![]() |
Ynt: Keops'tan İstanbul'da Katılım Sertifikalı EFT Semineri herkese merhaba..adımı yeni görmüş olabilirsiniz fakat yaklaşık 4-5 aydır üyeyim..bu seminere katılmak çok isterim tabiki ama yeri, ne zaman olacağı ve ne kadar süreceği, hakkında bilgi sahibi olursam gelip gelemeyeceğime dair vereceğim yanıt o kadar netleşir...herkese sevgiler.... |
Ynt: Keops'tan İstanbul'da Katılım Sertifikalı EFT Semineri Arkadaşlar şimdilik eft semineri için yoğunluk var sanırım. s456 Ben kesin olarak geleceklerin listesini şu şekilde yazıyorum.Yazdığım kişilerden gelmeyecek olan varsa lütfen belirtsinler.İstanbul'da olupta kesin geleceğini belirtenler de (eft bölümü için) lütfen belirtsinler. pc05 Tarih bayramdan sonra olacak.Tam olarak belirlendiği zaman liste güncellenerek tekrar yazılacaktır. clapping Kişi başı fiyatı:50.00 ytl olarak belirlenmiştir. Yer henüz belli olmadığı için bu konuda bir extra çıkar mı bilemiyoruz. 4897 Katılımcılar listesi: 1.Engilizce----------eft 2.Sehrinaz----------eft 3.Ruhsal------------eft 4.SpY.GaMe---------eft 5.Selero ve kardeşi--eft 6.Ecem18-----------eft 7.Jeolog------------eft 8.Shamanic---------eft Yazdığım listenin içinde İstanbul'da olmayanlar varsa lütfen belirtsinler.Kesin katılımda bulunacaklarını bilmediğim kişileri listeye eklemedim. utananadam Sevgiler. |
Ynt: Keops'tan İstanbul'da Katılım Sertifikalı EFT Semineri merhaba, seminer günü, haftasonu olacak değil mi |
Ynt: Keops'tan İstanbul'da Katılım Sertifikalı EFT Semineri ben de katılımak istiyorum..aslında iki konu içinde farklı günlerde eğitimler düzenlense ne güzel olur.. k8908 ama eft öncelikli olacaka ona da katılmak istyorum... |
Ynt: Keops'tan İstanbul'da Katılım Sertifikalı EFT Semineri Ben kesin geliyorumm..Ancak aksam yediden sonra olursa cok iyi olucak gercekten.Eeger uygun olmazsa is saatlerime izin almayı dusunuyorum. |
Ynt: Keops'tan İstanbul'da Katılım Sertifikalı EFT Semineri Alıntı:
Evet Pazar günü olur diye düşünüyoruz. Alıntı:
Alıntı:
Üzgünüm ama akşam 7 den sonra olmasının mümkünatı yok.Bu tarz seminerler öğlen saatlerinde başlar ve akşam saatlerinde akışa göre biter.Kaç saat süreceğini bilemiyorum o yüzden bu konuda bir şey söyleyemem. |
Ynt: Keops'tan İstanbul'da Katılım Sertifikalı EFT Semineri sanırım en uygun gün pazar olur herkes için. kaç gün sürer acaba? tek gün mü? teşekkür ederim. |
Ynt: Keops'tan İstanbul'da Katılım Sertifikalı EFT Semineri merhaba ben istanbulda / anadolu yakasinda oturuyorum bu kursların yeri, zamanı ve kac gun surecegi ve fiyatlari hakkinda genel bir bilgi verebilir misiniz? hafta ici calisiyorum- aksam 7 den sonra yada hafta sonu musait oluyorum. kurslarin hepsi ilgimi cekiyor.. sevgiler sibel |
Ynt: Keops'tan İstanbul'da Katılım Sertifikalı EFT Semineri Evet arkadaşlar yer ve tarihte belirlendi. Yer:Taksim Hill Otel Tarih:21 Aralık 2008 Saat:11.00 1.Atakan Sönmez (hayatimdegisti) 2.Redflowers (bensapkal89) 3.Engilizce-----------eft 4.Sehrinaz-----------eft 5.Ruhsal-------------eft 6.MuminOKAN--------eft 7.Selero ve kardeşi---eft 8.Ecem18------------eft 9.Jeolog-------------eft 10.Shamanic---------eft 11.Gülays------------eft 12.Melinaa-----------eft 13.Yeni Bir Hayat-----eft 14.Serpil22-----------eft 15.Gökkuşağı15-------eft Listenin güncellenmiş hali budur arkadaşlar.Gelme durumunda değişiklik olanlar lütfen önceden belirtsinler,son güne bırakmasınlar ki bizlerde mahçup olmayalım ttli3 Seminer 11.00 başlayıp akşam saatlerinde bitecektir.2-3 saatte bir mola verilecektir.Seminerin yapılacağı yerde çay kahve ve kuru pasta ikramı yapılacaktır.(ayrıca yan tarafında harika sandviçler yapılan yer var benden söylemesi :) ) Katılım semimer ücreti:50.00 ytl Katılım yer ücreti kişi başı:17.00 ytl dir. Ayrıca katılımcılara Aksiyon Eğitim Danışmanlık tarafından katılım belgesi verilecektir. İrtibat telefonu: MuminOKAN: 0555 639 66 78 Sevgiler. Ek:Katılmayı düşünen arkadaşlar buraya yazarlarsa liste tekrar güncellenip yazılacaktır. |
Ynt: Keops'tan İstanbul'da Katılım Sertifikalı EFT Semineri arkadaşlar 11.00 da seminer başlayacak olupp en geç sat 1030 da taksim hill hotelde bulunmamız bizim açımızdan daha iyi olacaktır. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:03 AM. |