![]() |
Ynt: Keops'tan İstanbul'da Katılım Sertifikalı EFT Semineri ben de memnuniyetle katılmak isterim. Tabii ki yeri ve zamanı önemli benim için de. |
Ynt: Keops'tan İstanbul'da Katılım Sertifikalı EFT Semineri Merhabalar Ben her iki seminerede katılmak isterim .Seminerler 1 gün mü sürecek....Elbetteki tarih belirlenmeden net birsey soyleyemiyorum.......Görüsmek üzere...........sevgiler........... |
Ynt: Keops'tan İstanbul'da Katılım Sertifikalı EFT Semineri Slm herkese ..Ben yeni üye oldum siteye..Cok begendim ve hersey ilgimi cekmeye basladı.Bende katılmak istiyorum..Aksam yediden sonra olursa cok sevinirimm.Hafta sonu da calısıyorum cunku .. |
Ynt: Keops'tan İstanbul'da Katılım Sertifikalı EFT Semineri Katılmayı cok istiyorum ama Eskisehir de oldugum icin sanırım Ankara seminerlerini beklemek zorunda kalıcam.. |
Ynt: Keops'tan İstanbul'da Katılım Sertifikalı EFT Semineri EFT konusu Ankara buluşmasında zaten ilgimi çekmişti. Münüvver Murat'ın kitabını da hemen aldım okudum. Ama seminerde öğrenmek daha bir başka olur herhalde. Keops'tan öğrenilebilecek çok şey olduğunu zannediyorum... Olmuşken NLP'yi de öğreneyim bari. Ben ikisine de katılmak isterim, tabi zamanı da önemli... |
Ynt: Keops'tan İstanbul'da Katılım Sertifikalı EFT Semineri başka şehirlerde seminerler yapılcakmı ben eskişehirliyim gelemem ama ses kaydı ve ya kamera seminer kayıtlarını bizimle paylaşırsanız gelmiş kadar oluruz |
Ynt: Keops'tan İstanbul'da Katılım Sertifikalı EFT Semineri Ankarada da inşallah en kısa zamanda düzenlersiziniz... Dört gözle bekliyorum Ankara'da... ::) |
Ynt: Keops'tan İstanbul'da Katılım Sertifikalı EFT Semineri EFT seminerine ben ve kızkardeşimde katılmak istiyoruz. |
Ynt: Keops'tan İstanbul'da Katılım Sertifikalı EFT Semineri ben de bütün seminerlere katılmak isterim yalnız şunu öğrenmek istiyorum izmir için ayrı bir seminer düzenlenecek mi biz bu konuyu daha önce bikaç arkadaşla görüşmüştük kendi aramızda sayıca toplanalım keopstan seminer talep edelim diye ama henüz netleşmemişti arkadaşların sınavları vardı yani izmir de olursa ben ve 2 arkadaşım daha katılır |
Ynt: Keops'tan İstanbul'da Katılım Sertifikalı EFT Semineri Alıntı:
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:11 PM. |