Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Testler ve Anketler (http://www.hayatimdegisti.com/forum/testler-ve-anketler/)
-   -   Abdullah Canıtez'den İstanbul'da Katılım Sertifikalı EFT Semineri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/testler-ve-anketler/14731-abdullah-canitezden-istanbulda-katilim-sertifikali-eft-semineri.html)

asli2010 18-11-2008 07:08 PM

Ynt: Keops'tan İstanbul'da Katılım Sertifikalı EFT Semineri

ben de memnuniyetle katılmak isterim. Tabii ki yeri ve zamanı önemli benim için de.

gökkuşağı15 18-11-2008 08:36 PM

Merhabalar
Ben her iki seminerede katılmak isterim .Seminerler 1 gün mü sürecek....Elbetteki tarih belirlenmeden net birsey soyleyemiyorum.......Görüsmek üzere...........sevgiler...........

dnzcem 18-11-2008 09:32 PM

Slm herkese ..Ben yeni üye oldum siteye..Cok begendim ve hersey ilgimi cekmeye basladı.Bende katılmak istiyorum..Aksam yediden sonra olursa cok sevinirimm.Hafta sonu da calısıyorum cunku ..

asya26 19-11-2008 09:27 AM

Katılmayı cok istiyorum ama Eskisehir de oldugum icin sanırım Ankara seminerlerini beklemek zorunda kalıcam..

MKL 19-11-2008 04:06 PM

EFT konusu Ankara buluşmasında zaten ilgimi çekmişti. Münüvver Murat'ın kitabını da hemen aldım okudum. Ama seminerde öğrenmek daha bir başka olur herhalde. Keops'tan öğrenilebilecek çok şey olduğunu zannediyorum... Olmuşken NLP'yi de öğreneyim bari. Ben ikisine de katılmak isterim, tabi zamanı da önemli...

tabacana26 19-11-2008 05:00 PM

başka şehirlerde seminerler yapılcakmı ben eskişehirliyim gelemem ama ses kaydı ve ya kamera seminer kayıtlarını bizimle paylaşırsanız gelmiş kadar oluruz

medusa 20-11-2008 09:17 PM

Ankarada da inşallah en kısa zamanda düzenlersiziniz...
Dört gözle bekliyorum Ankara'da... ::)

selero 20-11-2008 11:58 PM

EFT seminerine ben ve kızkardeşimde katılmak istiyoruz.

taçyaprak 21-11-2008 09:59 PM

ben de bütün seminerlere katılmak isterim yalnız şunu öğrenmek istiyorum izmir için ayrı bir seminer düzenlenecek mi

biz bu konuyu daha önce bikaç arkadaşla görüşmüştük kendi aramızda sayıca toplanalım keopstan seminer talep edelim diye ama henüz netleşmemişti arkadaşların sınavları vardı yani izmir de olursa ben ve 2 arkadaşım daha katılır

Belgin ∞ 21-11-2008 10:04 PM

Alıntı:

taçyaprak Nickli Üyeden Alıntı
ben de bütün seminerlere katılmak isterim yalnız şunu öğrenmek istiyorum izmir için ayrı bir seminer düzenlenecek mi

biz bu konuyu daha önce bikaç arkadaşla görüşmüştük kendi aramızda sayıca toplanalım keopstan seminer talep edelim diye ama henüz netleşmemişti arkadaşların sınavları vardı yani izmir de olursa ben ve 2 arkadaşım daha katılır

Canım şu İstanbul'u bir tamamlayalımda İzmir'e de sıra gelir elbet. wave

WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:11 PM.