndereceğiniz özel mesajla sizlere verilecektir.

Sevgiler.

turunç 02-12-2008 10:09 PM

Birden aklıma geldi.

Benim 9 yaşında bir oğlum var.

Sizce bu seminer onun için de faydalı olur mu?

Ne dersiniz?

Belgin ∞ 02-12-2008 10:36 PM

Turunç'cum elbette faydası olur ama daha onun için çok erken olduğu kanaatindeyim.

Verilecek bilgiler çok teknik olduğu için oğlun açısından sıkıcı bir hal alabilir diye düşünüyorum,dolayısıyla sende etkilenebilirsin onun sıkılmasından.

turunç 02-12-2008 10:41 PM

Teşekkürler.

asibel 03-12-2008 12:18 PM

DEEP PEAT ve SEDONA

merhaba DEEP PEAT ve SEDONA kursu da olacak mi acaba? bu konudada bilgi verebilir misiniz katilmak isterim.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:41 AM.