![]() |
merhaba arkadaşlar. seminere katılmak iteyen arkadaşlarım bana yada redflowers kullanıcı adlı arkadaşımıza özel mesaj atarak. hesap numarasını isteyebilirler. sağlıcakla ve ışıkla... |
merhaba Bende bu seminere katılmak istiyorum |
Alıntı:
|
seminer merhabalar , bu seminerde sanirim yanliz eft değil ayni zamanda deep peat de mi oğretilecek? birde bu seminer kim tarafindan verilecektir. bilgi alabilir miyim lutfen? teşekkurler |
Merhaba Asibel. Eğitim Eft,Deep Peat ve Sedona eğitimi olacak. Forumdaki eğitmenimiz Keops tarafından verilecek. Daha önce toplantılarımızda kendisi bizi kırmayarak gelmiş ve tanıtım seminerleri gerçekleştirmişti 3 büyük ilimizde de. Ama bu gibi konuları derinlemesine öğrenmek isteyen üyelerimizden böyle bir talep geldiği için bu semineri gerçekleştirmeye karar verdik. Forumda bir çok yazısına,bilgilendirmesine rastlayabilirsin Keops'un. Sevgiler. |
kapora Kaporayı nereye yatıracağız? |
Alıntı:
detaylı bilgi özel mesaj olarak tarafımdan gönderilmiştir. |
EFT seminerine katılcaklara hayırlı olmasını temenni ediyorum. En yüksek verimle semineri tamamlarsınız inşallah. |
Yetkililerden biriyle telefonla görüşmem mümkün mü. |
Ankarada böyle bir eğitim verecekmisiniz. Verecek olursanız ben katılırım. sevgiler |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:19 AM. |